Kadının fendi Prag’ı yenemedi

Şampiyonumuz Kanarya kızları Çek Cumhuriyeti’nden evsahibi USK Prag karşısında Birsel Vardarlı pilotajında canlı başladı maça.

Haberin Devamı

Ama koçları Winnicki ne takımının kapasitesinin farkındaydı ne de iki gömlek daha zayıf rakibin basit oyun anlayışının farkında.

Fenerbahçe kızları ilk devrede hücum kanallarının tıkanıklığından sayı bulmakta çok zorlandı ama genede oyun liderliğine devre sonuna kadar kaptırmadı.

Evsahibi sayılarını beş oyuncusuna yayarken Petrovic kritik yerlerde canımızı çok yaktı.

Her zaman ki sıcak elimiz Zellous’dan sayı katkısı alamadığımız bu dönemde Hollingsworth ile pota altından bulduğumuz sayılarla odaya 28-27 önde gittik.

KOÇ KURBANI KANARYA

Karşılıklı kısır isabet ve pota altında ki neticesiz zorlamalarımız ev sahibinin 2. yarıya 9-0’lık seriyle skor üstünlüğüyle girmesine neden oldu.

Çok iyi uzunlarımız olmasına rağmen boyalı alanı değerlendirememeyiz inanılır gibi değildi.

Haberin Devamı

Pota altını Prag adeta teslim aldı. İkili oyunlarla pota altımızda fink atarlarken koçumuz Winnicki’nin alan savunmasına geçmesi gerekirdi.

Sanki katarak inmiş gibi oyunu okuyamadı koç.

ABD Milli Takımı ve Fenerbahçe’nin yıldızı Tina Charles atış ve post up’larıyla ben buradayım demeye başlayınca skor aleyhimize kopmadan son çeyreğe dengeli geldi.

Miljana Bojovic’in özel gayretiyle oyunu kaos basketboluna çevirerek 4 faulle oturan önemli silah Bibrzycka’yı oyuna soktuk, ama tren maalesef çoktan kaçmıştı.

Yazarın Tüm Yazıları