Tom Hardy’e rağmen olmamış bir Venom

Marvel dünyasının en karanlık kahramanlarından Venom da kendi filmine kavuşuyor ve Tom Hardy ile beyazperdede vücut buluyor. Amerikalı eleştirmenlerin acımasız yorumlarla karşıladığı “Venom: Zehirli Öfke”, süper kahraman tutkunlarına sesleniyor. Julianne Moore’lu aşk filmi “Tutsak” ve sakar ajanın maceralarını özleyenler için “Johnny English Tekrar İş Başında” haftanın diğer seçenekleri.

Haberin Devamı

Venom: Zehirli Öfke

Yönetmen: Ruben Fleischer / Oyuncular: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed / 2018-ABD-88’ / MACERA, KOMEDİ, AKSİYON

Marvel aleminin en karanlık, kafa karıştırıcı ve gizemli karakterlerinden Venom’un doğumuna tanık olacağımız “Venom”, Tom Hardy’nin varlığıyla bile ağzımızı sulandıran bir projeydi. Hırslı muhabir Eddie Brock’un uzaylı organizma Venom’la karşılaşmasını ve ruhunu ona teslim edişini anlatan film, 1993 yılında yayımlanan “Venom: Lethal Protector” adlı hikâyeyi temel alıyor. Ruben Fleischer’e teslim edilen Venom’a gelen ilk yorumlar oldukça ağır ve acımasız. Venom kostümü içinde Tom Hardy’i, filmin kötülerinde de Michelle Williams ve Riz Ahmed’i görmek güzel bir hayaldi diyor ve başka bir yönetmenle devam filminin gelmesini bekliyoruz.

Haberin Devamı

Sakar ajanı özleyenlere

Johnny English Tekrar İş Başında
Johnny English Strikes Again
Yönetmen: Spike Lee / Oyuncular: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Emma Thompson / 2018-ABD-88’ / KOMEDİ, AKSİYON

90’ların popüler televizyon karakteri Bean ile tanıdığımız Rowan Atkinson’ın ilk kez 2003’te hayatımıza giren sakar ajan Johnny English’i bu kez, siber saldırganlara karşı mücadele ediyor. Atkinson’a bu kez Ukraynalı oyuncu ve model Olga Kurylenko ile başkan rolünde izleyeceğimiz Emma Thompson eşlik ediyor. Eleştirmenlerin pek de komik bulmadığı filmi sadece Atkinson’ın mizahına yakın olanlara tavsiye edebiliriz.

Kuşatma altında aşk

Tutsak Bel Canto

Yönetmen: Paul Weitz / Oyuncular: Julianne Moore, Christopher Lambert, Ken Watanabe / 2018-ABD-102’ / DRAM, MÜZİK, AŞK

“American Pie” ile başlayan kariyerini “About a Boy”, “Little Fockers”, “Grandma” gibi filmlerle sürdüren Paul Weitz’in son filmi, bir grup gerilla tarafından ele geçirilen bir partide tutsak kalmış opera şarkıcısıyla partinin sahibi Japon iş adamı arasındaki dilsiz aşkı anlatıyor. Ann Patchett’in çok satan romanından uyarlanan “Tutsak”, Julianne Moore’un şaraplanmış karizmasından destek alan ve bolca gözyaşı döktürecek cinsten bir drama.

YILDIZ TABLOSU

Acayip Güzelim (I Feel Pretty) **
Canavar (Beast) ***
Cesur Savaşçılar (Redbad) *
Çatışma (Reprisal) *
Dehşet Yolu (Downrange) *
Eski Evdeki Büyülü Saat (The House With a Clock in its Walls) *
Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu (Extraordinary Journey of the Fakir) **
Gece Gelen (It Comes at Night) ***
Güvercin ***
İnanılmaz Aile 2 (Increbiles 2) ****
İntikam Meleği (Peppermint) *
Karanlıkla Karşı Karşıya (BlacKkKlansman) ***
Kayıp Aranıyor (Searching) ***
Kıskanç (Jalouse) **
Küçük Ayak (Smallfoot) *
Mile 22 *
Predator: Avcı Güçlendi (The Predator) **
Tanrıdan Gelen (Revelator) *
Transit ***
Western ***

Yazarın Tüm Yazıları