Âşığım sana!

Aşk gezegeni Venüs yeniden ilerlemeye başladı. Cumartesi günü de romantik sürprizlere gebe dolunay var. Kısacası, çok alametler belirdi.

Haberin Devamı

Mutlu sürprizler
KOÇ
Güneş, Yay burcundan Koç burcundaki Uranüs’e konfetiler atarken, sizi mutlu sürprizler bekliyor. Bir arkadaşınız sizi uzun bir yolculuğa davet edebilir ya da tek başınıza seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Cumartesi günü gerçekleşecek dolunay, ev ve ailenizle ilgili konuları olgunluğa ulaştıracak.

Aşkta ilerleme
BOĞA
Bu sonbaharda bir kalp kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Ama aşk gezegeni Venüs yeniden ilerlemeye başladı. Hafta sonu iletişim evinizde gerçekleşecek dolunay, sizi partnerinize bağlılığınızı ve aşkınızı bir kez daha ilan etmeye teşvik edecek.

Yoksa bu bir teklif mi?
İKİZLER
Hafta sonu dolunayın etkisiyle finansal bir konuyu sonuçlandırabilirsiniz. Güneş cuma gününe kadar aşk evinizi aydınlatacağından, romantik sürprizler gündemde olabilir. Evlenme teklifi alabilirsiniz veya partneriniz sizi çok mutlu edecek bir hamle yapabilir.

Haberin Devamı

Ömürlük ilişkiler
YENGEÇ
Bu hafta hayatınızdaki özel birine açılabilir ya da bekârsanız sizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsiniz. Alışveriş kuyruğunda veya spor salonunda gördüğünüz, hoşunuza giden kişiyle konuşmaya başlamaktan çekinmeyin. Bu hafta başlayacağınız ilişkiler ömür boyu sürebilir.

Yaratıcı bir dönem
ASLAN
Merkür ve Jüpiter kendini ifade evinizde bir araya gelirken çok yaratıcı olacaksınız. Bu etkiyi bir hobi edinmek için kullanabilirsiniz Ayrıca yöneticiniz Güneş de bu hafta Uranüs’ün desteğini alacak. Ne olacağını bilemeseniz de, bir sürpriz sizi çok mutlu edecek.

Eğlence dolu bir hafta
BAŞAK
Bir sosyalleşme mıknatısı gibi arkadaşlarınızı ve romantizmi kendinize çekeceğiniz bir dönem. Venüs, aşk evinizdeki Satürn’le işbirliği yaparken, birine aşkınızı ilan edebilir ya da hayatınızdaki kişiye bağlılığınızın güçlendiğini hissedebilirsiniz.

Hedefe doğru
TERAZİ
Bu hafta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay kariyer evinizi aydınlatırken, işinizde önemli bir projeyi bitirecek veya bir hedefi gerçekleştireceksiniz. Ayrıca aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir.

İyi sinyaller var
AKREP
Bağlılık ve sorumluluk gezegeni Satürn, burcunuzda bulunan Venüs’ü desteklerken otorite kurmak, kararlılık ve bağlılık gibi konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Cumartesi günü gerçekleşecek dolunay da burcunuza yardım edici sinyaller gönderecek.

Haberin Devamı

Yaratıcılığınızı kullanın
YAY
Özellikle sanatsal konularda oyuncu ve eğlenceli yönünüzün biraz öne çıkmasına izin verin. Bütün projeleriniz üzerinde çalışma fırsatı bulamasınız da sonra kullanmak üzere aklınıza gelen fikirleri bir yere not edin. Bu hafta yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanın.

7 Aralık’ı hatırlayın
OĞLAK
Bu hafta sonu ilişkiler evinizde gerçekleşecek dolunay size aşk hayatınız konusunda rehberlik edebilir. Dolunaylar geçen yeniaylarla başlattığımız işlerin sonuçlarını aldığımız dönemlerdir. O nedenle 7 Aralık’taki yeniayla birlikte ne tür tohumlar ektiğinizi hatırlamaya çalışın.

Kariyer atağı
KOVA
Herkes yılbaşı tatili havasına girmişken, siz işinizle meşgul olabilirsiniz ama çabalarınız boşa gitmeyecek. İki yöneticiniz Uranüs ve Satürn, Güneş ve Venüs’ün desteğini alacağından, istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Venüs kariyer evinizde bulunduğundan bu alanda ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Haberin Devamı

Güç sizde artık
BALIK
Bu hafta kendinizi güçlü ve canlı hissedeceksiniz. Bu halinizi destekleyecek günlük aktiviteler yapmayı düşünün. Bunlar fiziksel aktiviteler olabileceği gibi duygusal yönünüzü güçlendirecek arkadaş buluşmaları da olabilir.
Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları