Yeni yıl stilinize ışıltı katın

Yarın güzel dileklerle birlikte yepyeni bir yıla gireceğiz. Kimileri lüks otellerde kimileri şık restoranlarda kimileri de evlerinde sevdikleriyle birlikte bu özel günü kutlayacak. Ancak yeni yıl gecesinin sadece bir kutlamadan ibaret olduğunu düşünmeyin. Çünkü bu özel gece aynı zamanda bir kırmızı halı geçidi. O nedenle stilinizi istediğiniz gibi parlatmak ve abartmakta özgür olduğunuzu unutmayın.

Haberin Devamı

Yeni yıl geceleri herkes için ayrı bir anlam taşır. Bu özel gecede genellikle şık ve ışıltılı detaylar ön plandadır. Özellikle otellerin eğlencelerine ya da parti konsepti kutlamalarda tam bir moda şovu sergilenir. Elbette ki bu mekânlarda yılbaşı ruhunu taşıyan ışıltılı, payetli, taşlı, simli ve pullu silüetlerle karşılaşacağız. Ama bu özel gecede parti ruhunu yakalamak için parıltının dozunu biraz daha artırmanın serbest olduğunu unutmayalım. Peki, 2023 yılını geride bırakmaya sayılı saatler kala siz yılbaşı gecesi için nasıl bir kıyafet giyeceğinize karar verdiniz mi? Eğer hâlâ ne giyeceğinizi düşünenlerdenseniz, okumaya devam etmenizi öneririm. Çünkü sırada gecenin yıldızı olmanıza yardımcı olacak yılbaşı kombinlerinden bahsedeceğim.

Yeni yıl stilinize ışıltı katın

Haberin Devamı

KIYAFETİNİZLE YENİ YILIN ENERJİSİNİ YANSITIN

Yılbaşı kombinlerinde genellikle klasik tarz ve trendler, uyum içinde sergilenir. Tabii ki bu yıl da geleneksel kırmızı ve yeşil renkler popülerliğini koruyor. Ancak bunların yanında siyah, altın rengi ve metalik tonları da sıkça göreceğiz. Özellikle bu yıla damgasını vuran metalik ışıltılar, kombinlerimizin hatta aksesuarlarımızın vazgeçilmezleri arasında olacak.

Yeni yıl stilinize ışıltı katın

PARILTILI MİNİ ETEKLERLE GECENİN YILDIZI OLUN

Metalik gümüş ve altın tonları 2023 modasına damga vuran detaylardan biriydi. Gece kıyafetlerinde genellikle elbiselere ağırlık verilse de bu yıl biraz ezber bozup, ışıl ışıl parlayan etekler, trend parçalardan biri oldu. Eğer yeni yıl gecesinde hem şık hem de modern bir stil yaratmak istiyorsanız, metalik gümüş veya altın detaylara sahip etekleri tercih edebilirsiniz. Sokak modasından gece partilerine kadar bu yıl her yerde karşımıza çıkan ışıltılı mini etekler, özgün bir tarz yaratmayı seven kadınların da favori parçalarından biri.

Haberin Devamı

Yeni yıl stilinize ışıltı katın

PARILTININ DOZUNU ARTIRMAK SERBEST

Metalik tonların yanı sıra parlak kumaşlar, taş işlemeler ve payetler, parıltılı mini etekleri daha da dikkat çekici kılıyor. Kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz ve parıltının dozunu istediğiniz kadar artırabileceğiniz bu özel gecede siz de bu mini eteklerle her anınızı unutulmaz kılabilirsiniz. Yılbaşı gecesi için altın ve gümüş tonlarının yanı sıra cesur kırmızılar, sıcak bakır tonları veya soğuk mavi metalikleri de deneyebilirsiniz. Özellikle ten renginiz uygunsa sıcak bakır tonları size ayrı bir hava katabilir. Ayrıca bu tonlarda tasarlanan pantolonlar ve elbiseler de yine güzel birer seçim olacaktır. Özellikle yanar döner detaylı metalik tonlar, yıldız gibi parlamanızı sağladıkları gibi enerjinizi de yükseltebilecek nitelikte. 

Haberin Devamı

Yeni yıl stilinize ışıltı katın

YILBAŞI KLASİĞİ PAYETLİ DOKULAR

Ve sırada yeni yıl gecelerinin olmazsa olmazı payet dokular var. Her sene olduğu gibi bu yıl da payet parıltısı kendini her parçada gösteriyor. Özellikle kırmızı payet elbiseler, uzun zamandır vitrinlerde yerini alarak, yılbaşı gecelerinde boy göstermek için bekliyor. Uzun, V yaka ve derin yırtmaçlı payet elbiseler, şık davetlerinde gözdesi olabilecek nitelikte. Tabii ki, zamansız bir renk olan siyah, yine popülerliğini koruyor. Ancak bu yıl payet renginde bir değişiklik yapmak isterseniz, metalik yeşil ve mavi tonları da tercih edebilirsiniz.

Yeni yıl stilinize ışıltı katın

SİYAH ELBİSENİN ASALETİ

Siyah renk, her daim asaletin simgesi olarak gösterilir. Bu nedenle yeni yıl gibi özel bir gecede de mini veya uzun bir siyah elbise ideal seçenekler arasında yer alır. Çünkü siyah elbiselerle hem zarif hem de klasik bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. Siyahın en güzel özelliği farklı kumaşlarla da çok güzel bir uyum yakalamasıdır. Özellikle bu yıl kadife ve saten elbiseler, yılbaşı gecesinde sıkça karşılaşacağımız parçalardan biri. Yılbaşı gecesi katıldığınız etkinlikte zarif bir etki bırakmak istiyorsanız, bu seçeneklerden birini değerlendirmenizi öneririm.

Yazarın Tüm Yazıları