Tarzınızla plajların yıldızı olun

Haziran ayıyla birlikte uzun zamandır beklediğimiz yaz sıcakları geldi. Bazılarımız için deniz sezonu açıldı bazılarımızsa temmuz ve ağustos ayı için tatil planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

O zaman yaz tatilini iple çekenler ve yola çıkmaya hazır olanlar için sezonun plaj trendlerine rotamızı çevirelim. Keyifli bir tatil alışverişi yapmadan önce, sezonun plaj trendlerine bir göz gezdirmenizde fayda var. Çünkü bu yıl sahiller, çiçek desenleriyle, neon renklerle ve sim dokulu bikinilerle hareketlenecek. Ayrıca farklı bir tarz yaratabilmek için rahatlığı şıklıkla birleştirmeniz de gerekecek. Havalar ısındı, deniz, güneş ve kum üçlüsü bizleri çağırıyor. Ancak yaz alışverişi yapmadan önce plaj modasına bir göz gezdirmekte fayda var. Tatil heyecanının içinizi kaplamaya başladığı bu günlerde valizinizi hazırlamadan önce 2023 mayo ve bikini modellerine ve plaj trendlerine bir göz gezdirmek isteyebilirsiniz. Çünkü bu yıl retro desenler, neon renkler, simli dokular, fırfırlı üstler, cut out modeller ve üçlü bikini setleri plajların gözdesi olacak.

Haberin Devamı

Tarzınızla plajların yıldızı olun

Tarzınızla plajların yıldızı olun

Elbette ki büyük şapkalar, plaj çantaları, güneş gözlükleri ve pareolar da plaj modasının vazgeçilmezleri arasında. Özellikle her kombine uyum sağlayan hasır şapka ve hasır çantalar, bu yıl hem doğal hem de renkli modelleriyle plajlarda yanımızda olacak aksesuarların başında geliyor.

SAHİLLER ÇİÇEK AÇIYOR

Tarzınızla plajların yıldızı olun

Tüm yıl tasarımlarda gördüğümüz floral desenler, plaj modasında da öne çıkan trendler arasında. Özellikle çiçekli bikini modelleri, bu sezon oldukça popüler olacak. Doğallığı ve huzuru yansıtan çiçek desenler, plajlarda sımsıcak bir hava yaratacak gibi duruyor. Ayrıca bu yıl her parçaya dahil edilebilen üç boyutlu çiçek motifleri de mayo ve bikinilere ekleniyor. Sade ve düz bir bikini giymekten sıkılanlar, özellikle üç boyutlu gül detayı kullanarak, bu trendi yakalayabilirler.

Haberin Devamı


70’LERİN PARLAK RENKLERİ GERİ DÖNÜYOR

Vintage esintilerin hakim olduğu 2023 yılında 70’lerin parlak renkleri, figürleri ve çiçek desenleri de yazın enerjisini artırmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Retro desenli bikiniler, neon renkli mayolar, plajlarda öne çıkmanıza sağlayacak seçimlerden sadece birkaçı. Turuncu, pembe ve yeşil gibi canlı renkler de bu yılın favorileri arasında. Bu tonlarda seçeceğiniz bikiniler, mayolar veya pareolar, yeni bir stil yaratmanıza yardımcı olabilir. Bu sezon mayo seçiminizde kesinlikle renk ve geometrik şekillerin buluşmasına bir şans vermenizi öneririm.

SİMİN GÜCÜ

Gece kıyafetlerinden görmeye aşina olduğumuz ve bu yıl ayrıca sokak stilinde de trend haline gelen simler, bikini ve mayolarımıza da taşınıyor. Güneş ışığından rol çalan simli dokular ve parıltılı kumaşlar, hiç şüphesiz ki plajların vazgeçilmezleri arasında olacak.

Haberin Devamı

Tarzınızla plajların yıldızı olun

BALENLİ ÜSTLER FIRFIRLI BİKİNİLER

Destekli yapılarıyla konforu ve rahatlığı sunan balenli üstler, bu yıl vintage görünümleriyle sahneye çıkıyor. Klasik kesimlerden vazgeçmeyenlerin favorilerinden olan balenli üstlerden renk renk alabilirsiniz. Çizgili ya da çiçek desenleriyle hareketlenen ve feminen bir görünüm sağlayan fırfırlı bikiniler de bu yıl plajlarda yazın enerjisini yükseltecek parçalardan biri.

PAREOLAR YERİNİ MİNİ ETEKLERE BIRAKIYOR

Bikini ve mayolarımızın vazgeçilmez parçalarından olan pareolar, bu yıl yerini mini eteklere bırakıyor. Özellikle bikinilerle aynı desen ve renklere sahip üçlü setler, yazın en popüler trendlerinden biri olacak. Bu üçlü setler, kesinlikle yüzme ve güneşlenme sonrası kahve içmeye ya da yemek yemeye gittiğinizde size tarz bir kombin de sunuyor.

Haberin Devamı


HASIR ÇANTA VE ŞAPKALARI UNUTMAYIN

Tarzınızla plajların yıldızı olun

Plaj kombinlerinin en önemli tamamlayıcısı olan hasır şapkaların ise daha uzun bir süre modası hiç geçmeyecek gibi görünüyor. Tatile gitmeden önce kendinize mutlaka ister hasır isterse hasır görünümlü bir şapka almayı unutmayın. Bu sezon ayrıca hasır çantalar da plajlarda bizlerle birlikte olacak. Rengârenk görünümleriyle plajların enerjisini yükselten hasır çantalarla yaz stilinize kolaylıkla hareket katabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları