Spor yapmadan bölgesel zayıflamanın sırrı

Spor yapmadan bölgesel yağlanmadan kurtulmaya ne dersiniz? Yaz aylarında istesek de istemesek de beslenme düzenimiz bozuluyor ve maalesef ki bölgesel anlamda kilo almaya başlıyoruz.

Haberin Devamı

Bir de spor yapmaya zaman bulamıyorsanız, o zaman işiniz daha da zorlaşıyor. Ancak iyi haber şu ki; yeni nesil zayıflama cihazları ve diyetisyen eşliğinde kısa sürede bacak, basen, karın ve bel bölgenizde oluşan bölgesel yağlardan kurtulabilmeniz mümkün. Hatta bu cihazlar, 30 dakikada 20 bin mekik ya da squat yapmışsınız gibi bir etki yaratarak, kısa sürede daha sıkı bir karına ve kalçaya sahip olmanıza yardımcı olabiliyor. Biliyorum, inanması güç, ama gerçek...

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hepimiz evlerimize kapandık ve hiç alışık olmadığımız bir süreçten geçtik. Yeme ve içme düzenimizin yanı sıra uyku saatlerimiz de değişti. Bu süreçte hayatımızın bir parçası haline gelen hareketsiz yaşam da tüm bu olumsuzluklara eklenince, kilo almak da kaçınılmaz oldu. Evet, pandemi yasaklarını geride bıraktık ama şimdi de birçok kişi yaz aylarının getirdiği düzensiz beslenme ile özellikle bacak, karın, basen ve bel bölgesinde oluşan bölgesel yağlanmalardan kurtulmak için çözümler arıyor. Eğer siz de kilolarınızla ilgili bu tarz bir sorun yaşıyorsanız, vücudunuzu şekillendirmek ve ideal kilonuzu korumak istiyorsanız, o zaman sizleri yeni nesil bölgesel zayıflama cihazlarıyla tanıştırmak istiyorum. Özellikle spor yapmayı sevmeyen ve spora vakit bulamayanlar için ideal bir çözüm olan bu bölgesel zayıflama cihazlarının sonuçlarının gerçekten muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Hele bir de diyetisyen eşliğinde bu cihazlardan faydalanırsanız, işte o zaman eskisi gibi fit ve formda görünmeniz kaçınılmaz.

Haberin Devamı

KİM KORKAR İNATÇI YAĞLARDAN

Tükettiğimiz yağlı ve sağlıksız gıdalar, aslında bölgesel anlamda kilo almanın ana nedenleri arasındadır. Bu korkunç beslenme tarzına bir de hareketsiz yaşamı eklediğiniz zaman bölgesel yağlanmadan kaçabilmeniz pek de mümkün değil. Özellikle de inatçı yağlar, sizi kolay kolay terk etmez. İşte tam da bu noktada, bölgesel zayıflama uygulamaları devreye giriyor. Yeni nesil zayıflama cihazları eşliğinde kişiye özel hazırlanan bölgesel incelme programları, ilk seanstan itibaren kişilerde belirgin bir şekilde incelme sağlayabiliyor. Vücut tipinize göre yapılması kararlaştırılan uygulamanın seans sayıları ise tabi ki kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Ancak şunu söyleyebilirim ki, programınızı disiplinli bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, kesinlikle fit vücudunuza yeniden kavuşmanız mümkün olabiliyor.

Haberin Devamı

AĞRI YOK, KESİ YOK, YORULMAK YOK

Günümüz teknolojisi sayesinde nasıl ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri çok daha fazla tercih ediliyorsa, bölgesel zayıflamada da cerrahi müdahaleye gerek kalmayan, ağrısız ve risksiz uygulamalar öne çıkıyor. Yüksek yoğunluklu odaklanmış elektromanyetik dalgaları kullanan bu cihazlar, aslında popo estetiğine rakip olarak bıçaksız kalça dikleştirmeyi de hedefliyor diyebiliriz.

30 DAKİKADA SIKI KARIN, DİK KALÇA

Peki bölgesel zayıflama uygulamalarında sistem nasıl işliyor? Gelin, biraz da bu konuyu inceleyelim. Elektromanyetik enerji kullanan cihazlar yardımıyla egzersiz yapmadan karın kaslarınızı güçlendirip, kalçanızı ya da baseninizi biçimlendirebiliyorsunuz. Bu cihazlar sayesinde kasların sadece 30 dakikada 20 bin kez çalışması sağlanabiliyor. Bu durum vücudunuzda 30 dakikada 20 bin mekik ya da squat yapmışsınız gibi bir etki yaratıyor. Bu sayede hem yağ yakıyor hem de kas yaparak daha biçimli fiziğe sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama için bir hazırlık yapmanız da gerekmiyor. Sizden istenilen tek şey, sadece uzanmanız ve kaslarınızın yüzde 100’ünü çalışmasını hissetmeniz.

Haberin Devamı

DİYETİSYEN TAKİBİ ETKİYİ ARTTIRIYOR

Bu uygulamaların tam anlamıyla etkisini görebilmenin yolu ise öncelikle disiplinli bir şekilde sizin için hazırlanan programa uymaktan geçiyor. Ancak bu uygulamayı yaptırdığınız süre içinde dikkat etmeniz gereken birkaç önemli ayrıntı da var. Bunların ilki cihaza girdiğiniz süreç boyunca yağlı gıdalar gibi sağlıksız beslenmeden uzak durmanız, ikincisi ise bol bol su içmeniz. Bu noktada da diyetisyenler devreye girerek, nasıl beslenmeniz gerektiğine dair sizi bilgilendiriyorlar ve size özel beslenme reçeteleri hazırlıyorlar. Çünkü sağlıksız beslenmeye devam ettiğiniz sürece uygulamanın etkisi azalıyor ve istenilen verim elde edilemiyor. Açıkçası ben bölgesel zayıflama uygulamalarını yoğun iş temposuyla çalışanlar ve günlük koşturmaca içerisinde spor yapmaya vakit ayıramayanlar için devrim niteliğinde işlemler olduğunu düşünüyorum. Çünkü her daim fit ve formda kalmak günümüzde oldukça zor bir durum. Bu cihazlar ise bize her mevsim şekilli bir vücuda sahip olma imkânı sunuyor. Sizce de muhteşem değil mi?

Haberin Devamı

Spor yapmadan bölgesel  zayıflamanın sırrı

HAFTANIN ÖNERİSİ

Bölgesel yağlardan kurtulmanın en iyi yollarından biri de beslenmemize dikkat etmektir. Özellikle inatçı yağlarla mücadele ederken, yağ yakan besinleri de günlük beslenme listenize eklemeniz size oldukça fayda sağlayacaktır. Bu nedenle haftanın önerisi de o zaman, yağ yakmanıza yardımcı olan besinlerin mini bir listesi olsun.

-Süt ürünleri (Peynir ve yoğurt gibi)
-Yeşil çay
-Tarçın
-Kırmızı biber
-Zencefil
-Hindistan cevizi
-Yumurta
-Limon suyu
-Keten tohumu

 

Yazarın Tüm Yazıları