Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Rahatlığın bir trend olarak yayıldığı günümüzde artık hem iş hem de sosyal hayatımızda konforlu ve şık kombinleri ağırlıklı olarak tercih ediyoruz. Peki, rahatlığınızdan ödün vermeden stilinizi ortaya koyabileceğiniz kombinleri nasıl yapacağız? İşte sırrı...

Haberin Devamı

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Moda dünyası, özellikle pandemi döneminde konforlu parçaları ilgi odağına alarak, podyumlarda rahatlığı ön plana çıkaran tasarımlarla boy göstermişti. İki yıla yakın süren pandemi kâbusundan sonra ise insanlar, rahat giyinmenin kendilerine sunduğu konfora da oldukça alıştı ve rahatlık hâlâ trend olmaya devam ediyor. Ayrıca 2024 kış trendlerinde de sade ve rahat şıklığın popülerliğini koruduğunu görüyoruz. Durum böyle olunca ‘gün içinde konfor sunan parçalarla şık kombinler nasıl elde edilir’ sorusu da birçok kişinin en çok araştırdığı konulardan biri olmayı başardı. Konumuzun ayrıntılarına girmeden önce gelin hep birlikte bizlere konforu ve şıklığı bir arada sunacak olan parçaların neler olduğuna bir göz gezdirelim. Aslında bu parçalar, hepimizin gardırobunda bulunuyor. Mesela eşofman takımları, spor ayakkabılar, örgü elbiseler, oversize kazaklar ile ceketler, geniş paçalı bol kotlar ve kargo pantolonlar... Bu parçalardan bir ya da birçoğu mutlaka dolabınızda yer alıyordur. İşte biz bu parçaları doğru bir şekilde kullanarak hem konforlu hem de şık kombinler yaratarak, tarzımızı ortaya koyacağız.

Haberin Devamı

HER DEVRİN VAZGEÇİLMEZİ KOTLAR

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Modanın zamansız parçalarından biri olan kot pantolonlar hem şık hem de rahat oldukları için popülerliğini yıllar geçse de hiç kaybetmiyor. Mesela bol paça veya klasik kesim kot pantolonunuz varsa üstüne kış gardıroplarında mutlaka bulunan siyah dik yaka bir triko bluz giyebilirsiniz. Bu kombini sevdiğiniz bir kaban ile tamamlayabilirsiniz. Bu yıl özellikle siyah kabanların moda olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu kombininizi bir zamanların vazgeçilmezi olan askeri botlar ile de tamamlayabilirsiniz. Çünkü bu botlar, yeni sezona iddialı bir geri dönüş yaptı.

Haberin Devamı

GENİŞ CEPLİ KARGO PANTOLONLAR

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın
Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Asi ruhlarıyla nam salsalar da eşofman kadar rahat olan geniş paçalı pantolonlar ile kargo pantolonlar, son iki yıldır moda dünyasında hüküm sürüyor. Bu ikili, genellikle şık hale getirilemez parçalar olarak düşünülse de hem spor ayakkabılarla hem de botlarla ahenk içinde bir uyum yakalayabiliyor. Ayrıca kış stilinin bir parçası haline gelen kargo pantolonları, crop trikolarla ve oversize kazaklarla da tamamlayarak, şık ve konforlu bir kombin elde etmeniz mümkün. Ferah bir görünüm sunan bu pantolonlar, artık hem günlük kombinlerde hem de şık akşam stillerinde sıkça tercih ediliyor.

OVERSIZE MONTLAR VE CEKETLER

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Sezonun trend parçalarından olan oversize kaban, mont ve blazer ceketler, konforlu şıklığı sağlamalarının dışında kışın bizleri sımsıcak tutacak olan parçaların da başında geliyor. Özellikle moda dünyasının vazgeçmediği blazer ceketler, yaz ayları dışında her mevsim bize eşlik ediyor. Eğer ofis ortamında şıklığı rahatlıkla birleştirmek istiyorsanız, blazer ceketlerinizle zarif bir görünüm yakalamanız mümkün. Mesela blazer ceketinizi jean ya da bol kesim bir kumaş pantolon ve şık bir bluz ile tamamlayabilir, altına da güzel bir spor ayakkabı giyebilirsiniz. Geniş ve rahat kesimleriyle bizlere hareket özgürlüğü sunan bu parçaları, yüksek bel pantolonlarla ya da skinny jeanlerle de kombinleyerek, şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

KAZAKLAR VE ÖRGÜ ELBİSELER

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Soğuk havalarda içimizi sımsıcak tutan ve farklı bir stil yaratmanıza imkân sağlayan oversize kazaklar ve bu sezonun trend parçaları arasında yer alan örgü elbiseler, konforlu bir şıklığa giden yolu oldukça kolaylaştırıyor. Özellikle bu sezon, rahat ve modern çizgilerle günümüze taşınan örgü elbiseler, renkleriyle de kış günlerine meydan okuyor. Hem spor ayakkabı hem de botlarla kombinleyebileceğiniz örgü elbiselerinizi özellikle günlük stilinizde tercih edebilirsiniz. Oversize kazaklarınızı da eşofmanlar, etekler, şortlar ve kargo pantolonlar gibi parçalarla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Altına ise düz tabanlı bir bot giymeyi tercih ederseniz, oldukça güzel bir uyum elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

EŞOFMAN TAKIMLARI VE SPOR AYAKKABILAR

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

Rahatlık ve konfor denildiği zaman akla ilk gelen ikili ise elbette ki eşofman takımları ve spor ayakkabılar oluyor. Özellikle günlük hayatımızın önemli bir parçası olan bu ikili, tasarımcıların yaratıcılığıyla birlikte yepyeni bir boyut kazandı. Tarzınıza uygun bir spor ayakkabı ve bol kesim bir eşofman takım, şıklığı konforla birleştirmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca birçok model ve renk seçeneğiyle tasarlanan sneakerlar da günümüzde hem kumaş pantolonlarla hem de klasik etek ve elbiselerle uyum için kullanılabiliyor. Stilinize uygun bir sneaker alarak da iş kıyafetlerinizde de rahatlığı yakalamanız mümkün.

Yazarın Tüm Yazıları