Nilüfer’de yaz spor okulları başlıyor

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor işbirliğiyle düzenlenen Yaz Spor Okulları’in ilk dönemi 20 Haziran’da başladı. 8 ayrı branş ve temel sanat eğitimlerinin verileceği spor okulları, saatlik ve tam gün olmak üzere düzenleniyor.

Haberin Devamı

 

Nilüfer’de yaz spor okulları başlıyor

Çocukların, yaz tatilini farklı sportif aktiviteleriyle verimli geçirmelerine katkı sunmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Belediyespor işbirliğiyle düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın ilk dönemi 20 Haziran’da başladı. Çok sayıda branşta eğitimlerin verildiği yaz spor okullarına katılmak isteyenler, ‘Saatlik’ ya da ‘Tam gün’ seçeneklerinden faydalanabiliyor. 5-17 yaş arası bütün çocukların katılabileceği kurslarda eğitimin verileceği saatler, yaş gruplarına göre belirleniyor. Voleybol, basketbol, yüzme, kort tenisi, squash, cimnastik, masa tenisi ve capoeira branşlarında gerçekleşecek olan saatlik yaz spor okullarında eğitimler, Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Çalı Yüzme Havuzu, Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi ve Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde verilecek. Hafta içi her gün bir saat olmak üzere 5 ayrı dönemde gerçekleştirilecek olan saatlik kurslara katılan çocuklar, 2’şer haftalık dönemde toplam 10 ders saati eğitim alacak. 20 Haziran-1 Temmuz, 4 Temmuz-22 Temmuz, 25 Temmuz-5 Ağustos, 8 Ağustos-19 Ağustos ve 22 Ağustos-2 Eylül olmak üzere 5 ayrı dönemde gerçekleştirilecek saatlik kurslara devam etmek isteyenler, diğer dönemler için de kayıt yenileyebilecek.

Haberin Devamı

Nilüfer’de yaz spor okulları başlıyor

TAM GÜN SPOR OKULLARI

Dopdolu içeriği, eğlenceli temel spor eğitimleri ve motorik özellikleri geliştirici branşlardan oluşan tam gün yaz spor okulları da, çocuklara yaz tatilini kaliteli ve verimli geçirme fırsatı sunuyor. Eğitimler; 20 Haziran-8 Temmuz, 18 Temmuz- 5 Ağustos ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında olmak üzere üç ayrı dönemde verilecek. Hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında Altınşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan tam gün yaz spor okullarında, spor branşlarının yanı sıra temel sanat eğitimleri de yer alıyor.

Haberin Devamı

Nilüfer’de yaz spor okulları başlıyor

ATÖLYE ÇALIŞMASI

Tam gün yaz spor okullarına katılan çocuklar, voleybol, basketbol, yüzme, kort tenisi, squash, cimnastik, capoeira ve futbol eğitimleriyle sporla iç içe olurken, halk dansları, drama, akıl ve zeka oyunları, modern dans ve el sanatları atölye çalışmalarıyla da keyifli zaman geçirme fırsatı buluyor. Tam gün yaz spor okullarına katılan öğrencilere servis, öğle yemeği ve ara öğün imkanı da sunuluyor. Bu yıl saatlik branş ücretleri 400 TL, tam gün yaz spor okullarının ücreti de servissiz 2 bin 500 TL, servisli 3 bin TL olarak belirlendi. Saatlik ve tam gün spor okullarından faydalanmak isteyenler, 441 90 60, 482 42 95, 413 09 90, 453 06 26 ve 545 513 20 26 numaralı telefonları arayarak, detaylı bilgi alabilir.

Haberin Devamı

Nilüfer’de yaz spor okulları başlıyor

YAZI DOLU DOLU GEÇİRİN

Çocuklara sporu sevdirmek için çok yönlü çalışmalar yaptıklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer’deki yaz okullarından yıllardır binlerce çocuğun faydalandığını vurgulayarak, yaz tatilini spor ve sanatla dolu dolu geçirmek için tüm çocukları yaz okullarına katılmaya çağırdı.

Yazarın Tüm Yazıları