Aylin Aydın’la astroloji sohbeti

Değerli okurlar... Sizlerden gelen yoğun talep ve benim de konuya dair özel merakım sebebiyle, Ankara’da en çok danışanı olan ve işini en iyi yapan astrologların başında gelen Aylin Aydın’la buluştum.

Haberin Devamı

Tabii ki sizlerden gelen ve bu alanda en çok merak edilen soruları sordum...

Aylin Aydın’la astroloji sohbeti

 * Sizden birçok kez kendi doğum haritama dair astroloji danışmanlığı aldım. Dolayısıyla sizin işinizde ne kadar iyi olduğunuzu birebir deneyimlemiş bir kişiyim. Ancak astrolojiyle bağınız nasıl başladı ve bu konuda ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz okurlarımıza siz bahseder misiniz?

- Astroloji, benim için bir yol gösterici aslında. Yüzyıllardır bugüne kadar gökyüzündeki hareketlerin kaydedilip günümüze uyarlanmasıyla bazı öngörülerde bulunuyoruz. Ben kendi kararlarımı alırken ve danışanlarıma da aynı şekilde, o an’ın gökyüzü hareketlerine uygun tavsiyeler vermeye çalışıyorum.

Haberin Devamı

Aylin Aydın’la astroloji sohbeti

 * Dışarıdan bakıldığında oldukça karmaşık görünen astrolojiyi severek insanlara anlatmak şüphesiz iyi bir iletişim becerisi de gerektiriyor öyle değil mi?

-İnsanlarla iletişimi çok seviyorum, dolayısıyla onların da hayatına bu yolla dokunmak, biraz olsun katkıda bulunmak beni çok mutlu ediyor. İşinizi severek yaptığınızda da gerçekten çok olumlu geri dönüşler geliyor. Sonuçta insanları dinliyorsunuz, onları anlamaya çalışıyorsunuz, yeri geliyor sizinle özellerini paylaşıyorlar. O yüzden astroloji sadece bilginin yettiği bir alan değil, insan ilişkilerinin de iyi olması şart.

 * Ben, astrolojiyle yolunuzun kesişmesinin tesadüf olmadığını ve eğitiminizin buna temel oluşturduğunu biliyorum. Dilerseniz okurlarımıza biraz da hangi lisans eğitimlerinden sonra astrolojiye bu kadar hakim oldunuz bir de siz anlatın...

- Astronomi ve uzay bilimleri okudum, matematik çift dal yaptım. Dolayısıyla konuya her iki taraftan da bakabilen biriyim. Bu sebeple yorumlarımda da hep çok gerçekçi olmaya çalışıyorum. Kimseyi olması mümkün görünmeyen bir hayale sürüklemek veya boşuna umut vermek gibi bir özelliğim yok. Astrolojiyi kullanarak, onun ışığında göstergeler ne ise, kişinin mevcut durumuna bu bilgileri entegre ederek, gerçekçi yorumlar aktarmayı tercih ediyorum. Ve daha önce de dediğim gibi bu tarzımla yaptığım iş birliklerinden çok güzel sonuçlar alıyorum.

Haberin Devamı

Aylin Aydın’la astroloji sohbeti

* Kaç yıldır astroloji danışmanlığı yapıyorsunuz?

- 15 sene olmuştur. Çok fazla hikâye dinleyip, çok fazla harita inceledikçe deneyim artıyor, benim de bilgi dağarcığım genişliyor ve böylelikle daha etkin, daha iyi yorumlar ve öngörüler yapmaya başladığımı, sürekli geliştiğimi fark ediyorum. Astrolojiyi Türkiye’de ilk yapanlardan sayılabilirim.

Aylin Aydın’la astroloji sohbeti

 ASTROLOJİK AÇIDAN ÜLKEMİZİ NELER BEKLİYOR

* Astrolojik açıdan bakıldığında ülkemizi önümüzdeki süreçte neler bekliyor?

-Ülkemiz, 29 Ekim’de Cumhuriyet’in kuruluşu ile birlikte Akrep burcunda doğmuştur ve yükseleni Yengeç’tir. Akrep burcu kaotik konuların altını çizer, devamlı bir mücadele demektir, ama yıkmaz. Ekonomik krizler, doğal afetler gibi mücadele konuları ön plana çıkartır, ancak demin de dediğim gibi bu ülkemizin doğasında olduğu için her zaman da bir şekilde nasıl üstesinden gelineceğini bulur ve çözeriz. Plüton yaklaşık 18 yıldır Oğlak burcunda. Plüton Oğlak’tan geçerken bize der ki: “Çalışmayan sistemleri artık değiştirin.” Plüton, değişim dönüşümdür. Oğlak da yönetim sistemlerini, kararları temsil eder. Bu; ülkelerin yönetim sistemlerinden tutun da, sanayi, teknoloji, bilim gibi birçok konuyu kapsayan bir dönüşümdür. Ya da daha mikro ele alırsak bir şirkette 15 yıldır aynı kişi genel müdür ise artık bunun değişmesi gerekiyorsa mutlaka bir sebep meydana gelir ve Plüton o yöneticinin değişeceği olayları ortaya koyar. Plüton, 2024 Ocak’a kadar Oğlak’ta kalacak. Bize son bir şans veriyor. Hem bireysel hem de kollektif olarak değiştirmemiz gereken her şeyi değiştirebilir, yeniye kucak açabiliriz. Ülkemizde değişim ve dönüşüm çoktan başladı. Yine zaman zaman iniş çıkışlar yaşayacağız ancak bu değişim ve dönüşüm tamamlanınca çok daha güçlü bir hale geleceğiz.

Haberin Devamı

 * Peki, Plüton Oğlak’ta seyrederken bundan olumsuz etkilenmemek için ne gibi önlemler alalım?

-Hepimizin kendi sistemlerimizde artık işlemeyen bakış açılarımızı, huy veya tutumlarımızı değiştirmemiz gerekir. Örneğin, ben çok geleneksel bir insanım diyelim. Ama artık bu geleneksel yanım benim işimde, aile yaşantımda, sosyal çevremde olası başarı ve mutluluklarıma engel oluyor. Tam tersine bana sorun yaşatıyor. Biraz daha esnek, dönüşümlü düşünebilen bir hale dönüşmem gerekiyor demektir. Eski bakış açılarımı değiştirmem gerekiyor demektir. Değiştirmezsem de gezegenler zaten mutlaka bu değişikliği yapacaktır ve bizi de bu değişime zorlayacaktır.

Aylin Aydın’la astroloji sohbeti

 URANÜS BOĞA’DA: ALIŞKANLIKLARINI DEĞİŞTİR

Haberin Devamı

 * Bir de Uranüs’ün Boğa burcunda seyri konusu var. Bu konuyla ilgili bize neler söylemek istersiniz?

- Uranüs’ün Boğa burcunda seyrinin bitmesine üç yıl var. Bu seyir kaynak kıtlığını artırabilir, iklim değişikliğinin etkilerini daha göze çarpar hale getirebilir. Uranüs’ün Boğa’da olmasının en önemli etkisi maddiyatla ilgilidir. Boğa maddi garanti ister, istikrar ve düzen ister. Uranüs ise bunu keser. Örneğin villada yaşıyorum ama aslında bir dairede de gayet rahat yaşayabilirim, beni bunu öğrenmeye zorlar. Gereksiz fazla mal mülk yerine “yeteri kadara razı ol” der. Düzenli bir işim ve her ay düzenli belirli bir maaşım olsun istersiniz ama Uranüs “hayır kesik kesik para kazanacaksın ve bu şekilde hayatını idame ettirebileceğini göreceksin” diyerek bizi konfor alanımızdan bir şekilde çıkmaya zorlar. Uranüs yenilikleri destekler aynı zamanda. “Alışılmış yatırımları yapma, mesela ev alma teknolojiye yatırım yap” der. Tarımı ele alalım. “Geleneksel ve eski tarım uygulamaları yerine akıllı tarıma geç” der. Dijital ortamda online para kazanmayı destekler. Bilgi ve geleceğe odaklı tetikleyici bir rolü vardır Uranüs’ün. Yapay zekânın Uranüs Boğadayken bu kadar gündeme gelmesi ve gerçekten kullanılmaya başlanması tesadüf değildir.

Haberin Devamı

HAYATIN RİTMİNİ YAKALA

 * ‘Hayatın Ritmi Burada’ sizin hem sloganınız hem de Instagram sayfanızın adı. Hayatın ritmini yakalamamız için bize önerileriniz nelerdir?

- Yeni bakış açılarına açık olmak...

- Parayla olan ilişkimizde özgürleşmeye yönelik adımlar atmak...

- Benim “ASK” isimli uygulamamı indirip, “bugün ne yapmalıyız ne yapmamalıyız”ı her gün takip ederek gündelik yaşantılarında uygularlarsa, hayatın ritmini yakalamaları çok daha kolay olacaktır.

* Sevgili Aylin Aydın, bu güzel ve aydınlatıcı sohbet için çok teşekkür ediyorum. Güzel enerjiniz ve verdiğiniz bilgiler eminim herkes için çok kıymetli. Tekrar görüşmek üzere. Sevgiler.

- Ben çok teşekkür ederim, çok güzel bir sohbet oldu. Ben de alanımla ilgili bilgilerimi aktarma fırsatı verdiğiniz için size ve Hürriyet Ankara ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

 HAFTANIN ÖNERİLERİ

* Bu hafta boyunca her gün sekiz adet defne yaprağını yakarak evinizin her köşesini tütsüleyin.

* Kaya tuzu yakarak evinizi negatif enerjilerden arındırın.

* Evinizde veya iş yerinizde her gün en az bir saat 432Hz müzik dinleyerek bilinçaltınızı pozitife kodlayın.

Hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı, bereketli ve verimli bir hafta diliyorum. Şifa olsun! Sevgiyle...

 

Yazarın Tüm Yazıları