Yaza şık bir şekilde nasıl girilir?

Bohem dalgalardan şık at kuyruğu ve balerin topuzlarına kadar 2023 yazının en iyi saç trendleri, yalnızca sıcağı yenmeye yardımcı olmakla kalmayıp aynı zamanda daha sıcak bir mevsimin unsurlarını da kucaklayan bir dizi çok yönlü stil içeriyor.

Haberin Devamı

Hisleriniz üzerinde dönüştürücü etkiye sahip olabilecek şık saç seçeneklerini keşfetmek için sosyal medyamıza bakmanız yeterli. Yeni bir saç modeli bütçe açısından da yepyeni bir yaz gardırobundan çok daha naziktir.
Bu hafta Met Gala’dan Coachella Festivali’ne kadar hemen hemen her yerde gördüğümüz en popüler saç görünümlerini bir araya getirdim. 

Yaza şık bir şekilde nasıl girilir

Kusurlu dalgalar 

Dalgalı saçlardaki yenilikler neler? Bu sezon saçta, yapılmamış bir doku hissi veren, kıvrımlı, kusurlu dalgalar ön plana çıkıyor. Eğer saçınızda en doğal dalgaları yakalamak istiyorsanız şampuanınıza bukle belirginleştirici shot ilave etmeyi unutmayın!

Haberin Devamı

Havalı sarışın

Platin sarı saç renkleri yavaş yavaş geride kalırken, Margot Robbie ve Gigi Hadid’inki gibi daha koyu tonlu sarı saç renkleri ivme kazanmaya başladı. Havalı sarı saçlarınızı korumak için Concept Beauty koruyucu, keratinli ve nemlendirici saç bakım setini kullanabilirsiniz.

Yaza şık bir şekilde nasıl girilir

Hacim üstüne hacim

Hacimli saçlardan daha fazla güven artırıcı bir şey yoktur! İster Cindy Crawford’un Amerikalı kız fönünden, ister Brigitte Bardot’nun uzun sarı saçlarından ilham alın, 90’lı yılların hacimli saçları bu yaz geri geliyor.

Yaza şık bir şekilde nasıl girilir

Saçlarınızın uzamasını yıllarca beklemek istemiyorsanız ya da hacmi sizin için yeterli gelmiyorsa, Hollywood yıldızlarının kırmızı halı öncesi tercih ettiği, diplerden belli olmayan mikro kaynak yöntemini denemenizi tavsiye ederim.

Parlak mükemmellik

Sağlıklı saçlar, iyi bir saç stili elde etmek için hemen hemen zorunludur ve elimizdeki pek çok harika ürün ve tedaviyle bu her zamankinden daha kolay.

Yaza şık bir şekilde nasıl girilir

Haberin Devamı

Parlak, mükemmel saçın mükemmel örneği Rosie Huntington-Whiteley’in saçları olabilir. Böyle bir saça sahip olmanın püf noktası tedaviler yapmak, serumlar uygulamak. Böylece çok fazla çaba sarf etmenize gerek kalmaz. Meso intense uygulaması ile saç tellerinizin kalınlaşmasını sağlayabilir ve çantanızda argan yağı bulundurup, gün içinde saçınıza küçük bir miktar uygulayıp tarayarak bu lüks görünümü elde edebilirsiniz.

Bebek kâküller

Met Gala katılımcılarının sevdiği bir diğer 2023 yaz saç trendi, Emily Ratajkowski’nin kusursuz şekilde taşıdığı bebek kâkülleri. 

Yaza şık bir şekilde nasıl girilir

 

Yazarın Tüm Yazıları