Sahillerin 8 ikonik partisi

Kimi Bodrum’da, kimi Çeşme’de. Kimi gündüz, kimi gece. Yemekli olanı da var, yemeksizi de. Bazısı herkese açık, bazısı sadece üyelere. Ortak noktaları sınırsız eğlence. Hemen hepsi yıllardır yapılıyor. Tatilini bu eğlencelere denk getiren bile var.

Haberin Devamı

Beyaz kıyafetleri giyen soluğu The Marmara Bodrum’da alıyor, Kenan Doğulu yaz boyunca sahnesini beach’e taşıyor. Ünlü DJ’lerin kabin başına geçtiği eğlenceler, gurme lezzetlerin tadıldığı yemekler... İşte tatil deyince akla gelen partiler...

Sahillerin 8 ikonik partisi

Beyaz, bembeyaz geceler

Cuma akşamları The Marmara Bodrum’da Cüneyt Kurt, Atilla Şen, Ali Çarmıklı gibi ünlü DJ’lerle yapılıyor. Günbatımında yemekle başlayan partilerde beyaz kıyafetleri fosforlu gibi parlatan ışıklar kullanılıyor.
İsmi bu yüzden White Nights, yani beyaz geceler. Türkçe ve yabancı müzikler çalıyor, katılımcılar orta yaştan dans ve eğlence meraklıları.

Haberin Devamı

Ken On The Beach serisi

Sahillerin 8 ikonik partisi

Kenan Doğulu’nun sahil partileri... Instagram’dan duyuruyor. Xuma, Momo gibi beach’lerde de yapılıyor ama anavatanı Bodrum’daki, sahilinde Buddha Beach’in olduğu Caresse oteli. En son 11 Ağustos’ta yapıldı; İzzet Antebi, Tuvana Türkay ve Cem Pilevneli gibi isimler katıldı.

Before Sunset’in gelenekseli

Sahillerin 8 ikonik partisi

Çeşme’nin eğlencesiyle ünlü beach’i Before Sunset yaza geleneksel olarak erken veda ediyor. Fakat her seferinde kış boyunca tadı damağınızda kalacak bir partiyle... Bu seneki parti yarın 14.00’te. Kabindeyse Grammy ödüllü Rüfüs Du Sol olacak.

Club Marvy’de bollama şöleni

Bollama, İzmir’in Menderes yöresinde oğlak etiyle yapılan bir çeşit pilav. Menderes’teki Club Marvy de her yaz sonunda nar hasadını bollama ziyafetiyle karşılıyor. Otelin sahiline kurulan masada 100’e yakın kişi dev kazanda pişen bollamayı yiyor, sonra konser ve parti... Bu eğlenceye ne yazık ki sadece otel müşterileri ve özel davetliler katılabiliyor. Bu yıl 23-25 Eylül’de.

Haberin Devamı

The Galliard’dan dansa davet

Bodrum Yalıkavak’taki The Galliard Cove House’da yaz boyunca Adriatique, Rampue, Sainte Vie ve Carlita gibi dünya dans sahnesinin aranan DJ’lerinin performans sergilediği partiler yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Tarihleri Instagram hesaplarından duyuruyorlar. Bu partilerde 25-45 yaş arası yerli ve yabancı dansseverler bir araya geliyor.

Momo’nun cuma happy hour’ları

Çeşme’nin en popüler beach’i Momo ise onun da en popüler saatleri cuma akşamüzerleri. Sahilde ve ortadaki dev barın etrafında Türkiye’nin en ünlü oyuncu ve müzisyenlerini dans ederken görebilirsiniz.

METT’in kabareli eğlencesi

Bodrum Değirmenler’deki Mett Hotel’in restoranı Folie’de cumartesi günleri öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar süren eğlenceler yapılıyor. Bu eğlencelerin özelliği, birbirinden farklı kostümlerin giyildiği kabare şovları.

Haberin Devamı

Havalimanında güle güle merasimi

Milas-Bodrum Havalimanı’ndaki TAV Lounge’ta her pazar akşamı 18.00-21.00’de yolculara DJ’li güle güle partisi düzenleniyor.
Primeclass üyelerinin ücretsiz girdiği partiler diğer yolcular içinse ücretli.

Sahillerin 8 ikonik partisi

Drone’lar yarışıyor

Restore edilen Yedikule Hisarı bugün ve yarın 15.00-23.00 saatleri arasında drone yarışlarına ev sahipliği yapacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Fatih Belediyesi ve Tech Drone League tarafından düzenlenen organizasyona katılım ücretsiz. 3 bin metrekarelik parkurda yarışacak ışıklandırılmış drone’lar 1 saniyede 200 kilometre hıza çıkabiliyor. 9 yaşındaki Ege Orhan’ın da en genç yarışmacı olarak katılacağı Drone Yarışları Zafer Kupası’nda pilotların gözlüklerindeki görüntüler dev ekrana yansıtılacak.

Haberin Devamı

Sahillerin 8 ikonik partisi

Yazarın Tüm Yazıları