Elimde değil, unutamıyorum

Topu topu 5 ay evli kaldılar, boşanmalarının üzerinden de 7 ay geçti ama Hadise ile Mehmet Dinçerler’in birbirlerine göndermeleri bitmiyor. Biri atarlı şarkı yazıyor, diğeri cevap olarak sahilden fotoğraf paylaşıyor. Bu “hadise” size de bir şarkıyı hatırlatıyor mu?

Haberin Devamı

Dün piyasaya çıkan “Feryat” adlı şarkısı için şu açıklamayı yaptı Hadise:

“Bu şarkıya kadar sessiz feryattı benimki. Duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı... Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerinden söküp atmak istedim. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup, bağıra çağıra feryat etmek istedim. ‘Feryat’ işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla kıyıya vuranların hikâyesini anlatıyor...”

Ayrıldığı futbolcu Gerard Pique’ye giderli şarkılar yapan Shakira gibi bizim Hadise de.

Sanki Mehmet Dinçerler’i unutamamış, bu olaylı ayrılığı geride bırakamamış gibi. “E pop şarkısı bu, ya aşk olacak ya da atar/gider” diyebilirsiniz: “Bunların Mehmet Dinçerler’le ne alakası var?”

O zaman da yeni şarkısı öncesinde gündem yaratma ihtimali kalıyor geriye. Ayrıca sadece ben böyle düşünmemişim. Mehmet Dinçerler de üzerine alınmış olacak ki, deniz kenarında çekilmiş bir pozunu paylaştı. “Asıl karaya vuran benim” gibisinden.

Haberin Devamı

Kabul, buna da “tesadüf” denilebilir.

Elimde değil, unutamıyorum

Peki ama sonra niye sildi? O da sanki Hadise’nin açıklamalarına önce cevap yetiştirip sonra bunu yaptığına pişman olmuş gibi. Hani birbirlerini takipten çıkmışlardı?

İnsan, hayatından çıkarmak istediği kişiyi her yerden engeller. Kendisine bilgi akışı olmasın ister.

Acaba sahte hesaplarla hâlâ stalk’luyor mu eski eşini... Hadise’nin 14 milyon takipçisinden biri de müstear isimle eski kocası mı?

Mehmet Dinçerler’in bu hareketleri de en az Hadise kadar eski karısını unutamadığını, olaylı ayrılığın üstesinden gelip yoluna devam edemediğini göstermiyor mu?

Bu yaşananlara bir fon müziği koysaydım, Rafet El Roman’ın “Elimde değil, unutamıyorum” şarkısını açardım.

Elimde değil, unutamıyorum

Bu Alman’a dikkat!

Haberin Devamı

İstanbul Film Festivali’nde iki filmi birden gösterilen biri var: Alman aktör ve dansçı Franz Rogowski.

Zaten 2021 Avrupa Film Ödülleri’nde “en iyi erkek oyuncu” seçilmişti.

Bazı halleri, duruşları bizim Selahattin Paşalı’yı andırıyor.

Giacomo Abbruzzese’nin Altın Ayı ödüllü filmi “Disco Boy”da Fransız vatandaşlığı alabilmek için Fransız lejyonuna katılan bir mülteciyi canlandırıyor. 17 Nisan 13.30’da Teşvikiye Cinewam City’s’de gösterimi var.

Ira Sachs’ın filmi “Pasajlar”daysa olağandışı bir aşk üçgenindeki yönetmen rolünde. Onun gösterimi de 19 Nisan 21.30’da Kadıköy Sineması’nda.

Elimde değil, unutamıyorum

Sosyalleşme harçlığını bizimkilere verin

Güney Kore hükümeti, salgında evlerine kapanıp asosyalleşen 9-24 yaş arasındaki gençlere sosyalleşmeleri için aylık 490 dolar verecek.

Haberin Devamı

Amaç gençlerin evlerinden çıkmasını sağlamak.

Ne memleketler var...

490 dolar bizim paramızla yaklaşık 10 bin lira ediyor.

Türkiye’de bir gencin cebine bu parayı koy, değil evden çıkmak, değil şehirden çıkmak, memlekete döndüremeyiz.

Ayda bir yüzünü zor görürüz.

Güney Kore hükümetine bir önerim var.

490 doları bizimkilere versinler, gör bak gelip nasıl sosyalleştiriyorlar oraları...

Yılmaz Hoca yıllar sonra yine güldürdü

Teknik direktör Yılmaz Vural, Armağan Çağlayan’ın programında futbolcuların maçtan önce ve sonra seks yapmamaları gerektiğini söyledi.

Dayanıklılıklarını ve performanslarını etkilermiş.

Yılmaz Hoca bu iddiayı 2010’da da dillendirmiş, o zaman da çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Buna doktorlar, işin uzmanları karar versin tabii de anlamadığım, perşembeden pazara seks yasağının nasıl denetleneceği...

Sporcunun evine kamera mı koyacaksın Yılmaz Hoca?

Bir bitmediniz ya!

Teknede skandal görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu epeydir gözden uzaktı, biz de unutayazmıştık... Hem kendisini hem de yaşadığımız travmayı. 6 yıl sonra kelimenin tam anlamıyla hortladı. Son halini paylaşan sunucu altına “Başlıyoruz” notunu düştü. Mümkünse hiçbir şeye başlama.

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, 23 yaşındaki Aleyna Tilki’yle öpüşmek istediğini açıkladı.

İki taraf da reşit olduğu sürece benim ilişkide yaş takıntım yok. Ama 70’ine merdiven dayamış birinin kızından bile küçük insanlarla ilgili bu tür açıklamalarını mide bulandırıcı buluyorum.

Bir bitmediniz ya...

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları