Deniz Çakır’a nasıl karavan bulsak?

Türkiye’deki karavan kıtlığı sete de yansımış, karavan kapmaca oynanıyormuş. Bu sorun nasıl çözülür diye düşündüm. E belli ki yine camia içinden. Karavanı olan ünlüler kimlerdi?

Haberin Devamı

Deniz Çakır’a nasıl karavan bulsak

Deniz Çakır yeni projesinin setinde kendine ayrılan karavanı küçük bulunca diğer iki rol arkadaşı Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın karavanına geçmiş/yerleşmiş/çökmüş.

Yapım ekibi de çıkaramıyormuş. Diğer iki oyuncu daha küçük olan karavana sığmaya çalışıyormuş.

Çünkü pandemi nedeniyle karavan kıtlığı yaşanıyormuş.

Bu çok lezzetli set kulisini Sinem Vural’dan okuduk dün.

Bu sorun nasıl çözülür diye düşündüm.

E belli ki yine camia içinden.

Şevval Sam’a bir sorulabilir mesela. Ama tek tek elleriyle yaptı karavanın boyamalarını falan...

Verir mi, bilmem.

Kıvanç ile Başak Dizer Tatlıtuğ’un var ama onlarınki çok pahalı, 750 bin lira. Şimdi bir yerine bir şey falan olur... Kalsın.

Haberin Devamı

Volkan Konak’ınki otobüs gibi. Dokuz metre. Deniz Çakır bile kolay kolay laf söyleyemez öyle bir şeye. Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti var bir de bak. Onlara da sorulabilir. İyi niyetli insanlara benziyorlar, “otostop çek alır, karavanını iste verir” imajı bırakıyorlar bende. Zaten bütün Avrupa’yı karavanla dolaştılar, doymuşlardır artık.

* Son olarak bir de Mehmet Aslantuğ iyi fikir. Yedi yıldır tatile ailece karavanla çıkıyorlar ama yazın. Şu anda boşta bile olabilir. 

Kar altında deniz düşü

Serenay Sarıkaya’nın Maldivler’den yaptığı seksi paylaşımı gördünüz mü? Biz İstanbul ve birçok şehirde kar altındayken cennet gibi bir adada yazın tadını sürmesi güzel bir kafa tabii.
Çünkü biliyorsunuz, bizde kışken Güney Yarımküre’de yaz yaşanıyor.
Biraz kıskanmakla birlikte bu harekete hemen puanlarını verelim...

Deniz Çakır’a nasıl karavan bulsak

MALDİV KARNESİ
· Hedonizm: 9
· Orijinallik: 9
· Seksilik: 8
· İmrendirme: 7

Can Yaman reklam mı yapıyor?

Ünlü oyuncu, İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’ya evlilik teklifi etti. İtalyanca “Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can.” yazan bir afişi bir uçağın arkasına takıp Roma’da uçurdu. Çiftin bu kadar kısa sürede evlilik kararı alması İtalya’da dizi anlaşması yapan Yaman’ın popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta’la anlaştığı yorumları yapılıyor.

Haberin Devamı

Doğru olabilir de olmayabilir de. Çünkü kitlelerin ilgisini devam ettirmek isteyen ikonlar genelde sevgililerinin altını bu kadar çizmezler.

Öte yandan reklam içinse de çok zekice düşünülmüş, sempatik, bütün Roma şehrini işin içine katan, duygusal etkileşimi çok yüksek bir hareket.

Romantik kutlama

Oyuncu Özge Özder eşi Sinan Güleryüz’ün doğum gününü sosyalde paylaştığı duygusal bir yazıyla kutladı: “Seni izledik kızımla uzun uzun... Babamızı... İnsan gözüne her baktığında bir şey olacak korkusuyla kirpiği titreyerek sever mi birini severken...”

İkinci cümle biraz zor olmuş. Kimin kirpiği titriyor, tam olarak anlaşılmıyor ama genel hatlarıyla notlar şöyle...

Haberin Devamı

Deniz Çakır’a nasıl karavan bulsak

AŞK KARNESİ

· Romantizm: 9
· Duygusallık: 10
· Saflık: 10
· İçtenlik: 10

 

Yazarın Tüm Yazıları