Bodrum 2022’ye nasıl girdi?

Yaz halini görüp kışın nasıldır diye merak edenler için yılbaşı notları eşliğinde küçük bir Bodrum turu: Mevsim trendleri, nokta atışı adresler, küçük dedikodular ve fiyatlardan son haberler...

Haberin Devamı

- Belediye yeni yıla sıkı hazırlanmıştı. Kutlamalar 18 Aralık’ta bandolarla başladı, meydanlarda DJ ve müzisyen performanslarıyla devam etti. Bazı yağmurlu akşamlara rağmen hepsi kalabalıktı. Yeni yıl gecesi Sertab Erener konseri vardı. Saat tam 00.00 olunca gökyüzüne 2022 ışıklı balon bırakıldı.

Bodrum 2022’ye nasıl girdi

- Mekânlar yazı aratmayacak kadar cıvıl cıvıl ve kalabalıktı. Gekko’da kokteylciler, Zazu’da sirtakiciler, Gemibaşı’nda balıkçılar, Bohemia’da iki ayrı sahne ve particiler... Maçakızı’nda 8.500 liralık konaklamalı paket alan sosyetikler... Levent Kızıl parti için Bursa’nın ünlü dönercisi Cemal Usta’yı getirtmiş.

Haberin Devamı

Bodrum 2022’ye nasıl girdiSurfer (solda) ve Yula

- Kışın gündüz trendi sahildeki Yula, Surfer Caravan, Müdavim gibi yerlerin plajına masa atmak. Bir önceki gece Gülsüm Sağlamer’in bahçe partisinde tanıştığınız insanlar gelip yan masanıza oturuveriyor mesela. Buralarda dress code (kıyafet zorunluluğu): Güneş gözlüğü. Müzik az, deniz sesi kâfi. Güzel havalarda yüzen çok.

İKİ YENİ PARTİ KONSEPTİ

Dükkân buluşmaları

Bodrum 2022’ye nasıl girdi

Güzel formül: Hem müzik dinliyorsunuz, hem sizinle aynı ilgi alanlarına sahip diğer müşterilerle sosyalleşiyorsunuz hem de alışveriş yapıyorsunuz. Dükkânlarda yapılan bu yeni yıl partilerinden DeliMama’nınkine katıldım. Konacık’taki sosyete şarkütericisi. Fırın küreklerinin üzerinde hazırlayıp evlere servis ettikleri şarküteri tabaklarıyla meşhur. Peynirden krakere, yemişlere, meyvelere envai çeşit... Berna Yılmaz, Güneri Cıvaoğlu gibi müdavimleri varmış. Kaç misafiriniz olacaksa ona göre butik hazırlıyorlar. 6 çeşitlik bir tepsi 300 lira.  

Ertesi gün buluşmaları

Bodrum 2022’ye nasıl girdi

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi yeterince eğlendiyseniz çivi çiviyi söker... Ertesi gün ne yapacağınızı da planlamanız lazım. Mesela müzisyen Aykut Gürel ve arkadaşları Kumbahçe’deki Halil’in Yeri’nde sakatat partisi için sözleşti. Öğleden sonra 3’te gelsin ciğer, gitsin kokoreç... Fakat Halil Usta asıl kaburga, pirzola ve yağlıkarada bir numara. Burayı Bodrum’da yaz-kış yaşayanlar biliyor. Herkesin etrafına oturduğu, bar gibi bir ocakbaşı var. Çoğunluk tanıdık olunca karşılıklı laf atmalar falan, sıkı şamata ortamı. Çok salaş bir yer ama hiç ucuz değil, kişi başı 450 lira ödedik.

DERSAADET’TE YAŞIYORSUN, PEKİ BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

- Bu akşam 17.00’de Beşiktaş’taki Akatlar KM’de Rabarba Comedy Night düzenlendiğini...

Haberin Devamı

Biletlerin 130 lira olduğu etkinlikte Anlatanadam, Cem İşçiler gibi isimlerin stand up yapacağını...

- Yarın 11.00’de Beylerbeyi’ndeki Güzide Köşkü’nde dünya müzikleri atölyesi olduğunu...

1.200 liraya Hint, Grek, Asyalı farklı müzik tür ve enstrümanlarıyla tanışabileceğinizi...

- Pazartesi 15.00’te Koşuyolu EKS Mutfak Akademisi’nde şekersiz tatlılar kursu verileceğini...

300 liraya yulaflı hurmalı kurabiye, ballı irmik tatlısı ve incirli kek üstadına dönüşeceğinizi...

BU AKŞAM SEN NEREDESİN?
CUMARTESİ ATEŞİ

Gülşen Ankara Jolly Joker’da, Cem Adrian İzmir Ooze Venue’de, Büyük Ev Ablukada Beyoğlu Dorock XL Venue’de, Retrobüs Atakent Hayal Kahvesi’nde, Kubat Moda Kayıkhane’de, Kesmeşeker Kadıköy The Wall Saloon’da, Fatma Turgut Bostancı GM’de, Yaşar Adana Jolly Joker’da, Evrencan Gündüz Florya Hayal Kahvesi’nde...

Haberin Devamı

Bodrum 2022’ye nasıl girdiGülşen

300 LİRA: Salı akşamı Akaretler’deki W Hotel’de Mixology Master Class eğitimine katılım bedeli... İmza kokteylleri olan ‘Akaretler’in yanı sıra menüden seçeceğiniz bir kokteyli de öğretiyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları