3 özel insan ve 3 tehlikeli hastalık

Oryantal Tanyeli pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Futbolcu Icardi’nin eşi Wanda Nara evinde test sonuçlarını bekliyor. Oyuncu Ufuk Özkan’ınsa siroza yakalanması gizemini koruyor.

Haberin Devamı

◊ Ah be Tanyeli...
Dansöz Tanyeli’nin kansere yakalandığını duymuşsunuzdur. Hem de en kötüsüne, pankreas kanseri.
Tanyeli, tedavisinin seyriyle ilgili paylaşımlar yapıyor. İyi beslenemediği için seruma bağlamışlar. Kemoterapiden dolayı saçları döküleceği için kafasını kazıttı en son.
Yaptığı paylaşımlarda şöyle diyor:
“Saçlar önemli değil. Önemli olan sağlık. İki gündür mesajlarınızı okuyorum, geri dönemiyorum. İki gün çok ama çok zordu. Kafamı kaldıramadım. Neyse şikayet yok, şükür var. Allah büyük. Karşınıza bakımlı çıkmak isterim ama durumum bu şekilde. Size güzel görünmek için uygulama kullanıyorum...”
Çünkü uygulama kullanmazsa yüzü sarı çıkıyormuş.
Ah be Tanyeli...
Böyle bir hastalıkla mücadele ederken bile hayranlarına, takipçilerine saygın takdire şayan.
Ama unutma ki sen bize hep güzel göründün, hep de öyle görüneceksin.
Boşver uygulamaymış, filtreymiş, fotoşopmuş; bize güzel haberlerin lazım. Sana kucak dolusu temenniler, sevgiler...
Allah seni sevdiklerine bağışlasın.
◊ Wanda’nın test sonuçları...
Bu arada GS’li futbolcu Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın da hasta olduğu ama kesin bir teşhis konulamadığını öğrendik.
Bazı değerlerinin farklı çıktığını ama mahremiyeti için daha fazla açıklama yapmayacağını duyurdu ünlü model, sunucu, fenomen ve menajer:
“Her zaman yaptırdığım rutin kontrollerde bazı değerlerim farklı çıktı. Her anne gibi, korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Maalesef cuma günü bir gazetecinin, olmayan bir hastalığımla alakalı teşhis konulduğu haberini gördüm. Şu anda evdeyim, test sonuçlarını bekliyorum...”
Wanda Nara’nın lösemi yani kan kanserine yakalandığı iddia edilmişti.
İnşallah yalan haberdir, Allah seni de çocuklarına ve Icardi’ye bağışlasın.
◊ Ufuk Özkan muamması...
Bir başka hastalık muamması da ikinci derece siroz olan ve karaciğer nakli için başvuran Ufuk Özkan cephesinde var.
Ünlü oyuncunun uyguladığı Hollywood diyeti yüzünden karaciğerinin iflas ettiği açıklanmıştı ama menajerlik ajansı meselenin diyetle alakalı olmadığını duyurdu.
Böyle bir durumda insanın aklına hemen alkol kullanımı geliyor. Ama mesela benim babaannem hayatı boyunca ağzına bir damla içki koymadığı halde sirozdan hayatını kaybetmişti.
Kanserler, sirozlar, ölümler biraz iç kararttım farkındayım ama hastalık da hayatın bir gerçeği işte.
Umalım ki her üçünden de güzel haberler alırız.

Haberin Devamı

Sen nesin be kadın?

Haberin Devamı

3 özel insan ve 3 tehlikeli hastalık

Vampir desen, vampir değil; böyle güneşe çıkamaz. Fotoşop desen, fotoşop değil; herkes yapıyor ama böyle sonuç çıkmıyor.
Ajda Pekkan Bodrum tatilinden bir fotoğraf paylaştı, ortalık yıkıldı.
77 yaşındaki süperstar yılları hulahop yaptı, belinde çeviriyor resmen. Torunun yaşındaki yeni yetmeler, bırak senin gibi poz vermeyi, yanına bile yaklaşamıyor. Ne şanslı bir halkız senin gibi bir stara sahip olduğumuz için.
İyi ki varsın Ajda!

Sadettin Saran kaç beygir gücünde?

3 özel insan ve 3 tehlikeli hastalık

Sık sık yüzme birincilikleri kazanan sportif iş insanı Sadettin Saran teknesi bozulunca ayağına paletleri geçirdi, tekneyi yüzerek sahile çekti. Bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Teknenin modelini anlayamadım ama en az 8-10 metrelik devasa bir şey.
Kaptan olduğunu tahmin ettiğim bir kişi o anları kayda alıyor ve “Evet, bot arızalandı, Sadettin Bey botu çekiyor şimdi...” diyor.
Sadettin Saran da beline bağladığı iple çapada çupada önde yüzüyor. Hani taşıtların motorlarını bilmem kaç beygir gücünde diye ölçerler ya...
Acaba 58’indeki Sadettin Saran kaç beygir gücünde?

Yazarın Tüm Yazıları