2023 magazin almanağı

Baş döndürücü bir yılı geride bırakıyoruz. Bu sene neler yaşadık diye bir tarama yaptım ortaya bu inanılmaz liste çıktı. Atladıklarım, unuttuklarım elbette vardır. Bazıları da yer darlığından sığmadı, eledim. Fakat 2023 henüz bitmiş sayılmaz. Ve bilirsiniz; magazinde 18 gün çok uzun bir süredir...

Haberin Devamı

BABALAR VE KIZLARI

■ 62 yıldır evli olan Metin Akpınar’ın 35 sene önce evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Babalık ilişkisi ünlü oyuncunun saç teli çalınarak yapılan DNA testiyle belirlendi. Kızı Duygu Nebioğlu mahkemeyi kazandı. (Ekim)

2023 magazin almanağı


■ Bir başka oyuncu, merhum Cüneyt Arkın’ın da ilk evliliğinden sır gibi sakladığı bir kızı olduğu, miras kavgası nedeniyle anlaşıldı. Efsane oyuncu, kızı Filiz Canlı’yla 50 yıl boyunca hiç görüşmemiş ve mirasında yer vermemiş. (Ekim)

FUTBOLCULARIN MİLYON DOLARLARI

Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların yüksek kâr vaadiyle milyonlarca dolar dolandırıldıkları ortaya çıktı. Paralar Fatih Terim Fonu denilen ponzi sistemine bavulların içinde teslim edilmiş. Sistemi kuran Seçil Erzan isimli bankacı tutuklu ama paraların akıbetinden haber yok. (Kasım)

Haberin Devamı

2023 magazin almanağı

TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTU

10 gün önce yapılan 49’uncu Pantene Altın Kelebek ödül töreninde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu gibi ülkenin en tanınmış simaları ya ödüllerini almak ya ödül takdim etmek ya da töreni izlemek için Zorlu PSM’nin ana salonunu doldurdu. (Aralık)

2023 magazin almanağı

YILIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİ

◊ Mustafa Sandal plajda tuhaf baklavalarıyla görüldü, yapay kas tartışması başladı. (Ağustos)
2023 magazin almanağı
◊ Süreyya Yalçın

Bodrum’daki evini Kelebek’e açtı, zayıflıkta geldiği son nokta gündeme oturdu. (Ağustos)

◊ Dünya jet-set’inden Eva Cavalli Bodrum’da lavman yaptırdı, bağırsağında divertikül oluştu. (Ağustos)

◊ Şarkıcı Umut Akyürek geniş olduğunu düşündüğü alnını operasyonla daralttı. (Kasım)

Haberin Devamı

YILIN SÜRPRİZ AŞKLARI

◊ Hakan Sabancı-Hande Erçel: İlk kez Paris tatili dönüşü havalimanında görüntülendiler, “Her şey çok güzel gidiyor” açıklaması yaptılar. (Mart)
◊ Mithatcan Özer’den ayrıldıktan hemen sonra işletmeci Umut Evirgen’le altı ay aşk yaşayan Alina Boz hızlı playboy’u nikâh masasına oturttu. (Aralık)

2023 magazin almanağı

BU SENE EVLENENLER

◊ Melek Mosso-Serkan Sağdıç (Ekim)

◊ Deniz Çakır-Bilgehan Baykal (Eylül)

◊ Eda Ece-Buğrahan Tuncer (Haziran)

◊ Özcan Deniz-Samar Dadgar (Ocak)

◊ Melike Şahin-Sedat Arpalık (Mayıs)

◊ Kaan Urgancıoğlu-Burcu Denizer (Haziran)

◊ Funda Eryiğit-Berkun Oya (Mart)

◊ İlker Aksum-Dilay Ekmekçioğlu (Haziran)

◊ Selim Bayraktar-Emel Karaköse (Mayıs)

◊ Ahmet Kural-Gizem Şahin (Temmuz)

◊ Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı (Mayıs)
2023 magazin almanağı

◊ Burcu Esmersoy-Nazım Akmandil (Eylül)

Haberin Devamı

YILIN DAYANIŞMASI

Deprem felaketinin ardından Türkiye, KKTC ve Azerbaycan’da 213 televizyon ve 562 radyo ortak bağış yayını yaptı. Ünlü isimlerin sunduğu ve katıldığı programa dakikada 70 bin mesaj yağdı. (Şubat)

YILIN ÇİFTLERİ

 Dilan Çiçek Deniz-Mert Yazıcıoğlu: Sürekli birlikte görüldüler, Mert Yazıcıoğlu sevgilisini turnede bile yalnız bırakmadı. (Nisan)

 Kaan Yıldırım-Pınar Deniz: İtalya gibi tatillerden ve Türkiye’den sürekli mutluluk kareleri verdiler. (Temmuz)

2023 magazin almanağı

 Gupse Özay-Barış Arduç: Yazı Çeşme’de küçük kızları Jan Asya ile geçirdiler. Deniz keyfine Öykü Karayel ve Engin Öztürk de eşlik etti. (Ağustos)

 Lucas Torriera-Devrim Özkan: GS’li futbolcunun Alanyaspor maçı öncesi sevgilisini sahadan bile görüntülü aradığı fotoğraflara yansıdı. (Kasım)

Haberin Devamı

FENOMENLERİN FENA SONU 

Her şey şatafatlı yaşamlarıyla dikkat çeken Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasıyla başladı, gerisi çorap söküğü gibi geldi. Benzer hayatlar süren birçok fenomenin mal varlıklarına el konuldu, yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Şimdi ağlayarak videolar çekiyorlar, fakir olduklarını kanıtlamak için sobalı evlerden yahut ahırda inek sağarken paylaşımlar yapıyorlar. (Kasım)

2023 magazin almanağı

YILIN POLEMİKLERİ

 Farah Zeynep Abdullah attığı bir tweet’le Yılmaz Güney tartışması başlattı, Nur Sürer gibi isimlerden tepkiler hâlâ sürüyor. (Eylül)

 Demet Akalın, Gülden Karaböcek’e “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa” çıkışı yaptı; ortalık birbirine girdi. (Ağustos)

Haberin Devamı

2023 magazin almanağı

 Murat Dalkılıç, Danla Bilic’in programında “İtiraf ediyorsa aldatma değildir” açıklaması yaptı, tepkiler çığ gibi büyüdü. (Nisan)

 Gurme Vedat Milor “Patlıcan yemekten sıkılan, hayattan sıkılmış demektir” dedi; Mustafa Sarıgül “Senin canın can da Erzincan patlıcan mı!” diye kimsenin anlamadığı bir reaksiyon gösterdi. (Eylül)

YILIN ÇEKİNGENLERİ

  Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile komşuları Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un yasak aşkı ortaya çıktı. İkili, sorulara asla cevap vermiyor.   

 İbrahim Çelikkol-Natalie Yarcan: Karaköy’de görüntülenince sevgilisine “Rahat ol aşkım” dedi. (Mayıs)

 Nurettin Hasman-Zeynep Fıratlıoğlu: 6 yıl sonra Nişantaşı’nda ilk kez görüntülendiler, soruları yanıtsız bıraktılar.
(Mayıs)

YILIN AYRILIKLARI 

 Fotoğrafçı Mehmet Turgut ve Ada Sanlıman 6 ay süren evliliklerini bitirdi. (Mart)

 Demet Özdemir-Oğuzhan Koç: 8 ay süren evlilikleri bitti. İlk kriz Demet Özdemir’in evi terk etmesiyle ortaya çıktı. (Mart)

2023 magazin almanağı

 Batuhan Karacakaya-Ayşe Aslanpay: 6 aylık ilişki karşılıklı şiddet videoları yayınlanmasıyla son buldu. (Mart)

 Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi: Üç yıllık ilişkinin sonunda Marakeş’te düğün yapıp; beş ay sonra boşandılar. (Eylül)

 Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan: 27 yıllık örnek evlilik bitti. Ama kimin boşanmak istediği hâlâ bir muamma... (Mayıs)

YILIN YABANCILARI

 Christina Aguilera Antalya’da konser verdi 1 milyonluk localar doldu taştı. (Ağustos)

 Wanda Nara, Icardi’nin eşi ve menajeri olarak hayatımıza girdi. En son ağır bir hastalıkla mücadele ettiğini öğrendik. (Ekim)

Robbie Williams, Bodrum’da konser verdi. (Ağustos)

YILIN TEMİZLİKLERİ 

 Uraz Kaygılaroğlu aralarında Kaan Yıldırım, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir gibi 400 kişiyi Instagram’ından sildi. “Orası benim şahsi yerim” açıklaması yaptı. (Mart)

  Seda Sayan, eşi ve oğlu hariç takipçilerinin hepsini sildi. Yakın arkadaşı Safiye Soyman bu duruma fena içerledi ama araları açılmadı. (Eylül)

 BUNLAR DA VAR....

 Semiramis Pekkan 54 yıl sonra Evrencan Gündüzle yaptığı “Neredeysen” adlı bir single ile müziğe geri döndü. Ajda Pekkan’ın sahnesine çıktı. Böylece yarım asırlık “Ajda, Semiramis’i sahnede istemiyor” tevatürü son buldu. (Şubat)

 Serenay Sarıkaya, “Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik” paylaşımı yaptı, akıllara Sarıkaya’nın Cem Yılmaz, Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin gibi eski sevgilileri geldi. (Ocak)

 Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’den başka dini nikâhlı bir eşi daha olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Doğulu aynı ay bir gece kulübünde başka bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. (Nisan)

 Kibariye, Mersin konseri sırasında bir hayranı yüzünden korumasına çarpınca sahneden düştü. (Mayıs)

 Merve Dizdar Cannes Film Festivali’nde “Kuru Otlar Üstüne” filmindeki rolüyle ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü aldı.

2023 magazin almanağı

 Acun Ilıcalı üç yıldır birlikte olduğu sevgilisine evlenme teklif etti. (Temmuz)

 Emircan İğrek’in yılın en sevilen şarkılarından “Ali Cabbar” adlı parçasının 1975’te çekilen “Beş Milyoncuk Borç Verir Misin?” filminin müziği olduğu öne sürüldü. (Temmuz)

 Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Atatürk dizisinden vazgeçildi, filmi yapıldı. Disney+’ın bu kararı büyük tepki çekti. (Ağustos)

 Defne Samyeli’ini kızı Derin Talu’nun sevgilisi Emircan Şahin’dan şiddet gördüğü iddia edildi. Şiddeti Defne Samyeli doğruladı, “O adamın peşindeyim” dedi. (Nisan)

 İntihara teşebbüs ettiği öne sürülen oyuncu Hafsanur Sancaktutan bileklerinin fotoğrafını yayınlamak zorunda kaldı. Hadise, Hafsanur Sancaktutan’a destek verdi. (Ocak)

2023 magazin almanağı

 

Yazarın Tüm Yazıları