Herkes mi Covid olur arkadaş

Aralık ayının son 10 günü iki gece düzenlendi. Biri ödül töreni, diğeri erken yılbaşı kutlamasıydı. Eminim o geceleri yapanlar şimdi “Keşke erteleseydik, keşke daha önce, daha sakin bir dönemde yapsaydık” diyorlardır.

Haberin Devamı

Çünkü şu anda ünlüler camiası koronavirüsle boğuşuyor. O gecelere katılanların bu virüsü yayma işindeki paylarını atlamayalım.

Daha geçen akşam usta isim Erdal Özyağcılar bir video ile koronaya yakalandığını duyurdu.

Hande Erçel, Kerem Bürsin çifti, ünlü oyuncu Ebru Şahin’in erkek arkadaşı basketbolcu Cedi Osman da şu anda korona ile mücadele ediyor.

Çok seyredilen dizilerin çekimlerine ara verilme sebebi de koronavirüs. “Yargı” dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz ve erkek arkadaşı Yiğit Kirazcı’nın testleri pozitif çıkınca çekimlere ara verildi.

“Kardeşlerim” dizisinin oyuncuları Yiğit Koçak ve Onur Seyit Yaran da virüse yakalandı. “Üç Kuruş” dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, “Erkek Severse” dizisinden Alperen Duymaz da testi pozitif çıkıp kendini karantinaya alan isimler arasında.

Haberin Devamı

Her gün, her saat yeni bir isim korona olduğunu açıklıyor. Mesela oyuncu Başak Parlak, Hazar Motan ve Tolga Sarıtaş da şu anda karantinada.

Bir de sahneye çıkan, konser takvimleri yoğun olan isimler var virüse yakalanan.

Onlar sessiz sedasız virüsü atlatmayı bekliyorlar.

Yani ne olduysa aralık ayında oldu ve virüs tekrardan kapımıza dayandı.

Yılbaşı gecesindeki o sıkış tıkışlıktan sonra bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor.

Ben olsam ben de ‘Business’ uçarım

Özge Ulusoy “uçakta Business sınıfını tercih ediyorum çünkü ekonomi uçarken rahat edemiyorum” dedi. Bu açıklamayı böyle okuyunca ‘haydi oradan’ diyorsunuz.

Ama açıklamanın derinlerine inince, biraz da üzerinde düşününce işler hemen değişiyor. Yahu kadının uçakta uyurken, ağzı açık bir şekilde fotoğrafını çekmişler, üstelik bu fotoğrafı Özge’ye ‘DM’den atmışlar.

Benzer olaylar Business sınıfında olmaz mı? Olabilir. Ama riski en aza indirmiş oluyorsunuz. Bu açıklamadan şunu anlıyoruz, Özge artık 40 dakikalık İstanbul-İzmir uçuşlarında bile Business sınıfını tercih ediyor.

Paran varsa, konforuna da düşkünsen, son dönemde kalabalık arasında girmekten de çekiniyorsan Business uçabilirsin.

Ben olsam ben de aynısını yaparım.

Uyurkenki o ‘rezil’ hallerimi birinin çekmesini, hele ki o kareleri görmeyi hiç istemem.

Haberin Devamı

Uyuyan bir kişiyi ağzı açık yakalayınca sırf ünlü diye fotoğraflamak nedir, nasıl bir ruh halidir?

Biri açıklayabilir mi?

Diva kavramını küçümsemeyin

 

Diva, sanatın herhangi bir dalına yıllarını vermiş, işinde ustalaşmış, üstün yeteneklere sahip, adını sektörüne altın harflerle kazımış kadın sanatçılara verilen bir sıfattır.

Günümüzde Bülent Ersoy’a Diva diyoruz ama aslında Sezen Aksu da, Ajda Pekkan da, Muazzez Ersoy da birer ‘Diva’dır.

Zeki Müren de, Müzeyyen Senar da Diva’ydı.

Gülşen, Sıla, Candan Erçetin, Yıldız Tilbe gibi isimler Diva adaylarıdır. Peki bunları neden anlatıyorum?

Sertab Erener yüzünden. Erener, “artık Diva’ların dönemi kapandı” diye bir açıklama yaptı. Oysa yukarıda saydığım adaylardan biri de Sertab’dır. Ama o ‘Diva’ dönemini reddediyor.

Haberin Devamı

“Diva”ların dönemi kapanmaz. Günün birinde herkes işinin ‘Diva’sı olmak ister. Bu hırs onları motive eder. Hatta günün sonunda başarının kapısını açtırır onlara. O yüzden Diva’lar ölmez, dönemi bitmez.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları