Bugün ne yapsak?

Trt 2’de ilginç bir belgesel var. Gizemli Tarih ‘Hititler’ saat 20.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Mask Beach konserlerini sonlandırmadı. DJ Hakan Küfündür ile Arabesk Gecesi bugün 20.30’da başlıyor.
**
Tuğba Yurt’un sahne performansı çok beğenildi. Ünlü isim bir kez daha Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak. Konser bu akşam 21.00’de başlıyor.
***
Üsküdar Belediyesi’nin desteğiyle açılan ‘Tebessüm Kahvesi’nde otizmli gençler çalışıyor. Yolunuz düşerse uğrayıp sohbet edin.
***
Porselen sadece porselen demek değildir. Bunun en güzel örneğini Kütahya Porselen gösteriyor. Koleksiyonlarını inceleyin, tasarımlarına bayılacaksınız.
***
Altınbaş ‘Mutluluk benimle’ sloganıyla kabuk değiştirdi. Kendinizi ya da sevdiğiniz birini mutlu etmek istiyorsanız her bütçeye uygun ürünlere bir göz atın.
***
Kilo verenlerin yüzlerinde sarkmalar oluyor. Bir cilt uzmanına gidip cilt bakımı ve yüz masajınızı yaptırın. Değişimi göreceksiniz.
***
TAV’ın iştirak olan BTA, usfa şef Ömür Akkor ile işbirliği yaptı ve İstanbul Havalimanı’nda ‘Oldest Cuisine in Anatolia’ adında bir restoran açtı. Seyahat öncesi deneyin.
***
Okul öncesi dönem çocukları için önerilen bir kitap var. Adı ‘Tavşancan ile Faresu Doğum Günü Kutlaması’ Camilla Reid’in yazdığı kitabı çocuğunuz için alabilirsiniz.
***
Spotify’da ‘İngilizce Kelime’ adında bir Podcast var. İngilizce seviyeniz ne olursa olsun, daha iyisi için takın kulaklıkları ve 1 saatinizi ayırın.
***
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ne iddialı kostümleriyle bu yaza damga vuran Hande Yener geliyor. Biletler ‘mobilet.com’da.

 

Yazarın Tüm Yazıları