Bugün ne yapsak?

Beslenmenizde ‘küçük porsiyonlar’ deneyin. Büyük porsiyon tehlike demek, obeziteye giden yol demek.

Haberin Devamı

Yemek yerken ‘3D’ kuralını uygulayın. Dur, düşün, davran... Hızlı yemek yiyenlerin kurtarıcısı olacak.
***
20 yıllık İngilizce öğretmenliği ve eğitim danışmanlığı tecrübesi olan Ebru Doğdu çok kıymetli bir iş yapıyor. Televizyon programıyla öğrencilere ve velilere yol gösteriyor. Takip edin.

Bugün ne yapsak

İletişim ve İşletme Bilimleri Enstitüsü ‘Gaming’ eğitimlerine başladı. Oyun dünyasında yazılım dışındaki her şeyi bu eğitimle öğrenin.
***
Pernigotti IL Gelato dondurma severleri heyecanlandırıyor. Mavi karamel korneti denemelisiniz. Doğal şeker ve gerçek çikolata dondurma tercihinizde etkili olsun.
Bugün ne yapsak

Bodrum Haremtan Koyu’nda METT Hotel & Beach Resort açıldı. Herkesten uzak özel bir tatil arayanlar bugün rezervasyon yaptırabilirler.
***
İncecik hamurların üzerinde harikalar yaratıyorlar. Pizza severler ‘Pizza V’den sipariş verebilir. Deniz mahsullü olanını deneyin.

Haberin Devamı

Bugün ne yapsak

Yazarın Tüm Yazıları