Bugün ne yapsak

‘Adım Adım Moda Ürünü Yaratmak’ bugünün online etkinliği. İki modacıdan bu işi adım adım öğreneceksiniz. Bilet için adres ‘biletix.com’.

Haberin Devamı

Evrensel yaşam enerjisi anlamına gelen ‘Kundalini yoga’yı denemediyseniz ‘biletino.com’dan bilet alıp bugün deneyebilirsiniz.

Bugün ne yapsak

Yetim bir kıza yuva bulmaya çalışan adamın hikayesini anlatan “Dünyadan Haberler” filmi, Tom Hanks’in oyunculuğu ile dijital platformda dikkat çeken yapımları arasına girdi.

Rahat ve şık giyinmek için yeni nesil eşofmanları deneyin. Sosyal medyada karşıma sık sık çıkan “Gotham Vibes”ın eşofman alternatifleri tatmin edici.

Bugün ne yapsak

Karaköy sokaklarında kaybolup yürüyüşümüzü yaptıktan sonra ‘Hatay Tostçusu”nu bir ziyaret edip ‘tostun yeni halini’ muhakkak deneyin.

Hava soğukken boza içmenin tadı başka. İstanbul’daysanız yola çıkın, Vefa Bozacısı’na bir uğrayın.

Arkadaşlarınızla bir anket başlatın. Vedat Milor’un “menemen soğanlı mı soğansız mı olmalı” sorusu gibi mesela. Tartışma akşama kadar sürecektir.

Akşam için tamamen vegan ama kıvamlı bir mercimek çorbası yapabilirsiniz. Tarif Sezin Güleryüz’ün @healtyfoodbreak adlı Instagram hesabında.

Haberin Devamı

Bugün ne yapsak


Üsküdar’a uğranırsa ‘Doğanay Pastanesi’ne de uğranır. Sıcak poğaçalarından da tadılır.

‘Müthiş Cümleler’ isimli Twitter hesabını takibe alın. Her güne bir söz seçin.

‘Learn Match’ uygulamasını telefonunuza indirirseniz hem eğlenecek hem de dil öğreneceksiniz.

Yazarın Tüm Yazıları