Bugün ne yapsak

Güne cevizle başlayalım. Bir avuç içi kadar yeter.

Haberin Devamı

* * *
İstanbul Boğazı’nın yanı başında yoga dersi alma fırsatımız var. Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki yoga dersleri için biletler, biletix’te.
* * *
Mutfak Sanatları Akademisi’nde, kek yapımından taco’ya, börekten et pişirme tekniklerine kadar geniş bir ders programı var. Birine bugün kayıt yaptırın.
* * *
Hadi bugün sebze ve meyve ağırlıklı beslenelim. “Hayır asla olmaz” demeyin. Lütfen deneyin.
* * *
Gezip dolaşamadığımız şu günlerde “Somebody Feed Phil” adlı belgeseli seyredin. Fazla başarılı bir yapım olmuş.
Bugün ne yapsak
“Jeux D’enfants” Türkçe’ye “Cesaretin Var mı Aşka” diye çevrilen 2003 Belçika, Fransa ortak yapımı filmi seyreder misiniz bugün? Aşk nedir diyenlere verilecek bir cevabımız var artık.
* * *
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun, adaçayı ve ebegümeciyi suda 6 dakika kaynatın ve gargara yapın önerisine kulak verilmeli.
* * *
Müzik eşliğinde yağlıboya tablolar yapmak ya da heykel dersleri almak isterseniz Masterpiece Galata tam size göre.
* * *
Dolar ne olacak, altın neden düştü diyenlere Twitter’da ‘parborsanet’ hesabını öneriyorum.
Bugün ne yapsak
Evden sanat ihtiyacımızı besleyelim mi? ‘Mesafeli ama canlı’ sloganıyla Zorlu Performans Sanatları’ndaki etkinliklere online katılabiliriz. Adres, online.zorlupsm.com.
* * *
Peki olduğumuz yerden Yunan adalarına gitmek desem? Spotify, Apple Music ya da YouTube’a “Me Les Agapi” yazar mısınız? Ne şarkı ama!
Bugün ne yapsak
Şiveydiz Çorbası (sarımsak aşı) bu bağışıklık destekleyici mucizeyi evde yapabilirsiniz. Tarif için internette kısa bir araştırma yapmanız yeterli.
Bugün ne yapsak
Jilber Barutçiyan ile mantar turlarına katılmaya ne dersiniz? Polonezköy ve Belgrad Ormanı’ndaki turlar keyifli ve öğretici.

Yazarın Tüm Yazıları