Badem göz estetiği ve Agassi ameliyatsız yanak inceltme

Bu hafta siz değerli okuyucularıma son yılların en çok rağbet gören “badem göz estetiği” ve “Agassi ameliyatsız yanak inceltme” işlemlerinden bahsedeceğim.

Haberin Devamı

Badem göz estetiği ve Agassi ameliyatsız  yanak inceltme

Özellikle Hollywood ünlüleri ve dünyaca ünlü mankenlerin yaptırdığı badem göz ameliyatı, sosyal medyanın da etkisiyle tüm dünyada popüler olmaya başladı. Badem göz ameliyatıyla sıkça kombinlediğimiz bir diğer uygulama ise; Agassi yanak inceltme.
Estetik alanındaki gelişmeler bize her geçen gün daha fazla seçenek ve daha iyi sonuçlar getiriyor. Artık estetik algısı aynı zamanda doğallık da demek. Son yılların en önemli gelişmelerinden badem göz estetiğini ve Agassi yanak inceltme uygulamasını gelin beraber inceleyelim. 

Agassi yanak inceltme 

Hollywood yüzüne sahip olmak isteyen kişiler, alt yanakta biriken ve “buccal fat” adı verilen yağlardan kurtulmak istiyor. Bu yağlar aslında 5-8 gram gibi oldukça küçük gramajlara sahip. Ancak küçük gramajlar bile kişilerin alt yanaklarının büyük gözükmesine neden olabiliyor.
‘Buccal fat’, üst yanak ve alt yanak arasında bir ayrışma yaratmadığı için kişilere rahatsızlık verebiliyor.
Bu nedenle kendilerini daha çekici hissetmek adına yanak inceltme yöntemlerine başvuruyorlar.
Agassi işleminde ameliyatsız yanak inceltme mümkün.
Cihaz, ağız içinden verilen radyofrekanslar ile yanak inceltmeyi acısız bir hale getiriyor. Farklı radyofrekans seviyeleri ve yöntemleriyle yanak içerisinde eritilen yağ, hastanın vücudundan idrar yolu ile atılıyor.
Agassi yönteminde ana yanak yastığının çevresinde biriken yağların parçalanması hedefleniyor. Dolayısıyla yanak içerisindeki yağın tamamı alınmıyor.
Parçalanan yağ, dışarıdan hiçbir müdahale olmadan vücuttan atılıyor. Bu nedenle uygulanan radyofrekansın da yöntemin de bir zararı yok.
Yanaktaki yağlar tamamen aldırıldığında, ciltte bir gevşeklik görülebiliyor. Yağ alındıktan sonra cilt üzerinde oluşan gevşekliği gidermek için sıkılaştırma yöntemlerine başvurmak gerekebiliyor.
Ancak Agassi yönteminde sonradan gelişen bir durum yaşanmıyor. Çünkü radyofre-
kans yanak içindeki yağları parçalarken, aynı zamanda cildi de sıkılaştırıyor.
Bu avantaj, “Marionette” denilen bölgede, yaşlanmayı geciktiriyor. Seans sonrasında Marionette bölgesinin daha sıkılaşıp, gerginleştiği gözlemlenebiliyor.
İşlem, hastanın ihtiyacına göre 10-20 dakika arasında uygulanıyor. Yine hastanın ihtiyacına göre çeşitlilik gösterse de ortalama iki seans Agassi uygulaması, yanakta incelme gözlemlemek için yeterli oluyor.
Eğer hastanın şikâyeti ortalamanın üstünde ise yan uygulamalarla de desteklenebiliyor. Agresif bir işlem olmadığı için hasta hemen sonrasında gündelik hayatına geri dönebiliyor.
İşlem sonrasında hastalara bol su tüketimi öneriyoruz. Böylece Agassi yöntemi ile parçalanan yağ vücuttan daha kolay atılıyor.

Haberin Devamı

Badem göz estetiği ve Agassi ameliyatsız  yanak inceltme

Haberin Devamı

Badem göz estetiği nedir?

İnsanların göz yapıları birbirinden farklıdır. Genetik özelliklerin yanı sıra yaşam tarzı ya da yaş gibi unsurlar, bu bölgede düşüklüğe yol açabiliyor. Bu durum da kişilerin yorgun ya da oldukları yaştan daha büyük görünmesine neden oluyor.
Ayrıca bakışlarda da bir sığlık oluşuyor.
Badem göz ameliyatını bahsettiğim bu durumları ortadan kaldırmaya yardımcı olan bir operasyon olarak tanımlayabiliriz.
Operasyon kapsamında bireylerin gözlerinin hafifçe yukarı kaldırılması hedefleniyor. Bu sayede gözler olduğundan daha büyük bir hâl alıyor.
 Nasıl yapılır?
Badem göz estetiği, lokal anesteziyle gerçekleştirilen bir operasyondur.
Genellikle operasyon sonrasında hastanede yatmaya gerek kalmadan iş ya da sosyal hayatınıza rahatlıkla dönebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları