Yumoş ayıcıklarıyla sokaklarımız renklendi

İnsan kaç yaşına gelirse gelsin içinde hep bir çocuk taşır. Öyle bir an gelir ki, çocukluk hatırası geçmişten bugüne taşınıverir. İşte o hatıralardan biri olan Yumoş ayıcığı bugünlerde Nişantaşı Bostan Sokak’ı renklendiriyor. Üstelik sadece renklendirmekle de kalmıyor, her yaştan insanı gülümsetiyor, çocukluğuna götürüyor.

Haberin Devamı

İlki 2021 yılında Nişantaşı’nda, ikincisi de 2022 yılında Galataport’ta yapılan sokak düzenlemesiyle her yere Yumoş ayıcıkları yerleştirilmişti. Farklı renk ve boyutlardaki ayıcıklar, sokaklara öylesine renk katmıştı ki genci yaşlısı fotoğraflarını çekmeden oradan geçemiyordu. Hatta bu güzel uygulama öylesine sevildi ki, insanlar sadece Yumoş ayıcıklarını görmek ve fotoğraflarını çekebilmek için önce Nişantaşı’na sonra da Galataport’a akın ettiler... Bugünlerde de sosyal medyada “Acaba bu yıl Yumoş ayıcıklarını göremeyecek miyiz?” diye soranlar oluyordu ki güzel haber geldi. Yumoş ayıcıkları bu yıl 24 Eylül’e kadar Nişantaşı Bostan Sokak’ta olacak. Fotoğraflarını çekip, hayatına renk katmak isteyenler Yumoş Sokağı’na koşsunlar...

Yumoş ayıcıklarıyla sokaklarımız renklendi

Haberin Devamı

RENK DEĞİŞTİREN LAMBALAR

Yumoş ayıcıkları zaten çok renkli ama eğer siz de sokak lambalarının renkleriyle oynamak isterseniz bunu yapabilirsiniz. Çünkü sokak aydınlatma direkleri de Yumoş renkleriyle kaplanmış durumda ve üzerlerinde de birbirinden şirin Yumoş ayıları görülüyor. Seçili direklerin üzerine yerleştirilen QR kod ile de ziyaretçilere ışıkların rengini değiştirme imkânı sunuluyor. Böylece, Yumoş Sokak ziyaretçilerinin, sokakta daha keyifli vakit geçirmeleri ve kendi renklerini yansıtmaları hedefleniyor. Yumoş renkleriyle değiştirilen 12 sokak lambası ve direklere yerleştirilen Yumoş ayıları ile “Renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi yok” anlamını çıkarmak mümkün. Ayrıca Nişantaşı City’s AVM ve Akmerkez’in girişinde bulunan 3D reklam alanındaki QR kodlarını da cep telefonunuza okutarak Yumoş ayıcıkları ve Yumoş Sokağı’yla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Yumoş ayıcıklarıyla sokaklarımız renklendi

YUMOŞ SOKAĞI RENKLİ VE FARKLI

 Unilever Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Alper Çapar: “Giysilerimizin renkleri farklılık gösterse de, ortak noktamız sevdiğimiz parçaları uzun süre korumak istememiz. Yumoş, giysilerin rengini ve dokusunu koruyan giysi bakım ürünleriyle bu açıdan hayatlarımızda önemli bir yere sahip. Renk korumada daha iyisi olmadığını kanıtlayan Yumoş Deterjan’ın bu özelliğini ikonik ve herkesin sevdiği Yumoş ayılarıyla anlatmak istedik. 2021’den beri Yumoş Deterjan hikâyesini Yumoş ayıları ile sokaklara taşıyoruz. Herkesin çok sevdiği, sokakta görmeyi heyecanla beklediği ayılarımız şimdi de Nişantaşı Bostan Sokak’ta karşımıza çıkacak. Yumoş Deterjan’la giysilerin renklerini koruyarak renklendirdiğimiz hayatı bu kez özel ışıklandırma uygulamalarımızla anlatacağız. Sokaktan geçenler buradaki renklere yön verebilecekleri bir etkileşim şansı yakalayacak.”

Haberin Devamı

Yumoş ayıcıklarıyla sokaklarımız renklendi

 Yumoş Marka Müdürü Orhun Çelik: “Yumoş’un renkli dünyasını ikonik Yumoş ayıları ile sokaklara taşıyarak; insanların yaşamlarına dokunmak ve onları mutlu etmek adına bugüne kadar pek çok başarılı uygulama gerçekleştirdik. Yumoş ayılarını şimdi de yepyeni ve farklı bir uygulamayla insanlarla buluşturuyoruz. Bu uygulamamızla renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi olmadığını da anlatmayı hedefliyoruz. Sizleri de 24 Eylül’e kadar Nişantaşı Bostan Sokak’a bekliyoruz.”

Yumoş ayıcıklarıyla sokaklarımız renklendi
 

 

Yazarın Tüm Yazıları