Alkışlar Hakan’a

İKİ takımda da çok önemli oyuncular var..

Haberin Devamı

Her an maçın kaderini değiştirebilecek yeteneklerin olduğu bir mücadeleden gol ya da goller beklemek çok doğal. Ancak beklentilerin uzağında bir skorun ortaya çıktığını gördük.
Fenerbahçe beklendiği gibi maça çok hızlı başladı. Kurduğu bu baskının ilk bölümünde pozisyon üretemedi ancak karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında arka arkaya gol fırsatları yakalamaya başladı. Sarı lacivertli takımın bütün forvetleri golle burun buruna geldiler ancak son vuruşları yapmayı bir türlü beceremediler. Öyle ki, maçın son saniyesinde bile kaçan gol fırsatı vardı.
Burada Trabzonspor kalecisi Hakan Arıkan faktörü ortaya çıktı. Hakan, dün yaptığı kurtarışlarla takımını oyunda tutan isimdi. Trabzonspor dün kaybetmediyse Hakan’ın muhteşem performansınına çok şey borçlu.

Haberin Devamı


HÜCUMDA HiÇ YOK


Trabzonspor, ofansif bir orta saha kurgusu ve anlayışıyla oyuna başladı ancak Fenerbahçe’nin yoğun baskısının da etkisiyle hücumda pek varlık gösteremedi.
En büyük zaafı iyi bir ön liberodan yoksun olan bordo mavili takımda, Mehmet ve Özer bu nedenle daha fazla efor sarfetmek zorunda kalıyor. Bu oyuncular da oyun içinde yorulmaya başlayınca takımın hücum etkinliği ortadan kalkıyor.
Bosingwa’nın olmayışı da Trabzonspor için önemli bir handikaptı. Onun yokluğunda sağ kanatı iyi çalışmayan bordo mavili ekipte, Salih hücuma fazla katkı sağlayamazken, takım genel anlamda maçı kazanacak görüntünün çok uzağındaydı.
Bu arada, maçın hakemlerine bir şey sormak isterim... Egemen’in Aykut’a attığı tokat bu kadar açık net ortadayken, nasıl olup da bunu göremezsiniz, hayret...

Yazarın Tüm Yazıları