Bu üçlü çok tüylü

Ankara’nın ünlü kedilerinden @06khaleesi’ye kardeş geldi. “Selamun aleykum, mekanın sahibi olmaya geldim” tweet’iyle sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan @bebe06_, kentlinin ilgisini topladı. 1 Mayıs’ta Twitter’da arzıendam eden @bebe06_’nın gündeminde Ankaragücü ilk sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan, “Evimizin yeni üyesiyle tanışın” notuyla @bebe06_’nın fotoğrafını paylaşan @06khaleesi, paylaşımın ardından, “Tiviti zorla attırdılar haberiniz olsun çaktırmayın hiç sevmedim bu pisiyi” dedi.

MİSAFİR DEĞİLMİŞ

Ailenin bir diğer üyesi ise @SkyAnkara. Mart ayında sosyal medyada boy göstermeye başlayan @SkyAnkara, Game of Thrones’tan ilhamla kendini şöyle tanımlıyor: “Hrrgil Hanesi’nden İsminin Birincisi, Bozkırın Sky’ı, Andallar’ın ve İlk İnsanların Kralı, Bizim Krallık’ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu.” Twitter’da sık sık ev arkadaşı @06khaleesi ile atışan @SkyAnkara, futbolla yakından ilgileniyor. Bir süre önce @bebe06_’nın fotoğrafını “Bugün çok yoğunum misafir var evde” notuyla paylaşan @SkyAnkara’, ardından, “Misafir değilmiş” açıklamasıyla şaşkınlığını dile getirdi.
Bu üçlü çok tüylü
@06khaleesi: Arkadaşıma yarın saat fotoğrafımı çek diye yalvardıktan sonra verdiğim poz.

Haberin Devamı

Bu üçlü çok tüylü
@bebe06_ ile @SkyAnkara, bayram münasebetiyle dört günlük ateşkes ilan etti ve bu fotoğrafı paylaştı. Fakat kısa süre sonra, bir boğuşma esnasında ateşkes iptal edildi.

Bu üçlü çok tüylü

TASARIM GÜZEL AMA YERİ DOĞRU MU

@ankaragelisiyor, Kızılay’a yerleştirilen saksıların fotoğrafını, “Kızılay’a renk katan dokunuş” notuyla paylaştı. Paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Beğenenler olsa da, uygulama genel olarak kentliden geçer not alamadı. İşte yorumlar:
@theringwraith Aralarına izmarit sıkıştırıldı bile.
@QuotesRandom_ly Güzel değil, çiçeğin ağacın yeri saksı değil. Ayrıca bu gibi ufak jestler kalıcı olmadığı gibi para tüketiyor. Bu saksılar yerine Mansur başkanın “Aç açıkta bir vatandaş kalmasın” kafası ile iki üç aileye yardım yapılsa daha iyiydi. Bu peyzaj işleri belediyelerin cebinde kara delik.
@seafarer_1907 Onun yerine aynı yerlere ağaç dikilse keşke, şu saksılar cidden çok saçma bir fikir.
@texas_pidecisi Ağaçlı izmaritlikler hayır olsun.
@elcidenn Yüzlerce insanın hareket noktası bu kaldırım. Bu büyüklükte saksıyı bu kadar sık koymak hareketi ve hızı düşürür. Tasarım çok güzel lakin yeri bakımından sıkıntı yaratacaktır. Saygılar @mansuryavas06.
@Nur25930868 Eski devasa beton saksılardan biraz daha iyi, bence hiçbir şey konulmasa daha güzel olurdu.
@ugur_bayram O ağaçlar kaç gün dayanacak? Nasıl sulanacak? O saksılar epoksi ile yapılmış, çalınmadan nasıl korunacak? Çünkü yapımı zor ve pahalı.

Bu üçlü çok tüylü

MİNNETTARIM ATAM

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde @sobozzy’nin paylaştığı kare, takipçilerini duygulandırdı. @sobozzy, paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü: “Annem bugün emekli oldu. Emeklilik işlemleri bittikten sonra Anıtkabir’e gitmiş şöyle bir teşekkür etmek için.” Anne Leyla Bayazit’in teşekkür notuysa şöyle:
“Sayende Atam, bir kız çocuğu olarak okula gidip, köyden çıkıp meslek sahibi olduysam, kendi ayaklarımın üstünde durabildiysem ve bugün emekliliğimi kutluyorsam senin ve bize emanet ettiğin cumhuriyet sayesinde. Minnettarım Atam.”

KISA KISA SOSYAL MEDYA

@Laibooo1 Kızılay’da park yeri bulmak mı yoksa aradığın aşkı bulmak mı daha zor deseler bir saniye düşünmeden Kızılay’da park yeri bulmak derim.
@cunkuomuge Neden Ankara’da yaşamakta ısrar ediyoruz kanla edilmiş bir yeminimiz mi var? Ankara’dan çıkarsak canımızı mı alacaklar? Göbek bağımızı mı gömdüler buraya ne oldu tam olarak?
@ankarageddo Korona olmayı geçtim, Ankara’da 1 senedir hiç korona testi dahi yaptırmamış olanlar var. Her işiniz böyle rast gitsin.
@ankaramesken Ankara’da 20 kişi yaşıyormuşuz gibi... Herkes tanışıyor, ilkokul arkadaşınla üniversite arkadaşın kanka oluyor, komşunla lise arkadaşın çıkmaya başlıyor.
@ankarageyk Ankara’da ilkbahar 06 dakika falan sürdü galiba.
@JudgeYavuz Ankara bizi özlemiş, biz Ankaranın trafiğini. Kaldığımız yerden devam.
@Nurcanglle Pazartesi Ankara’da mesai; 6’da otobüste hıncahınç bir doluluk, gençler kulakta müzik uyuyor,orta yaş hararetli gündem konuşmasında, yaşlı teyzelerden öğütler, trafik hantal, ambulanslar acı sesli, Ankara simidi mesaide, alışılmış güne dingin bir başlayış... Romantik Ankaracılık.
@yokbekankaa Dargınım sana Ankara ama iki yakın dostun küslüğü gibi göz göze gelince de gülmeden yapamıyorum.

Bu üçlü çok tüylü

KUZEY IŞIKLARI MI TOKİ KONUTLARI MI

Haberin Devamı

@ankaramesken, paylaştığı fotoğrafa, “Kuzey ışıkları olsa beğenirsiniz ama bu Kuzey Ankara TOKİ ışıkları” notunu düştü.

 

Yazarın Tüm Yazıları