Tamamlanması gereken işler

Pratik ve detaycı olabileceğimiz, yarım kalan işleri tamamlayabileceğimiz veya önemli işleri halledebileceğimiz bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Önemli veya saygın konumdaki kişilerle olumlu diyaloglar kurabilir ya da bu kişilerden belli yardımlar ve tavsiyeler alabiliriz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ: Bazı konularda kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almak üzere olabilirsiniz. Her ne kadar yeterli enerjiye sahip olsanız da, bir kere daha düşünün derim.

BOĞA: Daha önce yarı yolda konsantrasyonunuzu kaybetmeniz nedeniyle ilerleyemediğiniz konular, işler veya ilişkiler varsa, bu sefer hiç zorlanmadan sonuna kadar gidebilirsiniz.

İKİZLER: Bazı konularda ilerlemek veya sonuç almak için sabırsızlanmanız normal. Ama şampiyon olmak için bir sezon boyunca seri maçlara çıkılması şart, öyle değil mi?

YENGEÇ: Plan yaparken detaylara odaklanmanız gerek. Bugünlerde en ufak yanlış veya hatayı yakalayabilecek kapasitedesiniz. Genele açık sunumlardan önce detaylara yoğunlaşmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Belli konularda daha hızlı ilerlemenizi, istediğiniz sonuçları almanızı ya da daha üretken olmanızı sağlayabilecek planlar geliştirerek ön hazırlık yapabileceğiniz bir hafta sonu.

BAŞAK: Aşk hayatınızı veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda getirilen önerileri veya atılan mesajları sezgilerinize güvenerek yanıtlayabilirsiniz. Doğru hareket ettiğinizi göreceksiniz.

TERAZİ: Fikirlerinizin onaylanıp onaylanmayacağı konusunda endişelenmek yerine, düşüncelerinizi ortaya koyup pası alan var mı diye beklemeniz, daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

AKREP: Kendi kendine yeten bir burç olduğunuzdan kimsenin şüphesi yok elbette. Ancak bugünlerde hissettiğiniz gibi; bazen insanın uzatılan elleri tutmasında fayda vardır.

YAY: Son dönemde yaşanan olaylar, aslında sizi doğru tarafa yönlendirmek için meydana geldi. Dolayısıyla ortaya çıkacak daha iyi seçenekleri gözden kaçırmamalısınız.

OĞLAK: Bazı planlarınızın istediğiniz gibi gitmeyeceğini, başarısız olacağını düşünmeye başladıysanız, yöntem değiştirmenizde ya da başka bir plan yapmanızda fayda var.

KOVA: Evinizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konular, istediğiniz şekli almaya başlayabilir. Bu esnada planlar sürekli değişse dahi, siz sonucun olumlu olduğuna odaklanmalısınız.

Haberin Devamı

BALIK: Bir türlü çözümlenmeyen, bazı huzur bozucu konulara odaklanmanız gerekiyor olabilir. Ucu açık kalmış konuların sonuca kavuşturulmasında fayda var.


Yazarın Tüm Yazıları