Seviyesiz diyaloglar ve anlam karmaşası

Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir.

Haberin Devamı

Ancak günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak gerek. Dolayısıyla esnek olmaya ve sakin kalmaya çalışmak yerinde olacaktır.

Koç
Bazı ilişkilerin ayarlarının gözden geçirilmesi gerekebilir. Sizinle ilgili konularda rahatsızlıklarını dile getiren kişilere tepki verirken daha dikkatli olmalısınız.

Boğa
Bulunduğunuz konumu koruma konusunda ısrar etmenizin çok fazla anlamı yok. Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

İkizler

Burçoğuna göre daha yüksek standartlara sahipsiniz, doğru. Ancak, diğerlerinin sizi yakalamasını veya size bu anlamda yardımcı olmasını beklemeniz yanlış olabilir.

Yengeç
İnatçı davranmaktan kaçınmanız gereken bir gün. Bazı konularda alternatifler veya farklı yollar olduğuna inanmanız, kalıcı çözümler bulmanın asıl anahtarı olabilir.

Aslan

Bazı konulara yaklaşımlarınız, diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir. Konu sizin için önemli olsa da, diğerleri “her küçük şeyde rahatsız ediliyorum” diye düşünebilir.

Başak
Bazı ilişkileri veya bazı durumları mantık çerçevesinde yeniden gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Terazi
Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını anlamakta zorlanmanız, ilişkilerde sıkıntı yaratabilir. Bunun yerine, net sorular sormanız daha yerinde olacaktır.

Akrep
Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimaliniz var. Ancak, siz bu çözümü daha önceki tarihlerde beklediğiniz için bu sefer isteksiz tavır takınabilirsiniz.

Yay
Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilir. Bunun nedeni, sunmuş olduğunuz planın uzun vadede sizin de ilginizi çekmeyecek olması olabilir.

Oğlak
Bazı planların ya da olayların gerçekleşeceğine dair inancınız tam olsa da, astrolojik açıdan bu durumun gerçekleşmeme ihtimali daha yüksek!

Kova
Aslında gereken donanımda olmanıza rağmen, bazı kişilerin provokatif cümlelerine veya hareketlerine bizzat kendi cümle ya da yöntemlerinizle yanıt vermemelisiniz!

Balık
Bazı olayların oluşumu için bir tarih belirlemiş olsanız da acele etmeyin, bunların zamana ihtiyacı varsa biraz beklemeyin. Ne kadar esnek olabilirseniz o kadar iyi!

Yazarın Tüm Yazıları