Müdahaleci kişilere dikkat!

Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu.

Haberin Devamı

Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Koç
Dış görünüşünüzü veya yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebileceğiniz günlerdesiniz. Başkalarının söylediklerine göre değil, özgür hareket etmek istiyorsunuz.

Boğa
Ani ödemelere veya beklenmedik kazançlara açık günlerdesiniz. Olanaksızlıklara rağmen sizden beklenen veya talep edilen şeyler olabilir.

İkizler
Sosyal ilişkilerinizden farklı şekilde faydalanabileceğiniz veya farklı kişilerle bir araya gelebileceğiniz günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Kısa süreli olmakla birlikte iş hayatınızda farklı olaylara veya aktivitelere açık günlerdesiniz.

Aslan
Farklı işlerle ilgilenebileceğiniz veya normalin dışında iş tekliflerinin gündemde olduğu günler.

Başak
Ortağınızı, işbirliği içinde olduğunuz kişileri veya eşinizi ilgilendiren beklenmedik kazançların ya da ödemelerin söz konusu olabileceği günlerdesiniz.

Terazi
Sizden çok farklı bir kişiye ilgi duyabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma kararı alabilir, beklenmedik bir kişiyle bir işbirliği ya da ilişki içine girebilirsiniz.

Akrep
İş yaşamınızı veya parasal konuları ilgilendiren olaylar, görüşmeler veya konuşmalar ön planda.

Yay
Özel yaşamınızda yepyeni duygulara ve heyecanlara açık olduğunuz günlerdesiniz. Aşk hayatınızda farklı durumlar yaşıyor olabilirsiniz.

Oğlak
Evinizi ilgilendiren ani gelişmeler söz konusu olabilir veya evinizde bazı yenilikler yapabilirsiniz. Evi düzenlemek, dekore etmek, ev kiralamak ya da almak türünde konular gündemde olabilir.

Kova
Halkla ilişkiler, medya, pazarlama, satış vb başlıklı konularda farklı ilişkilerin gündemde olabileceği günler.

Balık
Yakın çevrenizdeki kişilerle bağlantılı farklı olaylar gündemde olabilir veya yakın akrabalarınızın aldığı kararlar sizi şaşırtabilir.

Yazarın Tüm Yazıları