Kova burcunda yeni ay

Kova burcunda meydana gelen yeni ay, 10 günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi artıracaktır.

Haberin Devamı

Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz.
Bilimsel ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir.
Mars ve Neptün etkileşimi ise yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor.
Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ

Yeni arkadaşlıklar için olumlu 10 günlük süreçtesiniz. Şu günlerde zaten sadece arkadaşlarınıza ödün verir haldesiniz. Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

BOĞA

İletişim alanında çalışanların iş hayatı yoğunlaşıyor. 10 gün boyunca, yenilenme enerjisini kaçırmamak için işinize odaklanmalısınız. Bu durum özel yaşamınızı ihmal etmeniz anlamına da gelebilir.


İKİZLER

Haberin Devamı

Yaratıcılığınızın yükseldiği, eyahatler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı başlıklı işler veya eski aşklara dönüş başlıklarında yeniliklere açık 10 günlük süreçtesiniz.

YENGEÇ

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda yeni başlangıçlara açık 10 günlük süreç. Mesleki anlamda zarar görmemek için işle ilgili yenilikleri önümüzdeki aya erteleyin.

ASLAN

10 gün içinde birlikte iş yaptığınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz romantik boyuta taşınabilir ya da eski aşklarınız aklınızı karıştırabilir. Yeni ortaklıklar veya işbirlikleri de gündeme gelebilir.


BAŞAK

Kısa süreli akılda kalıcı aşkların veya yanlış kişilerle birlikte olma türünde gelişmelerin gündeme gelebileceği 10 günlük süreçtesiniz.

TERAZİ

Yeni ilişkilere, yaratıcı projelere veya çocuklarınızla ilgili yeniliklere açık 10 günlük süreçtesiniz. Ancak yeni başlangıçları 11 Şubat sonrasına ertelemelisiniz.

AKREP

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda yeniliklere açık 10 günlük süreçtesiniz. Ancak Merkür’ün geri hareketi, bu alanlarda bazı anlaşmazlıkları da gündeme taşıyabilir.


YAY

Pazarlama, iletişim konularında yeniliklere açık veya eskiden başlamış ama ilerleme sağlanmamış olaylarda hareket sağlanabilecek 10 günlük süreçtesiniz.

OĞLAK

Haberin Devamı

Maddi başlıklı konularda karışıklıklara olduğu kadar yeni başlangıçlara da açık 10 günlük süreçtesiniz. Ek gelirler elde etme fırsatı bulabilirsiniz.

KOVA

Cesaretinizin arttığı, sosyal yaşamınızın hareketlendiği 10 günlük süreçtesiniz. İş veya aşk yaşamınızda cesur yaklaşımlarınız ön plana çıkabilir. Yanlış maceralara atılmamaya özen gösterin.

BALIK

Mistik veya spiritüel konulara ilgi duyabileceğiniz 10 günlük süreçtesiniz. İçsel yolculuklarınız ve yalnız başınıza kaldığınızda kendinize soracağınız sorular artacak.


Yazarın Tüm Yazıları