Büyük adımların eşiğinde endişeli olabiliriz

Önemli bir değişimin ortasında olanlar, olayları harekete geçirmenin mantığı konusunda kararsızlık yaşayabilirler.

Haberin Devamı

Endişelenmek yerine asıl hedefe odaklanmak daha doğru olacaktır.

Koç
İşbirliğine gireceğiniz veya arkadaşlık kuracağınız kişileri daha dikkatli seçerseniz, faydalı ilişkiler kurabilirsiniz. İnisiyatif kullanmanız, girişimci olmanız, dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayabilir.

Boğa
Diğerlerini yargılamak ya da belli konularda uyarmak için doğru bir gün olmayabilir, zira siz de aynı duruma düşebilirsiniz. Evle ilgili konularda olumlu adımlar atabileceğiniz bir gün.

İkizler
İş hayatınıza daklanmalısınız. Fiziksel aktiviteler stresi azaltmaya yardım edebilir, ama küçük kazalara karşı tedbirli olmanız gerek. Gereksiz harcamalara dikkat. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yengeç
Uzun vadeli düşünme ve olayların geleceğini öngörmeye çalışma zamanı. Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir. Sezgilerinize güvenin.

Aslan
Düşüncelerinizi doğru ifade ederseniz, bir problemi kolayca çözebilirsiniz. Romantizm, özel biriyle ilişkilerinizi güçlendirmenize yardım edebilir. Yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Başak
Artan talepler bunaltıcı olabilir. Meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya işbirliklerinizi geliştirmek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir. Girişimci yönünüz artı puan almanızı sağlayabilir.

Terazi
Yeni kazanılacak tecrübeler, kişisel gelişiminize katkısı olacak aktivite ve seyahatler, ilerlemenize yardım edebililir. Sizi bazı konularda zorlayan kişiler karşısıniza çıkabilir. Aşk hayatınız ön planda.

Akrep
Duygusal anlamda bazı kişilerle ters düşme ihtimaliniz yüksek, o nedenle üşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar elde edebilir veya kârlı alışverişler yapılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir. İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var. Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Kontrol dışı harcamalar söz konusu.

Oğlak
Bugün için bırakın işleri diğerleri halletsin veya gereken bilgileri ortaya çıkarsın. Daha fazla araştırma zamanı geldi... Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Kova
Daha fazla kazanç getirecek değişiklikler üzerine yoğunlaşmalısınız. Eğlenceli aktiviteler ve kendinizi daha iyi göstermenizi sağlayacak işler ön planda olabilir. Hareketli aktivitelere katılmak stresi azaltabilir.

Balık
Bazı kişi ya da konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Evinizde keyifli, konforlu değişiklikler yapabilirsiniz. Çok özgün maddi bir anlaşma veya alışveriş gündeme gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları