Boğa burcunda dolunay: İlişkilerde uzlaşmaya önem vermeli

Satürn ve Güneş’le etkileşimde oluşan dolunay nedeniyle, ilişkiler, işbirlikleri, ortaklıklar veya belli plan ya da işlerimiz sınavlardan geçiyor. Test ediyor ya da ediliyoruz, bugüne kadar ne ektiysek onu biçeceğimiz günlerdeyiz.

Haberin Devamı

İlişkilerde güven başlığı ön plana çıkıyor. Finansal, fiziksel veya kişisel olarak da güvenliği ön plana alıyoruz. Maddi başlıklı düzenlemeler (vergi, kredi, menkul kıymetler, bankacılık vb.) ya da yatırımlar, sivil toplum kuruluşları, sosyal dernekler, toprakla ilgili konular, toprakla ilgili işler (aslında pazar gününden beri etkili) önümüzdeki bir hafta boyunca gündemdeki yerini koruyacaktır.
Önümüzdeki haftalarda belli planlarımızı, ilişkilerimizi, işleri halletme yöntemlerimizi ve belli stratejilerimizi gözden geçirmemiz, yeniden yapılandırmamız ve eksikleri gidermemiz gerekebilir. Dolayısıyla, bugünlerde inatçı davranıp pazarlıklardan veya uzlaşma ortamlarından kaçmak doğru olmayacaktır. Daha olumlu olmaya çalışıp büyük planı düşünerek hareket etmek gerekebilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir. Dolayısıyla gerilimden ve tartışmalı ortamlardan uzak durun. Bazı ödemeler, borçlar alacaklar ön planda beş altı günlük süreçte. Maddi konularda sonlanma ya da sonuçlanma enerjisi hakim.

Boğa
Duygusal anlamda hassas olabileceğiniz beş altı günlük süreçtesiniz. Önemli kararlar alabilirsiniz. Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir. İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da işbirliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

İkizler
Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor. Ancak, tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz de yüksek! İş hayatınızda ve sağlık başlığı altında ele alınabilecek konularda hassaslaşabilirsiniz ve beş altı gün boyunca bu alanlarda dikkatle ilerlemeniz gerekiyor. Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Yengeç
Önümüzdeki beş altı gün boyunca, içinde bulunduğunuz gruplar, ekip çalışmaları ve arkadaşlık ilişkileri başlığı altındaki konuların daha hassas şekilde ele alınması, olası problemlerin yaşanmasının önüne geçebilir. Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz. Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Haberin Devamı

Aslan
Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler. İşle ilgili önemli konuların ön plana çıkabileceği, bazı konuların sonuçlanabileceği beş altı günlük süreçtesiniz. Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir. Ancak, ne olursa olsun olumlu dönemdesiniz, unutmayın!

Başak
Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Eğitim, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, medya, halkla ilişkiler, bilişim, iletişim veya ticaret konularında sonuç elde edebileceğiniz beş altı günlük süreçtesiniz.

Terazi
Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir. Beş altı gün boyunca, partnerinizin, ortağınızın veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin hayatındaki maddi problemler sizi de etkileyebilir veya ortak kaynak kullanımı ilgilendiren konularda hızlı bir trafik yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan size faydalı olabilecek ilişkiler de kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Sabrınız deneniyor olabilir sevgili Akrep’ler. Önümüzdeki beş altı gün boyunca, ikili ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi konular dikkat gerektiriyor. İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Yay
Karşınızdaki kişileri dikkatli dinlemeniz ve yeni bilgiler edinmeye çalışmanız gereken günler. İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren başlıklar da önümüzdeki beş altı gün boyunca dikkat gerektiriyor.

Oğlak
Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, çocuklarınızı veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda farklı gelişmelere açık beş altı günlük süreçtesiniz. İş hayatınıza konsantre olmanın sonuçları daha verimli olacaktır.

Haberin Devamı

Kova
Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda kararlar alabileceğiniz veya bu alanlarda bazı konuların sonuçlanabileceği beş altı günlük süreçtesiniz. Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Özellikle maddi konularda başkalarına değil kendinize güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Balık
Hukuksal, finansal, sağlıkla ilgili, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, uzaktaki kişiler, medya, halkla ilişkiler, ulaştırma ve eğitim başlıklarındaki konularda hızlı bir trafik yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre hareket etmeniz gerekebilir. Bazı konuların neticelenebileceği, etrafınızda gergin bir ortam olmasına rağmen sizin diğerlerine oranla daha rahat hareket edebileceğiniz beş altı günlük süreçtesiniz.


Yazarın Tüm Yazıları