Acele hareketler, gerginlikler

Akrep burcunda bulunan Satürn, Yay burcuna geçiş yapıyor.

Haberin Devamı

Yay burçlarını yaklaşık 2,5 yıllık zorlayıcı ama özel bir dönem bekliyor. Bu konudaki detaylı yazımı hafta sonu kaleme alacağım. Gün genelinde ise, sorgulamalar, sorulan sorular artıyor, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan haberler zamanımızın bir kısmını alabilir. Duygularımızı saklamakta zorlanabiliriz. Tartışmalardan, acele hareketlerden ve gergin ortamlardan uzak kalmakta fayda var. Ben bilirim tarzı yaklaşımlar diyalogları sertleştirebilir.

Koç
Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz. Ancak, bu sayede en azından nerede durduğunuzu anlama fırsatı bulabilirsiniz.

Boğa
Sosyal yaşamınız, yaşam tarzınız veya günlük tekrarlanan işleriniz artık size hitap etmiyor olabilir. Dolayısıyla işleri ele alış şeklinizde ve kullandığınız yöntemlerde köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Çeşitli ilişkilerinizin veya işbirliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekebilir. Bu alanda çeşitli alternatiflere sahip olabilirsiniz. Başkalarının işlerine karışmamanızda, dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Yengeç
Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz. En önemlisi ise, bu alanlarda yardımınıza yetişecek yollar ve seçenekler. Şu an önünüzü göremiyor olabilirsiniz, ama yardım yolda.

Aslan
Önümüzdeki haftalarda meydana gelecek gelişmeler lehinize olabilir. Siz bu gelişmeleri avantaja çevirebilirsiniz. Dolayısıyla bugünlerde verimsiz hale gelmiş ya da size fayda sağlamayan şeyleri yavaş yavaş hayatınızdan uzaklaştırmaya başlayabilirsiniz.

Başak
Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda yapmak istediğiniz şeyler varsa, ilerleme sağlayabilmek için düşündüğünüzden daha hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Sakladığınız sırlar nedeniyle avantaj yakalayabileceğiniz durumlar olabilir.

Terazi
Altından kalkamayacağınız iş yok gibidir Sevgili Teraziler. Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz. Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Haberin Devamı

Akrep
Üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz. Ancak görüşmeleri başlatmadan önce ne istediğinizi kafanızda netleştirmeniz gerekiyor. Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Yay
Sadece alıştığınız veya günlük rutininiz haline geldiği için, aslında size keyif vermeyen, sizi yoran programlara devam ediyor olabilirsiniz. Ancak buna mecbur değilsiniz ve bugünlerde, bu alanlarda değişikliklere gidebilirsiniz.

Oğlak
Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen tarafları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor. Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kova
Eğer ani plan değişikliklerine ya da yöntem farklılıklarına uyum sağlayabilirseniz, bazı amaçlarınıza ulaşmakla kalmayıp, çok da hızlı ilerle sağlayabilirsiniz. Ortaya koyacağınız ilerin veya atacağınız adımların herkesi memnun edebilmesi için duygularınızı açıkça ortaya koymalısınız.

Haberin Devamı

Balık
Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir. Dolayısıyla bugünlerde ilerlerken bu ana fikri unutmamanızda fayda var. Hayal gücünüz sizin için uygun yoldan ilerlemenize yardım edecektir.

Yazarın Tüm Yazıları