Aşkla başlayan hafta öfkeyle tamamlanıyor

Haftaya yaratıcılığımız yüksek, hayal gücümüz kuvvetli, sevgi dolu bir başlangıç yapıyoruz. İlişkilerde masalsı kalite yakalanabilir. Aşk hayatımız veya sevgi temalı ilişkilerimiz bir sonraki seviyeye geçebilir veya kalıcı ilişkiler kurabiliriz.

Haberin Devamı

İlişkilerimizi kuvvetlendiriyoruz. Yeni başlayan ilişkiler hayatımızı değiştirebilecek kapasitede olabilir veya yalnız olanlar bazı kişileri kafalarında takıntı haline getirebilir, akıllarından çıkaramayabilirler.

Basit ilişkiler bu aşamada zevk vermeyecektir, ilişkilerde derinlik arıyor olacağız. Gizli ilişkilere eğilimin de aratabileceği bir süreç olabilir, eklemek isterim...
Satürn ve Güneş’in konumu dayanıklılığımızı, istikrarımızı ve motivasyonumuzu artırıp hedeflerimize ulaşmak için bizi motive ediyor, olanaklarımızı artırıyor, hata yapma olasılığımızı azaltıyor.
Zor görevleri başarmak için güzel günler. Bu esnada kendimizden büyük veya konusunda uzman kişilerin önerilerine başvurabiliriz. Liderlik kalitemizi gösterme şansımız olabilir ya da otorite konumundaki kişilerin (yönetici, baba, eş, öğretmen vb) saygısını kazanabiliriz.
Boşa vakit harcamak istemeyeceğimiz, çok çalışarak çok şey elde edebileceğimiz bir haftadayız. Başlayacağımız işler uzun vadeli olabilir.


KÖTÜ NİYETLİ KİŞİLERE DİKKAT

Ancak haftanın diğer açıları, bu olumlu tablonun tamamen dışında gerilimi, saldırganlığı tetikleyen hırpalayıcı etkiler içeriyor maalesef.
Daha çok hafta sonu ve önümüzdeki iki hafta boyunca etkili olacağını düşünüyorum ama bir diğer taraftan bu açıların da hafta başından itibaren etkili olabileceğini düşünerek tüm olumlu tabloya rağmen ani tepkiler vermemek, riskli hareketlerden, riskli yerlerden veya risk taşıyan ortamlardan uzak durmak doğru olacaktır.
Özellikle hafta sonunda güç mücadelelerini, yüksek gerilimli tartışmaları, saldırganlığı, kötü niyetli kişileri ön plana çıkaran etkiler devrede olacak.
Kafasındakileri zorla kabul ettirmeye çalışan kişiler atmosferi bozabilir. Bazı kişilerle yaşanan karmaşalar, yıkıcı olaylara sebebiyet verebilir.
Provokasyonlara kapılıp saldırıya geçmek kayıplara, kazalara veya yaralanmalara neden olabilir. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde zorlanabiliriz.
Kontrollü olur, olayları akışına bırakırsak, rahatlamakla kalmaz, olaylar sakinleştikten sonra amaçlarımıza daha rahat ulaşabiliriz.

BURÇLAR

Haberin Devamı

Koç
Ayın ilk günleri biraz düşük enerjide olsanız da, ekim ayına kazanma arzusuyla başlıyorsunuz. Rekabet ortamları veya meydan okumalar sizi motive edebilir. 7 Ekim civarında sosyal anlamda ön planda olacaksınız. Hayatınıza giren yeni kişiler sizi heyecanlandırabilir. Heyecana kapılıp dikkatli davranmanız gereken konuları atlamamanızda fayda var!

Haberin Devamı

Boğa
Bugünlerde işle ilgili konularda yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. 7 Ekim civarında maddi başlıklı konularla ilgili hesaplamalarınız artabilir ya da bütçe yapmanız gerekebilir. Hangi kredi daha uygun, neyi nerede ne kadara daha ucuza bulurum, seyahat millerimi nasıl değerlendiririm gibi sorulara yanıt arayabilirsiniz.

İkizler
Bugünlerde karar almakta zorlanabilirsiniz. Adil ve eşitlikçi olmak istediğiniz konularda herkesin istediğini alamayacağı endişesi duyabilirsiniz. Ancak herkesi mutlu etmek her zaman mümkün olmuyor maalesef. 5–7 Ekim aralığında geri planda kalıp nasıl ilerlemek gerektiğini tasarlama isteği duyabilirsiniz.

Yengeç
Ekim ayına kafanız karışık ve kime güvenebileceğinizi şaşırmış olarak başlıyorsunuz. Uzun süredir tanıdığınız kişilere öncelik verebilirsiniz. 7 Ekim civarında gergin ya da yorgun hissedebilir, gerilimi tetikleyen olaylara maruz kalabilirsiniz. Kendinizi şımartacak bir şeyler bulmalısınız. Evinizde veya kendinizde değişiklik yapma gereği duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları veya işbirlikleri ön planda. Katılımcılığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjiniz nedeniyle takdir toplasanız da, diğerlerine karşı adil olmakta ve egonuzu arka plana itmekte zorlanabilirsiniz; dikkat! 7 Ekim civarında, aşk hayatınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren elektriklenmeler gündemde. Yeni deneyimlere açık olmanın size neler getirebileceğini tahmin etmek zor olabilir.

Başak
Bugünlerde şüpheli durumlarla uğraşmanız veya bazı konularda masumiyetinizi ispat etmeniz gerekebilir. Neyse ki, herkes sizin ne kadar detaycı veya güvenilir birisi olduğunuzu biliyor. Siz de karşınızdaki kişilere daha net davranmanızı sağlayacak somut delillere sahipsiniz. Ancak belli bir konuda şüphe ön planda. 7–8 Ekim’de daha fazla sosyalleşmek ve hızlı bir hayat yaşamak isteyebilirsiniz, bu açıdan maddi anlamda destekleniyorsunuz ve mali işlerde gelişmeler var.

Haberin Devamı

Terazi
Hak eden kişilere yapacağınız yardımlar, samimi jestleriniz veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz, karşılıksız kalmayacağı gibi takdir edilmenizi de sağlayacak. Başkalarını mutlu etmenin getirdiği hazdan bahsetmiyorum bile! 7-8 Ekim’de, ilginç fikirler geliştirmek ve bunları uygulamak zorunda kalabilirsiniz.

Akrep
İşle ilgili fırsatlara açık günler. 5 Ekim civarında gerilim hissedilebilir. Bazı olaylar sizi çok etkileyebileceği için aşırı tepkiler verebilirsiniz. Bazı kişilere müsamaha göstermeniz, o kişilerin sizi kullanmasına, köşeye sıkıştırmasına veya belli olaylarda kontrolü kaybetmenize sebep olabilir.

Yay
Ekim ayına kafanızda planlarla başlıyorsunuz. Belli konulara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz. Yeni fırsatlar ve yenilenen enerji ayı güzelleştiriyor. 7 Ekim civarında yaşadığınız hayat size keyif veriyor. Yapılması gereken işler, girilmesi geren ortamlar, rekabet edilmesi gereken kişiler veya kazanılması gereken yarışmalar olsa da, siz sakin sakin ilerlemek niyetindesiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Bugünlerde ilerleme arzunuz yüksek ama hedeflerinize ulaşamama endişesine neden olacak olaylar yaşanabilir. Eğer düşük profil çizip çok çalışmayı başarırsanız, istediğinizi almanız da mümkün olacaktır. 7-8 Ekim tarihlerinde, iş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilk adımı atan siz olabilirsiniz. Başarılı olma arzunuz teşvik edici.

Kova
Hayata farklı açılardan bakabileceğiniz şanslı günler. Hayatınızı değiştirebilecek bu fırsatı doğru değerlendirmelisiniz. 7 Ekim civarında arkadaşlarınızla ilişkilerinizin önemi ön plana çıkacak. Zira zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Birbirinize olan ihtiyacınızı fark edebilir ve birbirinizi kaybetme riskini göze alamayabilirsiniz. Aynı zamanda işleri bir kenara bırakıp hayatın nimetlerinden faydalanmak isteyeceğiniz günler.

Balık
Bu hafta tehlikeli kişilerle dans ettiğinizi fark edebilirsiniz. Neyse ki hırslı ve motivesiniz ama fazla naif davranmamak önemli, unutmayın! 7 Ekim civarında gezegenler bazı problemleri çözmenize yardım edebilir, arkadaşlarınız veya partnerinizle yapacağınız samimi görüşmeler olayları olumlu yönde etkileyebilir.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları