Yazıktır ve günahtır!

Kentimize yeni kazandırılan ve iş yerlerine hizmet vermekte olan caddelerden biridir Akpınar Caddesi. (Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi) Hizmete alındığı günden beri kaldırımlarının vurdusu kırdısı bitmedi derken..

Haberin Devamı


Yazıktır ve günahtır
Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki asfalt bir kazıldı ki demeyin gitsin...Geniş mi, geniş. Derin mi, derin. Uzun mu, upuzun! Sanırsınız füze rampaları kurulacak! Bir metre kare asfaltın yüksek maliyetini düşünüp kıyas edersek vay ki ne vay! Sözden öte gitmeyen “milli servettir israf etmeyelim” sahiplenmesi! Yazıktır ve günahtır. Yapmayın ne olur.

GÖKTEN FİL DÜŞMÜŞ!

Yazıktır ve günahtır
Okurlarımız A. N ve M. Ş “Yeni aracımızın plakasını teslim almış ve aracımıza doğru gidiyorduk ki araçların, işaret ettiğimiz alandan geçerken keçi gibi hopladıklarına tanık olduk! Zaten alanda motor yağları, yol kenarında da tampon parçacıkları vardı. Yani bazı araçların burada ziyan görmüş olduğu gerçeği aşikardı. Birden madalyonu kendimize döndürdük. Bizim yeni araçta buradan geçecek ve hoplamamız garanti gibi gözükünce… Nazar da hak hani! Tam bu noktaya gökten bir fil mi düştü acaba? (!) Adres; Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi Trafik arzuhalcileri karşısı” diyorlar.

Haberin Devamı

KORKU TÜNELİNE GEREK YOK!

Yazıktır ve günahtır
Okurumuz Sn. Gamze Bakar: “Nilüfer İlçesi Hamitler Fethiye İstasyonu’nun asansörüne her bindiğimizde öyle keyif alıyoruz ki demeyin gitisin! Korku tüneline binip boşuna para vermeye gerek yok! Merak eden yetkilileri kullanmaya davet ediyorum! Hani hem de bedava olunca!” Diyor. Not. Okurumuzun ihbarını doğrulamak için o asansörü ben de kullandım. Bedava kısmı doğru! Sıkıntı yok(!). İnişimde üç beş kez hoplattı! Çıkışımda da dört kez arıza verip durdu. Büyütmeye gerek yok!

ÇÖP DAĞI OLMADAN!

Yazıktır ve günahtır
İç Mimar Sn. Burcu Yıldırım: “Yıldırım İlçesi Şirinevler Mahallesi Budak Sokak (42. Sokak) No. 15 karşısındaki yüksek gerilim hattının altında beyaz eşya hariç ne ararsanız var! Orası da çöp dağı olmasın lütfen. İlgili yetkililere şimdiden teşekkür ediyorum” diyor... Yıldırım Belediyesi’nin dikkatine.

Haberin Devamı

 HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

TEŞEKKÜRLER OSMANGAZİ

Yazıktır ve günahtır
Sağlık Aktüel Genel Yanıt Yönetmeni Okurumuz Sn. Gökhan A. Pekak’a sahiplenmesi, değeri ve bildirimi için teşekkür ediyor; e-postasını özetimle aktarıyorum. “12 Ağustos 2018 de Yakın Çevre Yolu üzerinde çok tehlikeli vaziyette ve kontrolsüzce seyreden sahipsiz bir ata tanık oldum. Aracımı yol kenarındaki güvenli alana çekip, bir arkadaşımdan yardım istedim. O da Osmangazi Zabıta Müdürü Erhan Altıparmak’ın telefon numarasını verdi. Müdür Altıparmak’tan acil desteklerini rica ettim. Sn. Altıparmak: “hemen ilgilenilecek teşekkür ederim” dedikten altı dakika sonra iki ayrı zabıta ekibi geldi. Araç trafiğini keserek atı zorlu uğraşıları sonucunda cadde üzerinden çektiler. Bu önemli ve değerli hizmetleri için Osmangazi Zabıta Müdürü Erhan Altıpark’a ve de kıymetli ekibine saygılarımı sunuyorum“ diyor. Teşekkürler Sayın Altıparmak…

Yazarın Tüm Yazıları