Yarım bırakılan işe sanayi daveti

Adının açıklanmasını istemeyen Küçük Sanayi Sitesi zanaatkârı, bozuk yollarla ilgili sitemini şöyle dile getiriyor:

Haberin Devamı

Yarım bırakılan işe sanayi daveti

“16. Sokak’ta Orhanlar Otomotiv önünden başlayan asfaltta ve devamında da birçok noktada bozuk zemin var. Şunu da belirtmek isterim bozuk alanlar bazı çalışmalar sonucu oluşturuldu. Çalışma bu, gerekmiştir ve gerektiği için de yapılmıştır diyelim! Ancak çalışmalar biteli yıllar oldu. Bozmayı bilenler bozma başarılarındaki kabiliyetlerini neden düzeltme becerilerinde göstermezler?”

SORUMLULAR; AMA KİM?

“Buralarda hoplayıp zıplayan ve bu yüzden dolayı da tedavi edilmesi için bizlere emanet edilen araçlarınıza ortopedik rahatsızlıklar kazandıran kazıların sorumlularını bir türlü bulamıyoruz. Biz, bizlere emanet edilen sıkıntılı, sorunlu, arızalı ve kazalı araçların kusurlarını en hızlı şekilde giderip zerre eksiksiz olarak teslim ettiğimizi düşünüyoruz. Kazdıklarını ve kırdıklarını onarmadan gidenlerin mantığıyla hareket edersek bizler de araçlardan söktüğümüz parçayı takmadan müşteriye teslim edelim. Müşterilerimiz başının çaresine baksın! İlgili yetkilileri yarım bıraktıkları işlerini tamam etmeye davet ediyoruz.”

Haberin Devamı

BAKALIM DUYAN OLACAK MI?

Muhatabı kim? Zanaatkâr kardeşlerim de bilmiyor. Bakalım zanaatkâr kardeşlerimi duyan olacak mı? Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi’ne duyurulur...

KİMSENİN İLGİ ALANINA GİRMİYOR MU!

Yarım bırakılan işe sanayi daveti

HÜRRİYET Bursa gazetesi okuru olan Engin Şahin, bakınız ne diyor: “Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi Sönmez Caddesi (Pazar Yeri) üzerinde bulunan ve yüzde yüz tehlike saçan elektrik panolarını işin muhatabı / sorumlusu olan UEDAŞ’a ihbar ediyor ve şöyle bir şey sormak istiyorum. Af buyurun ama panoların bu vaziyette olması birinizin de mi ilgi alanına girmez?”

HANGİSİ DOĞRU?

Yarım bırakılan işe sanayi daveti

Haberin Devamı

OKURUMUZ Didem Işık’ın e-postasını özetimle aktarıyorum: Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Dr. Mehmet Oktay Sokak tabelasının asılı olduğu Şimşek Apartmanı NO: 3’ün apartman kapısı girişinde (Aynı paralelde. Yani tabelada bulunan ok işareti devamında) Firuze Sokak yazılı tabela asılı. Acaba hangisi doğru? Çok merak ediyorum da!”

DOĞRAMACIDAN BAŞKA KİME FAYDASI OLDU?

Yarım bırakılan işe sanayi daveti

ADININ açıklanmasını istemeyen bir sağlık çalışanı bakınız ne diyor: “Bursa Yüksek İhtisas ve Eğitim Araştırma Hastanesi Nilüfer Ek binasının kapılarının önünde bulunan paslı ve dolayısıyla çirkin bir görüntü oluşturan maksatsız çerçevelerin zamanında bunları buraya takan doğramacıdan başka kime ne faydası oldu? Durun, aklıma geldi şimdi. Sökerlerse de hurdacıya fayda sağlar hani. Alın size ekonomi! Neyse; hastanemizi ziyarete gelenler arasında siyaseten de çok güçlü isimler var. Birinin de mi dikkatini çekmez bu çirkinlik?”

Yazarın Tüm Yazıları