Şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi

Adeta çöp furyasına teslim olan kentimizden bir kesit daha! Bu kez önünden yine binlerce yayanın geçtiği farklı bir adresteyiz.

Haberin Devamı

Şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi

Burası; Osmangazi ilçesinde bulunan Gökdere Metro istasyonunun tam da girişi. Terk edilmiş bir arsa. Böylesini arasanız bulamazsınız valla! Bir köşesini hurda araç opsiyonlamış. Diğer köşesini de çöpler sahiplenmiş!

Şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi

Tam tekerlemelik! Öyle ise şöyle tekerleyelim; şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi ortası bin bir çeşit içecek şişesi. Bakalım ne olacak neticesi!

BUNLARA NEDEN GÖZ YUMULUYOR?

Şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi

Haberin Devamı

Okurlarımızdan Bayhan Eşkek: “BURULAŞ’ın denetiminde ve kontrolünde olan belediye otobüs duraklarına yapıştırılan yasaklı ilanlara yönelik olarak yapmış olduğunuz onlarca haberi üzülerek takip ettim. Her biri birinden beter! İlgili yetkililerin bu çirkinliklere neden göz yumduklarını anlamış değilim” diyor.

Hem gömmemiş hem…

Şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi

Okurlarımızdan olan emekli elektrik ustası Gaffar Galip’ bakınız ne diyor: “İşaret ettiğim bakır demir UEDAŞ’ın elektrik dağıtım trafosundan çıkmaktadır. Ustası bunu toprağın altına gömmemiş. Herhalde zor geldi! Böylesine önem arz eden hizmetin amatör bir çalışana teslim edilmesi, hele ki konusunda en kusursuz çalışmayı sergilemesi gereken kurumda bunun olması gerçekten düşündürücüdür. Her şey bir yana buna takılıp düşenler dahi vardır. Yazık… Adresi veriyorum. Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Mahmudiye Caddesi, numara 25 önü.”

Birinin canı yanmadan olmayacak…

Şu köşe hurda köşesi şu köşe çöp köşesi

Haberin Devamı

Adının açıklanmasını istemeyen kamu çalışanı, özetimle diyor ki: “Muhammet Bey. 25 Eylül 2021 tarihli yayımınızda oldukça riskli olduğunu düşündüğüm tespitimi “Devrilme anında altında birisi olsa” başlığınızla sunmuştunuz. O demir tabelanın bir ayağında şekilden de olsa bir taş vardı. Kötünün bir tık iyisi! Ancak yine aynı demir tabelanın kardeşine rast geldim. Bu tabelanın hem taş ağırlığı yoktu hem rampada duruyordu. Yani bir çocuğun hafifçe dokunmasıyla bile devrilebilecek pozisyondaydı. Şunu anladım. Birinin canı yanmadan olmayacak!”. Not: Bu fotoğraf Acemler’de çekilmiş. Ancak ben de gelip geçerken bunun gibi pek çok tehlikeyi görüyorum. Yakında hepsini tek bir konuda dikkatinize sunacağım. 

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

KORKULUKLAR YENİLENDİ

Osmangazi Belediyesi’nden FACİADAN BİR ADIMLA KURTULDUK başlıklı yazımız üzerine bir açıklama geldi. Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gönderilen iletide, “Yazıda bahsi geçen konuyla ilgili (Kavakdibi Sokak) hususlar belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilgili ekiplerince incelenerek, deforme olan korkuluklar yenilendi. Konuya duyarlılığınıza teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz” deniyordu. Açıklamanız ve en önemlisi de şikâyetin giderilmiş olması gerçekten çok güzel. Şahit fotoğraflarınız için ayrıca teşekkür ediyorum Osmangazi Belediyesi…

Yazarın Tüm Yazıları