Paşa paşa geçemeyelim diye mi?  

OKURLARIMIZDAN olan esnaf Kamil Nalbantoğlu şikâyetini şöyle diye getiriyor:

Haberin Devamı

Paşa paşa geçemeyelim diye mi

“Paşaçiftliği Metro İstasyonu girişi ya da çıkışı fark etmez... Nasıl tarif edersek edelim ikisi de aynı yere çıkıyor! Basamakların başlangıcı her yağmurla birlikte (Çok az yağması bile yeterli) çamur oluyor. Sanırsınız zemininde toprak üretme fabrikası var! Alan önce çamur sonra da bataklık oluyor. İlgili şikâyetimiz için onlarca kez yetkilileri aradım. Netice alamadım! Acaba kıymetli yetkililer buradan paşa paşa geçemeyelim diye mi bizi dikkate almıyorlar?”
Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ; bir açıklama yaparsanız köşem yanıtlarınıza açık... Yeter ki zahmet edip muhatap alın!

 

Haberin Devamı

YAĞMUR YAĞINCA...

Paşa paşa geçemeyelim diye mi

OKURLARIMIZDAN A. H, “Osmangazi Metro İstasyonu (Osmangazi Belediyesi önü) önündeki İpek Böceği (Tramvay) yolu yağmur yağınca üzerinde biriken suya teslim oluyor! Bu şikâyetim yetkililerce sorun olarak algılanmayabilir. Ama bizim için en azından benim için sorun. İşe gelip gidişlerimde burasını yaya olarak kullanıyorum” diyor.

SU TERAZİSİ İCAT EDİLMEDEN ÖNCE...

Paşa paşa geçemeyelim diye mi

HÜRRİYET gazetesi okuru olan işinsanı Eren Kobak özetimle şöyle diyor: “Fotoğrafımda görmüş olduğunuz göl, Mogan Gölü değildir! Burası, su terazisinin mucidi olan Melchisédech Thévenot’un su terazisini icat etmeden önce yapımı tamamlanan ana cadde üzeridir. Yayaların sıkıntılarını geçtim. Araçlar bile buradan geçerken (Yağmurlu günlerde) hızlarını minimuma düşürüyor. Net adrese gerek var mı? Varsa şöyle tarif edebilirim; Nilüfer ilçesi, Nilüfer Metro İstasyonu karşısındaki caddenin ta kendisidir. Detaylı bilgi almak isteyen yetkili çıkarsa iletişim bilgilerimi verebilirsiniz lütfen. Sizlere saygılarımı sunarım.”

Haberin Devamı

ALTINDAN GEÇMEYİN

Paşa paşa geçemeyelim diye mi

OSMANGAZİ Belediyesi çevresinde çay ocağı işletmecisi olan okurumuz Süleyman ağabey diyor ki: “Osmangazi Belediyesi önünde hizmet veren aydınlatma direği eğildi de eğildi! Bir gün altından geçen birisinin başına devrilecek. Benden söylemesi...”
Kıymetli okurumuz, sizler de altından geçmeyin. Etrafından dolaşın, artık bunu da bi’ zahmet akıl ediverin!

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ÇORAKLIKTAN KURTARILDI

ÇORAKLIKTAN kurtarılsın başlıklı yayımımızda adının açıklanmamasını rica eden Maliye Bakanlığı Bursa Defterdarlığı çalışanın Osmangazi’nin bilindik caddelerinden olan Fevzi Çakmak Caddesi’nin (‘Fevzi Çakmak Caddesi 1’ tanımlı belediye otobüs durağı önü) başlangıcında bulunan çoraklaştırılmış alanın yeşillendirilmesi isteğini yayımlamıştık. En az beş yıldır çorak vaziyette olan alan için bu tür ihbarlara ivedi olarak destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Muhammet Ali Akaç’tan destek istemiştim. Başkan Akaç da yayımımız sonrasında arayarak: “Şikâyetinizdeki konuyu plan dahilimize aldık. Alan yeşillendirilecektir” demişti. Dün de Başkan Akaç, “Söz verdiğim gibi, alan yeşillendirildi” bilgisini fotoğrafıyla birlikte yolladı. Size ve kıymetli ekibinize teşekkür ederim.

ONARILDI

Haberin Devamı

VESSELAM döndük mü yine başa başlıklı yayımımızla birlikte darmaduman edilen canım asfaltın onarılma sürecine rast geldim. Biraz zahmet verip biraz da üzdük sizleri kıymetli yetkililer. Kusura bakmayınız lütfen! 1. Murat Caddesi’ni kullanmak zorunda kalan sürücü kardeşlerimize ve de yayalarımıza gözünüz aydın diyorum...

Yazarın Tüm Yazıları