Ezilmemek şans

Diş Hekimi Sn. Gökhan Bolut bakın şikayetini nasıl diye getiriyor;

Haberin Devamı

Ezilmemek şans

“E-postamdaki sorunun bir benzeri Özlüce’de de vardı. Bunu da köşeniz aracılığıyla bildirdikten sonra neticesine kavuşur olmasına tanıklık etmiştik, sağ olunuz. Bakınız, bu da Beşevler Konak Mahallesi, Beşevler Caddesi ve Konak Caddesi ile birleştiği nokta. Cadde üzerinde yaya geçişlerinde kullandığımız trafik ışıklarında yayalara yönelik trafik ışığı hizmeti yok.

Ezilmemek şansGöz kararıyla durumu tahmin edip karşıya geçiyoruz! Cadde, zaten yarış pisti gibi. Araçlar çok zaman 90 kilometre civarında hızla seyrediyor. Bu trafik ışık sistemini kim yapacak? İyi çalışmalar diler, saygılarımı sunarım.”

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

“ ‘GÜLÜMSÜYORUM NİLÜFER’DE’ başlıklı yayımınızdaki (Fethiye Mahallesi) şikayetinize konu olan sorun kalıcı olarak giderilmiştir. Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu ” Özetimle, Nilüfer Belediyesi’nden gelen açıklama böyle. Şahit fotoğrafınız için ayrıca teşekkür ediyorum Nilüfer Belediyesi.
* * *
“ ‘AMAN DİKKAT başlıklı yayımınızdaki (Küçükbalıklı Mahallesi) haberiniz uzman ekiplerimizce ivedi olarak incelenmiştir. Yapılan inceleme sonucunda; araç çarpması sonucu hasar gördüğü tespit edilen elektrik direğinin yerine 12 Eylül 2018 tarihinde yapılan çalışmayla yeni galvaniz elektrik direği montajı yapılarak sorun giderilmiştir. Saygılarımızla; UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ” Sürecin hızlılığıyla ve de şahit fotoğrafların tarafıma yollanmasıyla alakalı olarak; Kurumsal İletişim Uzmanı Sn. Melek Poyraz’a, Kurumsal İletişim Müdürü Sn. Yusuf Ziya Yüce’ye ve kıymetli Bakım Onarım çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları