Çömlekler patladı böyle oldu!

Adının açıklanmasını istemeyen okurumuz: “Osmangazi İlçesi Altıparmak Caddesi Çömlekçi Sokak’ın patlayan çömleklerinden (!) dolayı yaklaşık yirmi gün önce kazılan sokak doğal haliyle hizmetimize sunulmuştur!

Haberin Devamı


Çömlekler patladı böyle oldu
Bursa bizi kıskanıp nazara gelmeyelim diye önem ve rica ile duyurulur!” Öyle ise maşallah diyorum!

MÜDÜR MEHMET KÜRŞAT ÇİPAR’A RİCA

Çömlekler patladı böyle oldu
Okurumuz Sn. Tuğçe Ahraz: “Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan belediye otobüs durağı ömürlere şenlik! İlimizin en eski ve en bilindik durağında kapalı durak yok. Yolcular civar esnaflarının gölge oluşturan tentelerinin altına, ya da duvar diplerine sığınıyorlar. Hele bir de yağmurda görün burasını. Bu durumu Burulaş neden görmezden gelir ki?” Hatırlıyorum. İlgili şikayeti iki yıl kadar önce başka bir okurumuzun imzasıyla da yayımlamıştık. Geçtiğimiz aylarda Burulaş’a Genel Müdür olarak atanması sonrası görevini devralan Sn. Mehmet Kürşat Çipar’a rica ile...

Haberin Devamı

DURUMU KINIYORUM

Çömlekler patladı böyle oldu
Emekli kamu çalışanı Sn. K. Z “21 Mayıs’ta Osmangazi Kaymakamlığı binası önündeki oturma alanlarından birinde istirahat ediyorum. Saat 11:15 i gösteriyordu. Burulaş’a ait 16 BJT 68 plakalı aracın sürücüsü aracı kaldırıma ve de görme engelli yürüme taşları üzerine ikamet ettirdi. (!) Bu esnada da oradan geçmeye çalışan engelli bir hemşehrimizin haklı olarak söylenmesine olmasına da tanık oldum. Durumu kınıyorum.”

BU DURAĞI KALDIRIN!

Çömlekler patladı böyle oldu
“Adımın açıklanmasını istemiyorum. Tarih 15 Mayıs 2018 Saat 15:10 İşaretimle göstermiş olduğum belediye otobüs durağı (Özel cebi de varken) Kültürpark’tır. On dakika içinde 5 otobüs geçti. (Biri benim güzergahıma giden otobüstü) Hiç biri durağa girmedi. Dolayısıyla ben ve durakta bekleyen kadın yolcu otobüse binemedik. Vaziyet bu olunca caddeye çıkmak zorunda kaldık. Ve böylece taşıma hizmetinden istifade edebilme şerefine nail olduk! Diyeceğim o ki gereksiz olan cebi kapatın ve sonra da bu durağı oradan kaldırın!”

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Haberin Devamı

Çömlekler patladı böyle oldu
‘YA GERÇEK OLSAYDI’ başlığımla yayımlamış olduğumuz (Dikkaldırım Caddesi Pembe Köşk arkası) iki yıllık çukurun yamanmış olduğunu gördüm. Rolün gerçeğe dönüşmediğine tanık olmak; çok güzel. İlgililere teşekkür ediyorum.

***

Çömlekler patladı böyle oldu
‘TAVUK KÜMESI Mİ O’ başlığımla yayımlamış olduğumuz şikayette (Gökdere Metro İstasyonu girişi) bahsi geçen hurda aracın durumunu göreyim dedim ve bakınız neyi gördüm! Daha önce yönü Kuzey’e çevrili olan hurda aracın hiç üşenilmeden Batı istikametine çevrilerek dört metre civarı yukarı taşınmış olduğunu gördüm. Süper! Ama hurdalık Doğu yönünde. Oraya da çevirin derim. Belki yönünü bulamadığı için bu karmaşa olmuş olmasın sakın.(!) Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi; ne dersiniz bu işe!

Yazarın Tüm Yazıları