Çok değil azıcık ilgi!

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerinden olan iş insanı Nazlı Gülşen’in “Çok değil azıcık ilgi” dediği e-postasını özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı

Çok değil azıcık ilgi
Çok değil azıcık ilgi
Çok değil azıcık ilgi
“Tarih Şehri Bursa’nın Mudanya ilçesi Gülyalı Yalı Mahallesi’nde sahile hizmet olsun diye sunulan oturma banklarının çoğu her anlamda perperişan! Öyle ki üzerine oturacağınız yeri iyice gözlemeden oturursanız vay ki halinize ne vay! Bu banklar yıllardır böyledir. İlgisiz kalınır olması gerçekten çok ilginçtir. Yetkililere diyeceğim şudur; çok değil azıcık ilgi lütfen!”

BUSKİ BİZİ KIRMAZ Kİ…

Çok değil azıcık ilgi
Okurlarımızdan olan Güngör Gülen: “Uludağ Üniversitesi kampüs alanı içinde (Metro istasyonundan inince düz olarak 13 - 14 adım yürüyün tam önünüze gelecektir) hizmet veren yağmur su gideri tamamen tıkalıdır. Bunları kontrol eden yok mudur? Geçen haftaydı, yağmurlu bir günde buradan geçiyordum. Izgaranın tıkalı olmasıyla alakalı olarak burada biriken su yüzünden feci şekilde ıslandım da!” diyor. Geçmiş olsun Güngör Özenç. Bu şikâyetinizi bir başka okurumuzdan da almıştım. Yani daha önce de yayımlamıştık. Araştırdığıma göre ilgili işin üniversite yönetiminde olduğuna dair bilgi aldım. Tahminimce de işlerin yoğun olması sebebiyle ilgilenemediklerini veya önemsiz bir teferruat diye dikkate alınmadığı için çözümüne kavuşturulamadığını düşünüyorum! Dolayısıyla kıymetli BUSKİ; işin sorumlusu siz değilsiniz. Ancak haberiniz olduğu vakit şikâyetlerimize ‘biz’ merkezli olarak baktığınızı ve bu yönde ivedi olarak verdiğiniz hizmetlere çok kez tanık olmuş biri olarak sizlerden bir ricam olacak. Bir başka hemşehrimiz bari bu sebepten dolayı en azından orada ıslanmasın. Bizleri kırmayacağınızı tahmin ederek; varlığı dahi belli olmayan o ızgaranın açılması işinde bizlere destek verir misiniz lütfen?

Haberin Devamı

İHRAÇ FAZLASI MALLAR DEPOSU!

Çok değil azıcık ilgi
Okurlarımızdan olan Fırat Demircioğlu, özetimle şöyle diyor: “Yaklaşık iki ay önceydi. Birileri geldi ve Demirtaşpaşa Metro girişine bu malzemeleri bırakıp gitti. Burası ‘ihraç fazlası mallar deposu’ mu oldu? (!)” Büyükşehir Belediyesi ile Osmangazi Belediyesi’ne açık ihbar. Birileri oraya depo açmış ve ruhsatsız olarak çalıştırıyormuş!

Haberin Devamı

SU İŞİ TAMAM YA GÜBRESİ?

Çok değil azıcık ilgi
Zanaatkâr okurumuz Erkan Yalçın: “Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi önündeki BURULAŞ belediye otobüs durağı yanında bulunan bodur doğal ağaç direk ve bu ağaçtan üreyen yapay sarmaşığın bakıma ihtiyacı vardır. Su işi tamamdır. Malum, bereketli yağışlar var şu aralar. Fakat bakımın tamamlanması için uygun olan gübrenin dökülmesi hususunda hatırlatma yapmak isterim!” diyor. Bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Doğal bodur ağaç direk için ‘fosforlu’ yapay sarmaşık içinde ‘kompoze’ gübre kullanımı uygun olacaktır!

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Çok değil azıcık ilgiÇok değil azıcık ilgi

UÇURUMUN KORKULUK DEMİRİ YOK başlıklı yayımımız sonrasında (Tarihi Pembe Köşk yanı) uçurumun önüne paslı ve yıpranmış vaziyetteki demir korkuluk montajının yapıldığını gördüm. Buna şükür! İlgili yetkililere teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları