Bu manzarada stres mi atılır!

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Gözde Güldeste, bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Bu manzarada stres mi atılır

“Geçtiğimiz hafta mesai arkadaşlarımızla birlikte Gündoğdu Mahallesi’nden de izlenmesi mümkün olan harika (Osmangazi ilçesi) Bursa manzarasıyla stresimizi atalım istedik. Gelin görün ki burasının da çöplüğe çevrilmiş olduğunu gördük. Hadi gel de stresini at bakalım, nasıl atacaksın!”

Bu manzarada stres mi atılır

Gözde Güldeste’nin 17 kare fotoğrafla kronik acımıza dikkat çekmiş olması çok düşündürücü… Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Memiş Memiş. Yine geldik kapınıza. Biz bunları yazarken utanıyoruz. Sizleri de yoruyoruz. Benzeri bu duruma düşürenlere çok diyesimiz var da diyemiyoruz! Bir kez daha kıymetli desteklerinizi lütfen bizlerden esirgemeyiniz…

Haberin Devamı

SEKİZİ OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR?

Bu manzarada stres mi atılır

Okurlarımızdan Hikmet Yurdaer, özetimle: “Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı mahallesindeki Zafer Sokağı ya da 8. Zafer Sokak tanımında kararsız kalıyoruz. Zafer’de 8 var mı yok mu? Siz ne dersiniz bu işe Muhammet Bey?”
Hikmet Yurdaer; aslolan zaferin kazanılış olmasıdır. O da sizde fazlasıyla var. 8’i olsa ne olur olmasa ne olur? Böyle küçük işlerle kendinizi yormayın lütfen!

İLLA BAŞINA DÜŞMELİ!

Bu manzarada stres mi atılır

Okurlarımızdan İSİG Uzmanı Mithat Kayan, çok doğru diyor. E-postasını özetimle aktarıyorum. “İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı olarak fotoğrafımda gördüğünüz çalışmayı kınadığımı belirtmek istiyorum. Şehrin en işlek kaldırımlarından (Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yanı) birisi olan adreste yapılan kural tanımaz inşaat çalışmasını görünce şok oldum. Kamyon kaldırımda ve inşaattan çıkan molozlar birinci kattan bir çalışan marifetiyle kamyonun kasasına fırlatılıyor. Kamyonun yanından da yayalar geçiyor. Bu tehlikeli ve yasaklı çalışma hiçbir yetkilinin umurunda değil. Af buyurun ama umrunuzda olması için o molozlar illa bir vatandaşımızın başına mı düşmeli?”

Haberin Devamı

AH SİZİ GİDİ KAPAKLAR AH!

Bu manzarada stres mi atılır

Adının açıklanmasını istemeyen bir okurumuz, şöyle diyor: “Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi üzerindeki (Seyhanlar Market önü) aydınlatma direğinin de sigorta bağlantı yuvasının kapağı firar edenler arasında! Ah sizi gidi kapaklar ah! Çok haylazsınız sizler!” UEDAŞ’ın dikkatlerine diyelim öyleyse ve sigorta kapaklarının kiracısı olan kablolar bizlerden birinizi çarpmadan siz onları çarpın. Hiç olmazsa bi’zahmet haylaz kapakların kulaklarını çekin!

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Bu manzarada stres mi atılır

KİRLİLİK ORTADAN KALKTI

PAPATYANIN PA’SINA DAHİ BENZEMİYOR’ başlıklı yayımınıza istinaden kamuoyuna açıklama gerekliliği duyulmuştur. Bahse konu Papatya Çocuk Oyun ve Dinlenme Parkı görevli ekiplerimiz tarafından rutin olarak bakım ve temizliği yapılan bir bölgedir. Duyarlı vatandaşımızın bahsettiği atık parçalar kısa sürede bölgeden alınmış olup, kirlilik ortadan kaldırılmıştır. Yapılan çalışmanın neticesi ekteki görsellerde mevcuttur. Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu” Konuyla ilgili olarak yollamış olduğunuz 10 kare fotoğraf için de ayrıca teşekkür ediyorum Nilüfer Belediyesi. Kolay gelsin…

Yazarın Tüm Yazıları