Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

Adının açıklanmasını istemeyen Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi sakini, özetimle:

Haberin Devamı

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

“Yıldırım Belediyesi’ne 100 metre, Şükraniye Mahallesi muhtarlığına da 10 metre mesafede bulunan çocuk oyun parkının hali içler acısı. Salıncakların arka kısmında kalan duvardaki oyuğun içinde neler oluyor ve neler yapılıyor meçhul!

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

DESTEĞİNİZ LAZIM

Zemindeki kauçuk zemin kaplamalar parçalanmış vaziyette, çocuklarımızın düşmesine sebep oluyor. Çöp kutuları da tam efsane! Bu çocuk oyun parkı yetkililerin ilgi alanına girmiyor herhalde…” diyor.

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

Haberin Devamı

Yayımlarımızı pür dikkat takip edip neticesini de çözüme kavuşuncaya kadar peşini bırakmayan Yıldırım Belediyesi Basın ve Halkla İlişikler Uzmanı Bayram Adaletsever; ilgilisine iletmeniz için ivedi desteğiniz lazım. Çünkü aman bir çocuğumuzun canı yanmasın orada…

BU KALDIRIMIN HALİ NE OLACAK?

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden olan Sinem Doğru, özetimle diyor ki: “Osmangazi ilçesi Bursa İl Müftülüğü yanındaki kaldırımın hali ne olacak? Kaldırımın duvarla birleşim kısmı ciddi anlamda ayrıktır. Bu ayrılmış kısmın başlangıç noktası da boşluktur. Yani fotoğrafımda gördüğünüz evladımıza dublörlük yaptırdığım alan… Bol bol dua ediyoruz birileri buraya düşmesin diye. Özellikle de çocuklar için!” Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi; il müftülüğü yanında vaziyet böyleymiş… İlginizi çekerse!

4 AYDIR BU VAZİYETTE

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

Haberin Devamı

Okurlarımızdan olan Ecrin Fidan: “Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Hastane Yokuşu Sokak başlangıcında hizmet veren kaldırım kenarındaki korkulukların bazıları bağlantı noktalarından kopmuş vaziyettedir. Buna dikkat çekebilmek için yola kazık çaktık. Kazıklara da halat bağladık. Ardından da halatları korkuluklara doladık.

ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ?

Sebebine gelince; korkuluk demirleri kaldırımdan ayrıldı. Yani ayrılma sonucu oluşan açıklığın devamında da beş metre yüksekliğinde boşluk oluştu. Şaka gibi değil mi? Sorunu belediyemize ilettik. Ancak belediyemiz oralı değil. Belediye benim sorumluluğumda değil diyor! 4 aydır bu vaziyettedir. Birisi ölünce tüh vah senaryolarını dinlemek istemiyoruz!” diyor.

Haberin Devamı

TARIMSAL ALETLER MÜZESİ AÇILMIŞ!

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

Adının açıklanmasını istemeyen bir esnaf okurumuz: “Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 1. Bahar Sokak No. 23’ün karşısı tarımsal aletler müzesi mi oldu? Olduysa da neden bizim haberimiz olmadı? Üç yıldır o aletler orada sergileniyor ve bir kez olsun davet bile edilmedik! Aşk olsun belediyemize!” diyor…

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

MERDİVENE ULAŞIM ENGELENDİ

Belediyeye 100, muhtarlığa da 10 metre mesafede…

Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ile Kükürtlü Mahallesi 6. Park Sokak bağlantısını yapan 127 basamaklı merdiven girişinin (Tarihi Pembe Köşk karşısı) uydurma işçilikle oluşturulan ve çıkma paravanlarla buluşturulan hizmet sonrası merdivene ulaşımın engellenmiş olduğunu gördüm. Çok zaman; ‘keşke şu şikâyeti değerlendirmeseydim’ dediğim anlar oluyor. Onlardan biri de bu oldu şimdi. Kıymetli okurumuz Orkun İmdi… “127 basamaklı merdivenin hali içler acısı. Basamakları darmadağın, aydınlatma lambalarının hiç biri yanmıyor, üstü şehir çöplüğü gibi. Özellikle gece korku tünelinden daha korkunç oluyor! Bu sebepten dolayı da bu basamakları gece kullanan bir kişi dahi göremezsiniz. 127 basamaklı rezaleti gören yetkili yok mu?” dediniz ve ben de şikâyetini haklı buldum. Ardından, Hürriyet Bursa gazetesi ailesi olarak yayımladık. Daha sonra böyle oldu. İşte bu yüzden diyorum ki keşke şikâyetini dikkate almasaydım! En azından eskiden iyi ya da kötü o basamaklar kullanılıyordu sanırım. Kısmetimiz bu kadarmış, ne diyelim!

Yazarın Tüm Yazıları