Belediye 40 metre uzakta ama...

Hürriyet Bursa gazetesi okurlarımızdan Oktay Yazmaz:

Haberin Devamı

Belediye 40 metre uzakta ama...

“Yıldırım Belediyesi’nden şikâyetçiyim. Sebebine gelince; 4 metre sol yanında aile sağlık merkezi 6 metre yanında (İnanmayan ölçsün) Yıldırım Muhtarlar Derneği Yerleşkesi ve 40 metre karşısında da kendileri yani Yıldırım Belediyesi başkanlık ve hizmet binaları bulunmasına rağmen kazılı alanı görmezden geliyorlar. Şikâyetçi olmamda haksız mıyım?” diyor.Ne diyeyim ki; haklıysanız haklısınızdır. Haksızsanız da haksızsınızdır Oktay Yazmaz!

DEVAMINI İLGİLİLERE DEVRETTİM...

Belediye 40 metre uzakta ama...

ADININ açıklanmasını istemeyen Büyükşehir Belediyesi Nilüfer ilçesi Yıldırım Caddesi Otağkur Apartmanı (Numara 139) sakini, diyor ki: “Apartmanımızın önünde bulunan kaldırımı iki yıl önce kazmışlardı. Kazan kişiler işi bitince öylece bırakmışlardı. Oluşan çukura el atarak fotoğrafımdaki seviyeye getirebildim! Hani aslında alışmıştık. Kaldırımımızı akrabaları ve arkadaşlarıyla kıyas edince gayet de iyi durumda aslında! Derken köşenizdeki benzeri sorunların hikâyelerini görünce hele neticelerine tanık olunca biz de misafiriniz olalım istedik. Burasını ben kolay ettim. Devamını ilgililere devrettim! Ne dersiniz Sayın Kösle?”

Haberin Devamı

Bİ’ TRAMVAY DİREĞİNDEN SARKAN TELLERİMİZ EKSİKTİ!

Belediye 40 metre uzakta ama...

OKURLARIMIZDAN ekmek fırını sahibi Hikmet Demirci, özetimle bakınız ne diyor: “Osmangazi ilçesi Reşat Oyal Kültür Parkı doğu kapısı girişinde (Darmstadt Caddesi karşısı) tramvay direğinden sarkan teller var. Bu teller kaldırımla yol üzerinde serili vaziyette beklemektedir! Hem de sekiz aydan beri... ‘Tüm zamanların güzel şehri’ sloganıyla dile getirilen şehre böylesi ilgisizlik yakışıyor mu?”
Bi’ tramvay direğinden sarkan tellerimiz eksikti...

ÖLÇÜLERİ BEKLİYORUM

Haberin Devamı

Belediye 40 metre uzakta ama...

HÜRRİYET Bursa gazetesi abonelerimizden olan Selime Demirtaş’ın WhatsApp üzerinden yapmış olduğu ihbarını özetimle aktarıyorum: “Osmangazi ilçesindeki 56 No’lu Yunuseli Aile Sağlığı Merkezi künyesinin özensiz şekilde ne idüğü belirsiz pankartların üzerine hem de silik vaziyette yazılmak suretiyle sağlık merkezinin duvarlarına asılmış olmasını kınıyorum!”
Gerçekten çok ilginç, yıl 2022 ve bu sunum; dondum! İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a bir teklifim var. Oraya çok şık bir tabela yaptırabilirim. Ölçüleri verin; bekliyorum...

Yazarın Tüm Yazıları