Bedava duşa isyan!

Aynı konuyla alakalı olarak her ay düzenli olarak almış olduğum şikâyet zincirlerinden birisine taktım!

Haberin Devamı

Bedava duşa isyan
Bedava duşa isyan
Bedava duşa isyan
Bedava duşa isyan
En son olarak da Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan Diyetisyen Şeyda Kızılaslan’ın e-postası sonrasında ‘nasıl bir şeydir bu?’ diyerek yağmurun dindiği saatlerde Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’na gittim. (Menzil Kuruyemiş karşısı) İlgili şikâyeti iki yıl içinde yedi kez yayımlamıştık.
Şikâyetin konusunu kısaca tekrar edeyim. Yağan yağmur sonrası asfaltın bir bölümü göl oluyormuş. Oluşan gölden geçen araçlar da tsunami yapıyormuş. Tsunaminin dalgaları da kaldırıma vuruyormuş. Sonra da o an orada yürüyen yaya olursa balıkçıların sergisindeki balıklar gibi ıslanıyormuş! İşin ilginç yanı trajikomik şikayet, köşemden başka Büyükşehir Belediyesi’ne ve Nilüfer Belediyesi’ne çok kez bildirilmiş.
Neyse fazla uzatmayayım. Bir dakika içinde onlarca dalga fotoğrafı çektim! Cidden çok üzüldüm bu duruma. Nilüfer’in en gözde yerlerinden olan adreste OLUŞTURULAN bu aymazlık; yazık… Su biriken alanın önünde de ardında da yağmur suyu gideri var. Ancak gider yol seviyesinden yukarıya monte edilmiş. Bu işi günümüz imkânlarına rağmen böylesine baştan savma yapacak biri olsun o da gelsin gelsin bizi bulsun. Bugünlerimize hamdolsun!

Haberin Devamı

KAPISIZ OLUR MU!

Bedava duşa isyan
Okurlarımızdan inşaat ustası Dursun Yılmaz, kardeşimiz özetimle bakınız ne diyor: “Uludağ Üniversitesi ‘Tıbbi Mikrobiyoloji Bakteriyoloji Laboratuvarı 2’ yanındaki tuvalet kabinlerinden birisinin kapısı yok. Özellikle idrar numunesi almak için kullanılan ve tuvalet sırasının belli saatlerde yoğun olarak yaşandığı hastane tuvaletinde böyle bir şey göreceğim ölsem aklıma gelmezdi. Trabzon’daki yayla evimizde hela var. O helada bile iki kapı var.”

ENGEL OLSUN DİYE Mİ KOYDUNUZ?

Bedava duşa isyan
Okurlarımızdan T. S.’nin bir sorusu var ve sorusunu özetimle aktarıyorum: “Osmangazi ilçesinde bulunan Mihraplı Camii önündeki kaldırımın yüksekliği 28 santimdir. Bu yükseklikte bir kaldırımı hizmet diye mi sundunuz? Yoksa engel olsun diye mi koydunuz?”

Yazarın Tüm Yazıları