‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden, olan Nurer Çalıştıran, yine isyan ediyor. İsyanlarını frenledim ve e-postasının özetini çıkarttım!

Haberin Devamı

‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz
 Diyor ki: “ Size de yedi kez, ikamet adresimiz olan ve çok lüks villalara hizmet veren Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi 220. Sokak’ta aydınlatma olmadığını yazmıştık. Sizler de bize sahip çıkarak şikâyetlerimize ses olmuştunuz. Hatta çoğu şikâyetimi manşet haber olarak yayımlamıştınız. Beraberinde UEDAŞ’a da onlarca başvurumuz olmuştu. Sözüm ona Bursa’nın en modern adresinde ikamet ediyoruz ve karanlıkta yaşıyoruz. Sokaklarımızı kendi imkânlarımızla aydınlatmaya çalışıyoruz. Özellikle eşim ve arkadaşları çok korkuyor! Başlarına bir şey gelecek diye de ben ve komşularımızın endişeleri var.

AYDINLATMA DİREĞİ YOK

İki ay önceydi. Bursa’daki binlerce direğe asılan çok yüksek maliyetli devasa reklam tabelalarını görünce oturup ağlayasım geldi! Reklam tabelalarında ‘UEDAŞ ŞEHRİN IŞIKLARI SENİNLE PARLIYOR yazıyordu. Sormazlar mı adama; ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ diye… Bursa’nın en yüksek konut vergisini ödeyenler arasındayız ve sokağımızda bir tane dahi aydınlatma direği yok. Müşterileriniz karanlıkta korkuyla yaşar hale geldi. Biz ne yapıyoruz diye onu sorgulayın! Hava kararınca sokağa çıkmağa ve evimize girmeye korkuyoruz. Hakkımız olarak bildiğimiz temel ihtiyaçlarımızdan olan ‘aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz.” Nurer Çalıştıran, cidden halen karanlıkta mısınız? Pes diyorum sadece pessss! “

Haberin Devamı

 YALAN TAŞLARI FURYASI TAM GAZ DEVAM…

‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz
‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz
Okurlarımızdan olan kamu çalışanı H. H. “Kentimizi saran ve ‘Görme engelli vatandaşlara özel hizmet’ diye sunulan kabartmalı taşların samimiyetsizliği ne vakit bitecek? Gördüğünüz fotoğrafı Nilüfer ilçesinde çektim. Taşlar apansız bitmiş ve devam edenlerin de aralarına engel koyulmuş…” diyor. Yalan Taşları furyasının tam gaz devam eder olması gerçekten çok başarılı bir durum!

 İKİZ DOĞURAN DİREK!

‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz
Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden Çekirge Mahallesi’nin dertli muhtarı olan Coşkun Alıntaş: “Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi başlangıcında hizmet veren (Tarihi Pembe Köşk yanı) kaldırımdaki aydınlatma direği ikiz doğurmuş! ‘Allah analı babalı büyütsün’ diyorum! İkizlerin acilen hastane ortamına alınması gerektiğini düşünüyorum!” diyor.

Haberin Devamı

BÖYLE BİR ŞEY OLUR MU

‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz
Okurlarımızdan olan Rengin Işık, özetimle şöyle diyor: “Yıldırım ilçesi Elmapınar Caddesi’nin asfaltı yenilenmişti. Bu esnada yol kenarında kalan ve kuruduğu için kesilmek suretiyle boyu 40 santime kadar indirilen ağacın komple sökülerek orasının da asfaltlanmasını istemiştik. Ancak ağaç tarihi ağaçmış! Oraya asfalt attıramadık! Bu sebepten dolayı da onlarca araç caddeye doğru uzanan 40 santimlik ağaç gövdesi yüzünden zarar gördü. Görmeye de devam edecek. Böyle bir şey olur mu? Olur? O da gelir bizi bulur!”

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ANKESÖRLER TEMİZLENDİ

‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz‘Aydınlanma’ hakkımızı istiyoruz

HASTANE ÖNÜNDE DE KULÜBELER PİS başlıklı yayımımızda; ‘Yayımımızla birlikte aynı gün içinde özellikle gerekli temizliğin Türk Telekom’un kıymetli bakım, onarım ve temizlik ekiplerince yapılacağına inanıyorum. Kolay gelsin Türk Telekom...’ demiştim. Aynen de öyle oldu. Yayımımızla birlikte Türk Telekom tarafınca arandım ve: “Çekirge Devlet Hastanesi poliklinikler girişi yanındaki ankesörler temizlendikten sonra dezenfektan malzemesiyle de silinerek hizmete alınmıştır…” yanıtını aldım. Beraberinde şahit fotoğrafları da yollayan Türk Telekom’a teşekkür ediyorum. Keşke duvarı da yakışıklı hale getirseydiniz…

Yazarın Tüm Yazıları