Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar!

Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.

Haberin Devamı

Günlerdir herkes Kıvanç-Beril Talu olayını konuşuyor. ‘Var Böyle Tipler’ isimli Instagram hesabının sahibi olan çift, reklam ve sosyal medya dünyasında bilinen kişiler.
Bugüne kadar onlarca kişiyle bir sürü iş yapmışlar ve sektörde herkesi tanıyorlar. Bu nedenle ‘piyasayı’ dolandırıp yurt dışına kaçmaları herkeste şok etkisi yarattı. Önceki gün savcılık devreye girdi, haklarında soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma neticesinde konuyla ilgili daha fazla detay gün yüzüne çıkacak belli ki...

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

Benim de kulağıma birtakım bilgiler geldi.
Çiftin, 100 milyon TL’lik vurgun yaptığı ve Portekiz’e kaçtıkları söyleniyordu.
Aldığım duyumları göre çift Gürcistan’a kaçmış. Gürcistan’ı tercih etme nedenlerini de öğrendim.
Meğer çift, 3 yaşındaki oğulları Noel için pasaport başvurusu yapmış ama borçlular sıkıştırınca, paniğe kapılıp, pasaportun gelmesini beklemeden vizesiz gidebilecekleri ilk ülkeyi tercih etmişler.
Savcılık soruşturmasıyla daha fazla detay öğrenebileceğiz ama mağdurlardan duyduğuma göre rakam 100 milyonun üzerinde.
Bakıcılarının evlerini bile sattırmışlar!

Haberin Devamı

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

“Portekiz’de şirket kuracağız” yalanıyla da yurt dışına gitmeye hazırlandıklarını da herkes biliyormuş.
İşin içinde Beril Talu’nun anne-babasının da olduğu söyleniyor ve hatta eski çalıştığı şirketini dolandırdığı konuşuluyor...
Mağdur çok, detay çok ama herkesin kafasında tek bir soru işareti var: Neden?

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

Yeni dizisindeki partneri Ezgi Eyüboğlu oldu!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, daha önce de olduğu gibi kendisinin hem yapımcılığını hem de başrolünü üstleneceği iddialı bir diziyle dönüyor. Uzun süren partner arayışı sonunda bitti. Tolgahan Sayışman’ın dizisindeki partneri Ezgi Eyüboğlu oldu.

Haberin Devamı

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

Dizinin bir diğer başrolünün ise Talat Bulut olduğunu öğrendim.
Aksiyon-drama türündeki dizi için oyuncu arayışları devam ediyor.

Sokaktaki canlar için özel davet

Merit International ana sponsorluğunda, sokak hayvanlarını desteklemek için çalışan Freedom Sanctuary derneği adına 14 Kasım’da Kıbrıs’taki Merit Royal Diamond Hotel’de bağış gecesi düzenlenecek.

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

Sokakta yaşayan onlarca cana, sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmak amacıyla yapılacak bağışlar sayesinde barınağın birçok elzem ihtiyacı karşılanacak.

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

TIDER, HAYTAP ve Türkiye’den çok sayıda sanatçı ve iş adamının da destekleyeceği gecede, Ziynet Sali de gönüllü olarak sahneye çıkacak. Organizasyonu düzenleyen Arda Çancıoğlu, Merit International’in “Haybulans” adını verdiği bir mobil klinik bağışladığını ve toplanacak bağışların da tümüyle Freedom Sanctuary derneği barınağına aktarılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Londra’da Cumhuriyet kutlaması

İngiltere’de yaşayan Türkler, Cumhuriyet’in 100. yılını 29 Ekim’de dünyanın en prestijli mekanlarından Londra Natural History Museum’da kutlayacak.

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

Saat ‘19.23’te başlayacak baloda Karsu piyanosuyla konser verecek. DG Art Project’in sahibi Dursun Gündoğdu gecede düzenlenecek müzayedede satılması için sanatçı Beste Alperat’ın üç eserini bağışladı. Gündoğdu, “Böyle anlamlı bir günde böyle bir etkinliğin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz” dedi. Gecenin gelirleri, TEV UK, GEV, BUMED ve TED kurumlarına bağışlanacak ve öğrencilere burs sağlamak için kullanılacak.

Lahey’de Türk gecesi

Fatih Bingöl’ün önderliğinde Throne, 2019 yılında Türkiye’nin NG Kütahya Seramik, Floorpan ve Çamsan markalarını Hollanda pazarına taşımıştı. Türk seramik ve zemin kaplama markalarını başarıyla tanıtarak büyük bir pazar payı elde eden Throne, NG Kütahya Seramik’in Hollanda bayisi olarak, ilk premium showroom’unu geçtiğimiz günlerde Lahey’de açtı.

Haberin Devamı

Pasaport  yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar

Açılışa Lahey Belediye Başkanı Jan van Zanen, Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral katıldı. Belediye Başkanı Jan van Zanen, showroom’u gezdi ve ürünler hakkında Fatih Bingöl’den bilgi aldı. Büyükelçi Selçuk Ünal da Bingöl ailesine ve NG Kütahya Seramik Başkanı Erkan Güral Bey’e tebriklerini iletti ve başarılar diledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları