Londra’ya taşınıyorlar!

2 yıl önce anne-baba olan Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çifti, oğulları Kurt Efe’nin eğitimi için İngiltere’nin başkentine taşınmayı tercih etti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, oğulları Kurt Efe’nin eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşınma kararı aldı. 2022 yılında dünyaya gelen Kurt Efe’nin eğitimine önem veren Tatlıtuğ çifti, benzer bir adımı atan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinden ilham almış. İstanbul’daki işleri devam etmesine rağmen çift, Kurt Efe ile birlikte yılın büyük bir bölümünü Londra’da geçirecek.

Londra’ya taşınıyorlar

Geçtiğimiz hafta Başak Dizer Tatlıtuğ, iş ortağı ve yakın arkadaşı Deniz Marşan ile birlikte Londra’da ev alışverişi yapmak üzere şehre gitti. Öğrendiğime göre, Kıvanç Tatlıtuğ’un şu anda devam eden dizisinin bitmesinin ardından aile Londra’ya taşınacak.

Haberin Devamı

Londra’ya taşınıyorlar

Ancak Tatlıtuğ çifti tamamen İstanbul’u terk etmiyor. İstanbul’daki evlerini ve düzenlerini koruyacaklarını belirten çift, yakın zamanda kreşe başlayacak olan Kurt Efe’nin eğitim hayatına Londra’da başlamasını istiyor.

Aşkı Ankara’da buldu

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Evliya Aykan, kalbinde yeni bir aşka yer açtı. Başarılı oyuncu, sevgilisi Eda Ağa ile olan mutlu ilişkisini hayranlarıyla paylaştı. Ankara’da bir dizi çekimi sırasında tanışan çift, 1 ayı aşkın süredir birlikte.

Londra’ya taşınıyorlar

ODTÜ kütüphanesinde çalışan Eda Ağa için İstanbul ile Ankara arasında mekik dokuyan Evliya Aykan, yoğun iş temposuna rağmen ilişkisine zaman ayırmaya özen gösteriyor. Hayırlı, uğurlu olsun...

Kayak sezonu açıldı!

Cemiyetin ünlü isimleri, yarıyıl tatilini fırsat bilerek çocuklarıyla beraber kar tatiline çıktı. Gözde kayak merkezi Uludağ’da kayak sezonunun açılmasıyla birlikte, Gülşah ve Ender Alkoçlar çifti de otellerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Çift, tatilde Derin Mermerci ve ikiz kızlarıyla birlikte sevgilisi Murat Aslan’la da bir araya geldi. Derin Mermerci, kayak stiliyle şıklığını konuşturdu.

Haberin Devamı

Londra’ya taşınıyorlar
Ender Alkoçlar - Murat Aslan - Gülşah Alkoçlar - Lal - Derin Mermerci - Mina

Ozan ve Bahar Şer çifti de tatillerini sahip oldukları Grand Yazıcı Otel’de sürdürürken, işlerini aksatmadıkları ve boş zamanlarını kayak yaparak geçirdikleri görüldü.

Diğer yandan Burak ve Melis Hatipoğlu çifti kızlarıyla birlikte Fransa’nın Megeve kayak merkezine giderken, Mine Kalpakçıoğlu ve yakın dostları Fransız Alpleri’ndeki Val-d’Isère’i tercih etti.

Oya İdil ve Harun Gençoğlu çifti de Val-d’Isère’e giden aileler arasında yer aldı.

Her sene yarıyıl tatilinde kış sporları için Fransa’yı tercih eden Sanem Tezman, Pınar Sabancı ve Sibel Tezman da geleneği bozmadılar. Tatil boyunca bir araya gelen grup, yemek yiyip sohbet ederek keyifli vakit geçirdi ve birlikte kayak yapmanın tadını çıkardılar.

Haberin Devamı

Londra’ya taşınıyorlar
Harun Gençoğlu - İpek

 

 

Yazarın Tüm Yazıları