Kosta Rika’da ATV kazası!

Cemiyetin ünlü ismi Elif Dürüst, yılbaşı tatili için gittiği Kosta Rika’da ATV kazası geçirdi! Kafatasında ve bacağında kırık olan Dürüst hemen ameliyata alındı.

Haberin Devamı

Vuslat Doğan-Ali Sabancı çiftinin Yunanistan’da yaptıkları tekne kazası hafızalarda hâlâ yerini korurken, sosyeteden bir kaza haberi de Kosta Rika’dan geldi! Noel tatilini, Amerika’da yaşayan kızı ve dostlarıyla geçirmek için Kosta Rika’ya giden cemiyetin ünlü ismi Elif Dürüst, ATV aracıyla kaza yaptı. Kaza sonrası hemen hastaneye kaldıran Dürüst’ün bacağında ve kafatasında kırıklar tespit edildi. Bacağından ameliyat olan ünlü ismin yanına hemen İstanbul’dan kız kardeşi Şirin Yalçın ve New York’tan eski eşi Mehmet Germiyanlıgil gitti.

Kosta Rika’da ATV kazası

Hayati tehlikesi bulunmayan Elif Dürüst’ün hastanede tedavisi devam ediyor. Düzenli olarak her gün tomografi çekilip kafasındaki kırığa bakılarak, Türkiye’deki doktoruyla bu bilginin paylaşıldığını da öğrendim. Sürekli müşahede altında olan Dürüst’ün henüz hastaneden çıkmasına da, Türkiye’ye getirilmesine de izin verilmiyor.

Haberin Devamı

Kosta Rika’da ATV kazası
Şirin-Neşet Yalçın

Bu nedenle eniştesi Neşet Yalçın da önceki gün yanına gitmeye karar verdi. Anneleri Gül Dürüst ise gelişmeleri anbean telefonla İstanbul’dan takip ederek, kızından bilgi alıyor. Çok geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum...

Basketbolun yeni yıldızı

Türk basketbolunun geleceği olarak anılan Derin Saran, başarılarına bir yenisini ekledi. Ünlü iş insanı Sadettin Saran’ın yeğeni olan Derin, Amerika’nın Kolej Basketbol Ligi’ndeki UC Irvine takımına transfer olmuştu.

Kosta Rika’da ATV kazası

Ümit Milli Basketbol Takımı’nda da forma giyen genç yetenek, perşembe günü oynanan ve UC Irvine’in Cal State Fullerton Titans’ı 75-67 yendiği maçta takımın en skorer oyuncusu oldu. Maçı değerlendiren uzmanlar, Saran’ın fiziksel kapasitesinin çok üstün olduğu, oyunu iyi okuyup çok çabuk karar verebildiği yönünde yorumlar yapmış. Gurur duydum doğrusu, bravo!

Haberin Devamı

Kosta Rika’da ATV kazası

Turizm ve etkinlik sektörü buluştu

Yüzlerce kurumsal markanın etkinlik satın alıcıları, uluslararası tur operatörlerinin, acente ve etkinlik firmalarının üst düzey yöneticileri Elexus Hotel Kıbrıs’taki MOE Party’de bir araya geldi. Masters of Events by ACE of M.I.C.E. etkinliği kapsamında gerçekleşen gecede DJ Erkan Şen sahne aldı.

Kosta Rika’da ATV kazası
Volkan-Pınar Ataman

Dans şovlarıyla renklenen gecede B2B toplantılarıyla yeni iş bağlantıları oluşturan turizm profesyonelleri keyifli anlar yaşadı. Dream Project CEO’su Volkan Ataman, “Bu seneki Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yine ulusal ve uluslararası çok önemli markaları ve değerli isimleri bir araya getirdik. MOE Party, tüm katılımcıların keyifle bir araya gelmesini, iş birliklerini kaynaştırmasına olanak sağlıyor” dedi.

Haberin Devamı

Kosta Rika’da ATV kazası
DJ Erkan Şen

 

 

Yazarın Tüm Yazıları