İstanbullu oldu

Rusya’ya uygulanan yaptırımlar sonrası Londra’dan ayrılan Roman Abramoviç, İstanbul’a yerleşiyor. Her sabah Boğaz’da yürüyüş yapan Rus oligark, yalı almak için kolları sıvadı

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Rus oligark Roman Abramoviç, Ukrayna-Rusya Savaşı’nın başlamasının ardından yaşadığı İngiltere’den ayrılmış, bir süre Ege sularında dev yatıyla gezdikten sonra İstanbul’a demir atmıştı.

İstanbullu oldu

Batı ülkelerinin ambargo uyguladığı oligark, şimdilik misafir olarak yaşadığı İstanbul’a temelli yerleşme kararı almış. Bir İstanbullu gibi yaşamaya başlayan Abramoviç, her sabah Rumelihisarı’nda bir kafede kahvesini içiyor, sonra de Boğaz hattında yürüyüş yapıyor.

İstanbullu oldu

Duyduğuma göre her gün Bebek’e kadar yürüyen Abramoviç, hem spor yapıyor hem de yalılara bakıyormuş. 8,6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin adamlarından biri olan Abramoviç, yalı almak için kolları sıvamış. İstanbul’a bayılan iş insanına başka ülkeler de kucak açmıştı. Ama Abramoviç, tercihi hem coğrafi hem de kültürel olarak Doğu ve Batı’nın merkezi olan İstanbul’dan yana kullanacak belli ki...

Haberin Devamı

İstanbullu oldu

Türk takımı alabilir

Rusya’ya uygulanan ekonomik ambargo nedeniyle sahibi olduğu Chelsea Kulübü’ne İngiliz devletinin el koyması ve satışa çıkarmasıyla zor durumda kalan Abramoviç’in yeni bir kulüp arayışında olduğu da biliniyor.

İstanbullu oldu

İngiliz gazeteleri ünlü oligarkın İspanya’nın Valencia takımıyla ilgilendiğini yazsa da, hâlâ Türk kulüpleriyle dirsek temasının devam ettiği de iddialar arasında...

Veliefendi’de heyecanlı anlar

Cemiyetin ünlü ismi milli binici Aslı Sipahi, hafta sonu heyecanlı anlar yaşadı. İstanbul yarış programındaki tek sentetik pist mücadelesi olan Enver Kadıoğlu Koşusu’nu kazanan Girl Gone Bad adlı kısrak, Sipahi’nin yakın dostlarının.

Haberin Devamı

İstanbullu oldu

Halis Karataş’ın jokeyliğinde birinci olan Girl Gone Bad, pist rekoru kırmayı da başardı. Yarışın kupasını ise Genel Sayman Adil Mert Kaya’nın elinden, Girl Gone Bad’in ailesi adına Sipahi aldı.

Modaya yeni soluk getirdi

İş dünyasının tanınmış ismi Kerem Dal’ın İran asıllı moda tasarımcısı eşi Naz Nouri Dal da kendi markasını yaratan isimler kervanına katıldı. Sahip olduğu kültürel mirastan ilhamla yarattığı Her Secrets markası, sıra dışı tasarımlarıyla büyük ilgi gördü.

İstanbullu oldu

Stil sahibi formlar ve eskimeyen silüetlerin başrolde olduğu bir koleksiyon tasarlayan Naz Nouri Dal’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu arada Her Secrets’in tasarımları hem kendi web sitesinde ve hem de Zorlu Center Collection Point’teki corner’ında satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Türkiye’de ilk lansman

Sunreef Yachts Türkiye satış temsilciliğinin açılmasının ardından, şirket Türkiye’de yat sektöründeki fırsatları değerlendirmek için pazara hızlı bir giriş yaptı.

İstanbullu oldu

‘Sunreef 60 Sail’ ve ‘Elektrikli Sunreef 80 Eco’ isimli iki modelini Kalamış’ta sergileyen şirket, geçtiğimiz günlerde ilk Türkiye lansmanını da yaptı.

İstanbullu oldu

Kalamış Marina’da yapılan özel davete deniz tutkunları büyük ilgi gösterdi.

İstanbullu oldu

Çırağan Sarayı’nda görkemli düğün

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın oğlu Mustafa Atakaş ile Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yöneticilerinden Metin Karakaya’nın kızı Zeynep Karakaya önceki hafta sonu Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün davetiyle dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

İstanbullu oldu

600 konuğun katıldığı düğün, siyaset, iş ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Geceye önce Bengü, sonrasında Kenan Doğulu sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Balayı için Maldiv Adaları’na giden çifte ben de ömür boyu mutluluklar diliyorum.

 İstanbullu oldu

Yazarın Tüm Yazıları