Eltiler aynı markada buluştu!

Hande Erçel’in marka yüzü olduğu Nocturne, Nazlı Sabancı ile de bir iş birliğine imza attı. İş birliğini görenler ‘eltiler buluştu’ demekten kendini alamadı...

Haberin Devamı

Cemiyetin önde gelen genç isimlerinden Hakan Sabancı ile birlikte olan Hande Erçel, resmi olarak olmasa da çoktan aileye girdi! Henüz ailecek foto vermeseler de, Erçel’in Sabancı Ailesi’yle tanıştığı ve çok da iyi anlaştığı söyleniyor. Hatta güzel oyuncunun, ‘Great Gatsby’ konseptindeki doğum günü partisine de Hacı-Nazlı Sabancı çifti katılmıştı. Yeni bir iş birliği, bu ilişkiyi şimdi daha da sağlamlaştırdı.

Eltiler aynı markada buluştu

Biliyorsunuz güzel oyuncu, uzun yıllardır Nocturne markasının reklam yüzü. Marka, Raffles İstanbul’un içinde açtığı yeni lüks mağazası The Noc Suite’in ilk konuğu olarak Erçel’in, ‘eltisi’ Nazlı Sabancı’yı ağırladı. Projenin stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ’un kendisi için seçtiği kombinleri giyen Nazlı Sabancı, yerine göre giyinmenin inceliklerini gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Eltiler aynı markada buluştu

Nazlı Sabancı, stiliyle ve yaşam tarzıyla sosyal medyanın en ünlü influencer’larından biri. TheNoc Suite’i tanıtmak için güzel bir seçim. Ama Hande Erçel’le olan gayrı resmi ‘akrabalığı’ bu iş birliğini daha ilgi çekici yapmış doğrusu...

Eltiler aynı markada buluştu
Hacı Sabancı - Nazlı Sabancı

Şehrin yeni buluşma noktası

İstinyePark Markalar Meydanı’nın görkemli terasında konumlanan Clove, Başak Soykan ve Yaprak Baltacı’nın yeme içme dünyasındaki son projeleri. Morini’deki başarılarından sonra açtıkları yeni mekânın mutfağı ünlü şef Emre Şen’e emanet.

Eltiler aynı markada buluştu

Emre Şen’in hazırladığı menü ise oldukça iddialı. Dekorasyonuyla da ilk günden büyük beğeni toplayan Clove, Mimar Mahmut Anlar imzalı ve bu mekânda sanat başrolde. Sanatı, modayı ve gastronomiyi doğal bir akışla hikâyeleştiren Clove; ilk günden cemiyet ve iş dünyası tarafından yakın markaja alındı.
Eltiler aynı markada buluştu

‘Yeşil’ parti

Haberin Devamı

İsviçreli saat markası Hublot, Türkiye için özel olarak limitli sayıda ürettiği “Deep Green” modelini 70’ler temalı bir partide saat tutkunlarına lanse etti.

Eltiler aynı markada buluştu

DJ Can Hatipoğlu’nun performansıyla renklenen lansman partisinin konsepti de yeşil tonlarının hakimiyetinde, 70’lerin disko ruhuyla günümüzün led dünyası harmanlanarak oluşturuldu. Hublot, söz konusu yolculuğa gastronomi alanından başladığını ve Hublot Türkiye ailesinin ilk üyelerinin başarılı şefler Danilo Zanna ile Ömür Akkor olduğunu da keyifli etkinlikte duyurdu.
Eltiler aynı markada buluştu
Burak Sağyaşar - Hatice Şendil
Eltiler aynı markada buluştu
Bige Önal
Eltiler aynı markada buluştu
İlhan Sipahi - İnanç Sevilir

Aralık şovları çok eğlenceli

La Boucherie Dinner Theatre’da şovlar devam ediyor. 3 Aralık akşamı sahnede Hakan Bahar olacak, 10 Aralık’ta ise TuzBiber Stand-Up şovu var.

Haberin Devamı

Eltiler aynı markada buluştu

Hakan Bahar, ‘Gazino Gecesi’ konseptinin ilk sanatçısı olacak ve izinden gittiği Zeki Müren gibi tarz kıyafetleri ve sahnesiyle misafirleri mest edecek. TuzBiber ise son yıllarda alternatif komedi arayanların adresi haline geldi. Sürpriz kadrosuyla La Boucherie sahnesinde olacaklar.


Eltiler aynı markada buluştu

 

 

Yazarın Tüm Yazıları